- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.661
Beni etiketleyin iki muhabbet edip takıma bağlaruk gaptanBizim takımın disiplinine dayanamayıp kaçar yarısı
Bende bi zamanlar 170 boya 58 kiloyken ayni seyi düşünüyordum1.60 boyum evet kuzum ya herkes öyle diyor ama ben kendimi kilolu olarak görüyorumyenemiyorum bu duyguyu
Sagolasin tatlimGüzel günlerde kullanın ablacım
Bi foti at da bakalım1.60 boyum evet kuzum ya herkes öyle diyor ama ben kendimi kilolu olarak görüyorumyenemiyorum bu duyguyu
Biliyosun insan bi baslayinca kendini durduramiyor cnmGunaydinlar kızlar dun iyice sacmaladim tartida arti gosterince aman ye gitsin moduna girip sacmaladimsonund aksam midem bulandi yani. Neyse bugun yeni baslangic yapuyorm haftaya kv gidincede menu yazicam tekrar hedefim olan 65 gorucem insallah
Çoğu tek oraya yaziyor takima bile adim atmiyor :))Beni etiketleyin iki muhabbet edip takıma bağlaruk gaptan
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul ediyorsan yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurup burada paylaşırsan seni tanırızNeler yapmam gerekiyor benim şimdi acaba
Abla ben 70 kilo olduğumda boydan dolayı davul gibiydimBende bi zamanlar 170 boya 58 kiloyken ayni seyi düşünüyordum
Sonradan gercekten sisko olunca anladim
hım bızım okulda yok canım.anladm cnm arada elbet duraksama olur az verdgn olur ama pes etmezsen hep eksi görürsün insAllah
Yok canım kıvrak eğitim var bugün 10 da gidip 12:30 da gelecekler
allah allah ıyılesemedınız kuzum bı ya. Cok gecmiş olsun. Evınde daha rahat edersın heralde annende calısacakmıs zatenCanım buyuk daha ıyı ama kuçüğüm sıfırdan alıyor gıbı dun ates ten yandı 39.4 lerde gezdi durdu sabah acile geldık sımdı serum taktılar tektık yapıyorlar guya anneme geldim burda minigım daha kotu olduesimde yok yanımda buyuj kuzum hergun arabamıza binelim babama gidelim diyor. Esım de dayanamadı cocuklara bu hafta donuyoruz
Kendimi tanıtıyım genç bir anneyim 25yasinda 4 ve 1 yaşında iki oğlum var emziriyorum oğullarım yüzünden spor yapamıyorum boş vakitlerimde dinlenmeye çalışıyorum 63.3ile diyete başladım şuan 59.4kilom
hosgeldın canım ben hatıceAdı: huban
Yaşı: 25
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 çocuk 4ve1
Emziriyormusun: evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:59.4
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :doğum hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her zaman bu kadar aktıf olmasada konusmayı bırbırıne destek olmayı seven bı takımız canım.Ne kadar aktif bir grup yetişemiyorum valla
Hoşgeldin hubannAdı: huban
Hb canım memnun oldumHg cnm ben Hafize kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulasirsn insAllah
Hosgeldin tatlim Zühal bendeAdı: huban
Hoşbulduminşallah sporla destekleyebilsem süper olucak amahım bızım okulda yok canım.
allah allah ıyılesemedınız kuzum bı ya. Cok gecmiş olsun. Evınde daha rahat edersın heralde annende calısacakmıs zaten
hosgeldın canım ben hatıce
Vermek ıstedıgın kılo cok degılmıs hemen gıder ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?