- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.821
Bu arada birini yemeseydin sabit gelecektin büyük ihtimal çok kıskanıyorum çok
yenirdi cumaya onu yiyimIsıymışsın dün ben de lahmacun yaptım 3tane yedim ama hiç pişman değilim ne zamandır istiyordu canim
olmasaydı iyi olurmus ama başka alternatifin yokmuşBu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorum
maşallah canımSuraya bildirimimı yapayım gecmısı sonra devam ederim ınsallah yetısemıyorm takıma
Cuma :88.6
Bugun 87.1
Fark 1.5
Hoşgeldin canım fazla bi kilon yokmuş hedefin kaç?Boyum 1.59 k ilom 62.4 kg .aslinda 2haftadir yapıyorum. 2 kilo verdim. Listeyi paylaşırım.hurma diyetine baslayacagim. Biraz zir olacak gibi ama bakalım.hurma almam lazım.bugun nilay kecelinin 5 günde 1 beden diyetine başladım.hurmayada hazırlık olsun diye.kopegim var.onla 10000 adım atıyoruz.leslie nin 3mile ne başladim.neskahve kacamagi yapabilirim.
Kıyamadığın mefkuşun artı gelmiş bacım
bende kendimden şüphe ettim-400 değil mi mefkuşumyoksa gönlünden gçeeni mi görüyorsn
muz zaten tatliKızlar bu arada ben tatlı isteğimi bastırmak için muzlu süt yapıyorum çok az bal ile. Bazen de eti formun kepekli limonlu bisküvisini ve meyvelisi de var ondan yiyorum çok darda kaldığımda o daAma muzlu süt işi çok iyi
2 gunde ne degisti tatlicimSuraya bildirimimı yapayım gecmısı sonra devam ederim ınsallah yetısemıyorm takıma
Cuma :88.6
Bugun 87.1
Fark 1.5
Otur sıfırBu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorum
Senden niye göremiyok öncesiler sonrasılar bacımutanıyorum sen böyle deyince
yenirdi cumaya onu yiyim
olmasaydı iyi olurmus ama başka alternatifin yokmuş
maşallah canım
Hoşgeldin canım fazla bi kilon yokmuş hedefin kaç?
Ablaa kedinin iftira topundan korkulur ayak üstü uydurmuş artıymış bilmem neymiş abboo töbeler töbesi zalım kedibende kendimden şüphe ettim
Acaba yanlismi yazdim diye
Kizlar malum 60 kiloluk bi kediyle yarisacam :))
İşim zor ama imkansiz degil
Ondan baya bi fazla vermem gerekiyorki yuzdesini gecebileyim
Taktik ve onerilerinizi bekliyorum
Cee yapıp kaçıyosn tuğçem şuraya düzenli gelsen ne iyi olur
Canım çok teşekkür ederim
Bu mesaj vesilesiyle kendimi tanıtayım
41 olduk az önce
21 yıllık evliyim,2 kızım var 20 ve 15 yaşlarında.
Boyum 170,başlangıç kilom 79.9.güncel kilom 70.9
Geçen sene 75 den 56 ya kadar inmiştim.ama kalp operasyonu geçirdim beta bloker anti depresan ve anti histaminik kullandım ve devam ediyorum.resmen balon gibi şiştim.hedefim 60 ama 56 yı yeniden görsem efsane olur.inşallah mezuniyete kadar burdayım.
Mefkurem ve birkaç arkadaşın keto yaptığını görünce buraya geldim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tünaydın, neyden kaçıyorsun canım :))
oh dınlenmıs ve dıncsındır
aman yarabbım maşallah mı desem, allah kolaylık versınmı desem.
Kac yasındaydı canım. Sımdıkı cocuklar teknolojı cocugu
amin canım. İnş hayırlısından olsun inş
Haklısın
Peki sence de çok azaltmak iyi gelmiyor olabilir mi, bir kaç gündür kafamda bu soru işareti var
Tr de pek eski araba görmedim ben :))
Benim araba size kağni gibi gelir
Arkadaşlar pek memnun.bu hafta yapacak etkinlik bulamadık hadi beraber gidelim dedik.deniz kenarı bir ilçede.en kötü balık yer döneriz dedik
Kadın anlattı,işte bizdeki olumsuz frekansları alıp uzaya gönderip ters çevirip bize geri verecekmiş.pammık gibü olacaksınız dedi ya bakalım
Kahvaltı yaptım, 2 saate kadar sıvı tüketemem
Çok derin konuşmadık ama sanırım ruhen ve fiziken de iyi hissediyor.ve gerçekten yüzüne de yansımış,sırf kilo değil yani.
8. Seviyeye geçecekti bu hafta galiba.karaciğer temizliği vardı
Kafayı yemeden bi diyetisyene gitmeye karar verdim. 2 diyetisyen arasında kaldım
Keton çubuğu alamadım bir türlü
Takviye olarak d3k2, magnezyum,omega,glutamin kullanıyorum canım.
Kafam oldu bi milyon
Kızlar dün biorezenansa gittim ya,tam 7 sayfa şeye intoleransım çıktı.
Alerji için gitmediğim dr hastane kalmadı.aşı tedavisi sonuç vermedi.antihistaminikleri artık leblebi gibi alır oldum.süründürüyor yani
Yöntem çok saçma ama daha önce prof un belirlediği polen, mantar,arpa buğday yulaf çavdar vs en başlarda çıktı ki kan testinde de başta çıkıyordu.
Alerjenleri göz önüne alıp diyet yapsam aç kalırım o derece
Dünkü dr akıntıya kürek çekiyorsun böyle dedi.bu gıdaları yemeye devam edersen kilo verirsin ama ödem,alerji,bağırsak bozukluğu vs yakanı bırakmaz,hemen de geri alırsın dedi.
Zeytinyağı en başta çıktı ya
Gunaydin
Ne guzel bir gun benim icin
Zaten işe gec kaldim
6 ya 5 kala uyandim
Apar topar bi ciktim araba calismiyor tık yok
Lamba fal an acik kalmamis akü desem
Eşimde işte
Şefi aradim iş cokmu sonra geleyimmi diye
Aslinda yok ama buyuk sef daha yok
Sonra ara dedi
Birazdan yine aricam
Beni en rahatsiz eden seyde acaba yalanmi soyledi diye dusunmeleri
Başım agridi sabah sabah
Teşekkürler canımRakip zayıf çıktı hayal kırıklığı
Çok geçmiş olsn bi an anca atlatırsınız inşaallah
Aramıza hoşgeldin ben Poni
Cumaya güzel bi eksi istiyoruz
Aaa çok şaşırdım normal değil
Hoşgeldin inşaallah canım
Çatladım orta yerimden
Wafflelar mantılar ve eksi
Yiyipte kilo almayanlar kategorisine mi geçtin ne ettin
Bende niyetliyim bugün tavuklu salata ayran düşünüyorm ben
Abowww
annem bu hafta gitmeyecek abla onun ıcın is ıkıncı plan esimde yolda geliyor zaten. Atesi susmuyor onca seye cok uzgunum çokCok üzüldüm cnmyazik yavrucuga
Neyseki hastanede kontrol altinda olur
Nasil yapicaksiniz, annende işe gidecekse
Öbürüne kim bakicak
tesekkürler canımGeçmiş olsun mervecim çok üzüldüm
ınsallah canım çok teşekkür ederimspor olmadan cok zorlasıyor kılo vermek canım. Bende duzenlı olarak yapmaya baslayamadım bı
eksı candır
cumaya gıder bu artın canım
Oyy gecmıs olsun kuzuya. Hastanede daha cabuk ıyılesır ıns
ınsallah canım henuz bı degısıklık yok aynıhoşgeldin canım, eğer istikrarlı olursan 4 aya bile kalmaz hedef kilona ulaşmana
hoşgeldin canım, kilon abartı değil ama kendini rahat edeceğin kiloda olmak daha iyidirkısa zamanda verirsin fazla bi kilon yok
sen kendini bildikten sonra Allah’ta doğruyu bildikten sonra gerisi önemsiz abla keyfine bak bugün
gayet güzel canım
demekki biraz daha geç tartılsaydın baya bi eksi olurdu maşallah
gelirdim ama uzağız gelmiş oldum
gayet güzel canım devamıda gelsin inşallah
gayet iyi abla inş 8 kere görürsün Cuma’ya
hoşgeldin canım, koşa sürede hedefine ulaşırsın inş
eksi eksidir canım bayılıyorum senin şu positiv liğine
çok geçmiş olsun ya inşallah düElir sende yavruda rahat eder
üzülme canım hayırlısıyla geçecek iyi olacak bu yıl
en azından eksi canım Buda iyi
toparlicaksin inş canım
Abla sendeki hafıza bende olsa maşallahsen hemen aklında tutuyorsun herşeyi senden kaçmaz
yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah canım
bence güzel canım, sadece muzu sahura yemeseydin keşke acıktırmasın seni
inşallah canım yapacaksın
öyle bi heycan yapmışımki
Olmadı kapaniceCuma’ya telafi edeceksin inş
Teşekkürler canımçok geçmiş olsun
Nasıl yani? 59.4 kg dan 31 kilosu nasıl yağ oluyor
amin canım çok teşekkürlerAllah söyletiyor bak kuzu önce 94 sonra 84
Ah canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur miniğin
Gördüm fotolarını hakkat çıtırsınBen de o günleri görecek miyim Zeki müren de bizi görecek mi
Abla dünkü waffle ve mantıdan sonra eksi çıksaydı aha da oturduğum sandalyeden al aşağı ederdim kendimi
çok teşekkürler canım aynen bı kurtulamadı kuzularımTürkiye'de eski bi bizimki kaldı abla. Arabamizla aramda 6 yaş var
Ben de tanesi 9 dan aldım 2 tane içime oturdu
Hoşgeldin Deniz.Nazli ben 29 yaşındayım kilolarimiz neredeyse aynı ama benim boyum 158. Meslektaşız. Umarım grupta güzel kilolar verirsin.
Benimde 27 günüm kaldı bu sene de bitmeyecek sanırım.
Hoşgeldiniz kızlar adim Nazlı 29 yaşındayım 69 kiloyum. Umarım grubumuza uyum sağlar ve güzel kilolar verirsiniz.
Kuzum benim ya kurtulamadi çocuklar bi türlü hastalıktan. Allah yardımcın olsun Acil şifalar diliyorum
Pınarcım dikkat et, böyle böyle kaçıyor ipin ucu
Aramıza hoşgeldin benim adım da Nazlı. Gruba uyum saglarsan güzel kilolar veririz hep birlikte
Rakibemmm neler oluyor sana. Ben de artiyla geldim bugün Cumaya kadar toparlamaliyiz.
Ben sasirmadim yaa artı gelmeme. Vücudum hiç yakmaya meyilli değil ne gelse depolayayayim modunda. Korumada diyetisyen desteği almam gerekebilir belki. Verdiğim kilolari geri almaktan çok korkuyorum.
Kaptanım market işletiyor eşim. İşe 3 gibi gider ona bırakıyorum giderkenGünaydın canım, bebeğini kime bırakacaksın giderken, kv mı bakacak
Bende anlamıyorum aynı yollardan geçen kv nasıl böyle düşüncesiz olabiliyor.Haklisin cnm bu ara saldım ama kv burda ve diyet piskolojisi cok yormustu o yuzsen baklm cok arti olmadan toparliycam kv bi gitsin de
Masallah kuzum
Masallah iyi bakiyorsn abla ikisine
Süpersin ponii
Aslinda aramiz iyi cnm ama ben öyle teklif edilmesse karşı tarafdan bisiler istemeyi sevmiyorm. Ne olursa olsun iste cocuga bakarken ben yemek yaparken bile tedirgn oluyorm bazen ya bakmak istemiyorsa gibisinden yapı meselesi tbi. Kendisi siz cıkın ben cocuga bakarm demeden ben teklif edemem yani bi markete bile uyutup gidiyorm. Ki zaten gezmeyi oda sever bizle gelmek ister illaki misal bugun aksm ekmek alinckti cocuk uyuyordu esim balkondaydi dedi hadi gel beraber gidelm ayaklarn acilir bende bilmemki salata yapcaktm ama olabillirde dedm olmadi annemle gidiym dedi sen billran dedm oda iyi siz karar verin bana soleyn dedi. Neyse iceri girdi hadi ben gidiyom kim gliyor benle ekmek almaya dedi kv hemen ben gelrm dedi, pınar sen gitmiyceksen diyor sonra ama yok ben gitcem denirmi yok dedm artk ama bozuldm biraz acikcasi zaten cocuktan yanliz vakit gecirmemiz olanaksiz 2 muhabbet edebilrdk. Kendisi zaten otueuyor uzun hemen uyumuyor esimde ona uyuyor muhabbet ediyorlar biz oglumla yatinca. Aslında ufak şeyler takmam bunları ama cocuktn bunalinca insan ariyor boyle seyleri
Teşekkür ederim canımşekerim biz çok zengin yaşayan lüks meraklısı fakir bir milletiz
hayırlı olsun bu arada, Allah kaza bela vermesin
sagol tatlimgeçmiş olsun canikom
kuzum 40 i gecmedijten sonra telaş yapma zaten hastanedeannem bu hafta gitmeyecek abla onun ıcın is ıkıncı plan esimde yolda geliyor zaten. Atesi susmuyor onca seye cok uzgunum çokkızımın halini gordukce canım acıyor
Ketonun olayı neki bitiriyor yeme krizini acabaSen ye bacım.biseycik olmaz.iyice tontişleş.
Saka bi yana.benim tatli krizlerim bitti.ocak ayinda keto yaptim.sekeri cikarttim ya canım istemiyor.hastayim bide.
Sende biraz keto yap ve artik birak su sekerli seyleri.yoksa rejimi kolay bozarsın.
Günaydıııııınnnnn herkeseben tartıldım bugünn ve hayretler içindeyim çook uzun bir aradan sonra bu rakamı gördüm. ben yeni olduğum için en son tartılmamdan beri ne kadar gittiğini yazayım
cumartesi: 59.9
pazartesi: 58.6
fark: -1,300
Canım fena halde çiğköfte istiyor ama bamya ve salata öğlen yemeğim olacak inşallah
Cok üzüldüm cnmyazik yavrucuga
Neyseki hastanede kontrol altinda olur
Nasil yapicaksiniz, annende işe gidecekse
Öbürüne kim bakicak
Dün Bugun yeni arkadaslar geldi de ondan :))
Bosver anı yakala
Glisemik indesksi yüksek besinleri yemeyince kan sekeri hızlı yükselip bi anda düşme olayi olmuyor.yani acıkma yada biseylere saldirma isi olmuyor.Ketonun olayı neki bitiriyor yeme krizini acaba
Olsunnvallahi geçmiş yapacam diye ne an kaldı ne birşey
ben geçmişi bitirene kadar siz gitmişsiniz
zaten mesaim de bitecek az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?