- 3 Şubat 2020
- 29
- 80
- 3
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.841
Sen beni izliyorsun tek sen görecen dimiSenden niye göremiyok öncesiler sonrasılar bacım
55 kiloluk taş hatunu görsek de ruhumuz şenlense niye bizi mahrum ediyon bu afet- i devranlıktan nazarımızdan mı korkuyon subanekemizi ekleriz
Albümün ayarlarini ona göre ayarlaman lazim :))Sen beni izliyorsun tek sen görecen dimisonradan silebiliyormuyum albümden
Neden kış uykusuna mı yatıcaksnYeminle tüm geçmişi bitirdim, alıntılayabildiğim kadarıyla alıntıladım...
Önümüzdeki 5 ay olmam herhalde
Nasıl yapcam yanlış bişiy yapmım hemen silcem zatenAlbümün ayarlarini ona göre ayarlaman lazim :))
Silersin tabi bacım yükle hadi hadiSen beni izliyorsun tek sen görecen dimisonradan silebiliyormuyum albümden
Ben eve geldim yemeğim fırında onu beklerken şimdi girdimNe yapiyosunuz kizlar
Herkes nereye kayboldu
Ayarlara bakmam lazım önce yanlışlık olmasınSilersin tabi bacım yükle hadi hadi
Hosgeldin seyrancimSelamın aleyküm diyet dostları, zayıflamak isteyen hatunlar, azimli kararlı kardeşlerim.
Adı:Seyran
Yaşı:28
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: Bir kız 7/ bir oğlan 4
Emziriyormusun: hayır
Meslek: şu an ev hanımı ve anne
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:1,67
Kilo:69,6
Hedef:54☺
Daha önce başka takımda yarıştımı : yeni üyeyim ve hayır
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hayvan sever, doğa sever, biraz tembel sayılırım. Doğru iteklemeyle (sizler sayesinde) kilo hedefime ulaşacağım inşallah.
Ne yaptin cnmBen eve geldim yemeğim fırında onu beklerken şimdi girdim
Ben de bakacam ve halimden utanacamNasıl yapcam yanlış bişiy yapmım hemen silcem zaten
selam verip eksilmek böyle birşey herhalde
bamya ve salataya yoğurt ekleyip, ç,iğköfte yiyormuş gibi düşünebilirsin
ahh kuzum çok çok geçmiş olsun @mer_4260
Ne o kizz ne yiyon
BalıkNe yaptin cnm
Ama bende istemiştm öncedenAyarlara bakmam lazım önce yanlışlık olmasın
Bende bi anda aldığım öncesi kilomu koymaya utanıyorum şimdiki halimi değilBen de bakacam ve halimden utanacam
Ne o kizz ne yiyon
Hey Allah’ımBende bi anda aldığım öncesi kilomu koymaya utanıyorum şimdiki halimi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?