Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düzenimi özlemişim ya eşim kızım okulda. Bende sakinliği sever oldum mis gibi işlerimi de bitirdim gerçi başımın belası çamaşır işi kaldı
Oh ne güzel ev dolu olunca iş yapılmıyor gerçekten hiç sevmiyorum çamaşır bendede var hiç yapasım yok en nefret ettiğim iş

İnsanlık için küçük benim için büyük eksi
Benim yediğimi yesin o poni şişkosu bi hafta veremez eksiyi etiketsiz gıybet yapiim zalım ponilovic
Zalım kedi -100 gramla mı yeneceksin mefkuşu

Selam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyuduk bu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
Gözün aydın abla. Tartı ne dedi bugün

ben de özlüyorum sizi ablacım ama yazmaya ne yazacağımı bilmiyorum ki
takip ediyorum sizi ama yazacak bişe bulamıyorum, kafam darma duman hala
Bol bol dua et canım Rabbimize rahmetinle muamele et abime diye. Yapabiliyorsanız hayrına bişeyler yapın çocukları eşi varsa emanetlerini yalnız bırakmayın.. Bu acı geçmez ama hayatında tek gerçeği

Tr de pek eski araba görmedim ben :))
Benim araba size kağni gibi gelir
Türkiye'de eski bi bizimki kaldı abla. Arabamizla aramda 6 yaş var
Ben de tanesi 9 dan aldım 2 tane içime oturdu
Hoşgeldin Deniz.Nazli ben 29 yaşındayım kilolarimiz neredeyse aynı ama benim boyum 158. Meslektaşız. Umarım grupta güzel kilolar verirsin.
Yarına niyetlenmeyi düşünüyorum oruca 29 gün borcum var akşam vakti iyice uzamadan tuttuğum kadar tutayım diyorum inşallah ☺
Benimde 27 günüm kaldı bu sene de bitmeyecek sanırım.
Hoşgeldiniz kızlar adim Nazlı 29 yaşındayım 69 kiloyum. Umarım grubumuza uyum sağlar ve güzel kilolar verirsiniz.
Kuzum benim ya kurtulamadi çocuklar bi türlü hastalıktan. Allah yardımcın olsun Acil şifalar diliyorum
Gunaydinlar kızlar dun iyice sacmaladim tartida arti gosterince aman ye gitsin moduna girip sacmaladim sonund aksam midem bulandi yani. Neyse bugun yeni baslangic yapuyorm haftaya kv gidincede menu yazicam tekrar hedefim olan 65 gorucem insallah
Pınarcım dikkat et, böyle böyle kaçıyor ipin ucu
Aramıza hoşgeldin benim adım da Nazlı. Gruba uyum saglarsan güzel kilolar veririz hep birlikte
Sopalar merdaneler gelecek ama kaçışım yok

+1.5 ile 77.5 geldim

Okula kaçıyorum
Rakibemmm neler oluyor sana. Ben de artiyla geldim bugün Cumaya kadar toparlamaliyiz.
Ben sasirmadim yaa artı gelmeme. Vücudum hiç yakmaya meyilli değil ne gelse depolayayayim modunda. Korumada diyetisyen desteği almam gerekebilir belki. Verdiğim kilolari geri almaktan çok korkuyorum.

Memnun oldum nazlı inşallah hep birlikte

Kıyamadığın mefkuşun artı gelmiş bacım

Bu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorum

Eklentiler

• A0700A93-F2B7-4836-811A-A9082E04C3B0.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…