- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.781
öteki Cuma’ya tamamdır ozaman hayırlısıyla84.8e düşmem lazım canım 2 buçuk kilo vermem lazım
Waffları mantıları gömdüm desene kız
Oh ne güzel ev dolu olunca iş yapılmıyor gerçekten hiç sevmiyorumDüzenimi özlemişim ya eşim kızım okulda. Bende sakinliği sever oldum mis gibi işlerimi de bitirdim gerçi başımın belası çamaşır işi kaldı
Zalım kedi -100 gramla mı yeneceksin mefkuşuİnsanlık için küçük benim için büyük eksi
Benim yediğimi yesin o poni şişkosu bi hafta veremez eksiyietiketsiz gıybet yapiim zalım ponilovic
Gözün aydın abla. Tartı ne dedi bugünSelam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyudukbu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
Bol bol dua et canım Rabbimize rahmetinle muamele et abime diye. Yapabiliyorsanız hayrına bişeyler yapın çocukları eşi varsa emanetlerini yalnız bırakmayın.. Bu acı geçmez ama hayatında tek gerçeğiben de özlüyorum sizi ablacım ama yazmaya ne yazacağımı bilmiyorum ki
takip ediyorum sizi ama yazacak bişe bulamıyorum, kafam darma duman hala
Bu arada birini yemeseydin sabit gelecektin büyük ihtimal çok kıskanıyorum çoköteki Cuma’ya tamamdır ozaman hayırlısıyla
son gömüşüm inş bu haftalık
Türkiye'de eski bi bizimki kaldı abla. Arabamizla aramda 6 yaş varTr de pek eski araba görmedim ben :))
Benim araba size kağni gibi gelir
Ben de tanesi 9 dan aldım 2 tane içime oturduÖbürleri neysede cok sart degil
Avakado cok pahali yavvv
Gecen avakado kalmadi dediydim
Eşim biyere ugramis fiyatini yanlis görmüş heralde, kilosu falan zannetmis
Tanesi 2.50 euro muş 3 tane almis
Kasada farketmis geride koyamamis
Surati asik geldi :))
Hoşgeldin Deniz.Nazli ben 29 yaşındayım kilolarimiz neredeyse aynı ama benim boyum 158. Meslektaşız. Umarım grupta güzel kilolar verirsin.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:deniz
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 3 yasinda
Emziriyormusun:hayir
Meslek:öğretmenim
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:161
Kilo:68 civari
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4.takimda simdi nick degistirdim.
Kilo alma nedeniniz : pisbogazligim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bebeklikten beri istahliymisim. Simdi hala cok istahliyim.
Guzel giyinmek istiyorum. Arkadan beni gorenler teyze diyor.
Önden pek sorunum yok. Basenlerde toplanmis tüm kilom. Alt gobekte sıkıntı. Herşeyden önemlisi kendimi iyi hissetmiyorum. Moralim yok.
__
__
Benimde 27 günüm kaldı bu sene de bitmeyecek sanırım.Yarına niyetlenmeyi düşünüyorum oruca 29 gün borcum var akşam vakti iyice uzamadan tuttuğum kadar tutayım diyorum inşallah ☺
Adı: elmas
Yaşı: 22
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:1 cocuk _2 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:161
Kilo:79
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : tiroid rahatsızlığı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 22 yaşında 1 cocuk annesiyim. Ergenligimden itibaren kilo almaya başladım. Su anda 79 kiloyum çok zor kilo veriyorum takıma motive olmak için katıldım
Adı: İpek
Yaşı: 22
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Tekniker
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 1.60
Kilo: 59.9
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet, 13.takımda yarıştım ama az bir süreliğine.
Kilo alma nedeniniz : Sürekli kilo alma korkum var, bu yüzden daha fazla yeme eğilimi gösteriyorum. Bunu yeniyorum yavaş yavaş.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Takıntılı ve duygusal bi insanım. İnsanları kırmaktan çok korkarım ve yapım gereği mesafeliyim ama konuştuktan sonra açılıyorum :) Umarım güzelce kilomu veririm ve sizlere de yardımcı olurum.. :)
Adı:Gözde
Yaşı:28
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo:80
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Adet düzensizliği sebebi ile Doğum kontrol ilacı ile başladı ve durmadı sinsice ve yıllarca
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kuyruğuna basılmadığı sürece sakin bir akrep kadını,diyet dışındaki konularda kararlı,ne istediğini bilen
Evet hanımlar bende aranızda olmayı çok istiyorum çünkü 4 ay içinde 15 kg vermem lazım ama bu konuda kendime hiç inancım yok desteğinize ihtiyacım çokkk
Hoşgeldiniz kızlar adim Nazlı 29 yaşındayım 69 kiloyum. Umarım grubumuza uyum sağlar ve güzel kilolar verirsiniz.Adı: Sevilay
Yaşı:26
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/6 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek:Ekonomist
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:168cm
Kilo:79,7
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Evde bebeğimle vakit geçiriyorum bu yüzden hareketsiz bir gün geçiriyorum. Bebeğimi bırakamadığım için sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeyi amaçlıyorum.
Kuzum benim ya kurtulamadi çocuklar bi türlü hastalıktan. Allah yardımcın olsun Acil şifalar diliyorumCanım buyuk daha ıyı ama kuçüğüm sıfırdan alıyor gıbı dun ates ten yandı 39.4 lerde gezdi durdu sabah acile geldık sımdı serum taktılar tektık yapıyorlar guya anneme geldim burda minigım daha kotu olduesimde yok yanımda buyuj kuzum hergun arabamıza binelim babama gidelim diyor. Esım de dayanamadı cocuklara bu hafta donuyoruz
Pınarcım dikkat et, böyle böyle kaçıyor ipin ucuGunaydinlar kızlar dun iyice sacmaladim tartida arti gosterince aman ye gitsin moduna girip sacmaladimsonund aksam midem bulandi yani. Neyse bugun yeni baslangic yapuyorm haftaya kv gidincede menu yazicam tekrar hedefim olan 65 gorucem insallah
Aramıza hoşgeldin benim adım da Nazlı. Gruba uyum saglarsan güzel kilolar veririz hep birlikteAdı: huban
Yaşı: 25
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 çocuk 4ve1
Emziriyormusun: evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:59.4
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :doğum hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Rakibemmm neler oluyor sana. Ben de artiyla geldim bugün Cumaya kadar toparlamaliyiz.Sopalar merdaneler gelecek ama kaçışım yok
+1.5 ile 77.5 geldim
Okula kaçıyorum
Ben sasirmadim yaa artı gelmeme. Vücudum hiç yakmaya meyilli değil ne gelse depolayayayim modunda. Korumada diyetisyen desteği almam gerekebilir belki. Verdiğim kilolari geri almaktan çok korkuyorum.Rakip zayıf çıktı hayal kırıklığı
Çok geçmiş olsn bi an anca atlatırsınız inşaallah
Aramıza hoşgeldin ben Poni
Cumaya güzel bi eksi istiyoruz
Aaa çok şaşırdım normal değil
Hoşgeldin inşaallah canım
Çatladım orta yerimden
Wafflelar mantılar ve eksi
Yiyipte kilo almayanlar kategorisine mi geçtin ne ettin
Bende niyetliyim bugün tavuklu salata ayran düşünüyorm ben
Abowww
Isıymışsın dün ben de lahmacun yaptım 3tane yedim ama hiç pişman değilim ne zamandır istiyordu canimEn düşük geçen Cuma 55.4 kiloydum
Bugun +400 çıktım malesef iki gündür kaçamağım oldu
Ay evet yüzde 31yüzde 31 olmasın o canm. 19 kg yağ yapar
Memnun oldum nazlıTürkiye'de eski bi bizimki kaldı abla. Arabamizla aramda 6 yaş var
Ben de tanesi 9 dan aldım 2 tane içime oturdu
Hoşgeldin Deniz.Nazli ben 29 yaşındayım kilolarimiz neredeyse aynı ama benim boyum 158. Meslektaşız. Umarım grupta güzel kilolar verirsin.
Benimde 27 günüm kaldı bu sene de bitmeyecek sanırım.
Hoşgeldiniz kızlar adim Nazlı 29 yaşındayım 69 kiloyum. Umarım grubumuza uyum sağlar ve güzel kilolar verirsiniz.
Kuzum benim ya kurtulamadi çocuklar bi türlü hastalıktan. Allah yardımcın olsun Acil şifalar diliyorum
Pınarcım dikkat et, böyle böyle kaçıyor ipin ucu
Aramıza hoşgeldin benim adım da Nazlı. Gruba uyum saglarsan güzel kilolar veririz hep birlikte
Rakibemmm neler oluyor sana. Ben de artiyla geldim bugün Cumaya kadar toparlamaliyiz.
Ben sasirmadim yaa artı gelmeme. Vücudum hiç yakmaya meyilli değil ne gelse depolayayayim modunda. Korumada diyetisyen desteği almam gerekebilir belki. Verdiğim kilolari geri almaktan çok korkuyorum.
Kıyamadığın mefkuşun artı gelmiş bacımZalım kedi -100 gramla mı yeneceksin mefkuşu
Gözün aydın abla. Tartı ne dedi bugün
Bol bol dua et canım Rabbimize rahmetinle muamele et abime diye. Yapabiliyorsanız hayrına bişeyler yapın çocukları eşi varsa emanetlerini yalnız bırakmayın.. Bu acı geçmez ama hayatında tek gerçeği
-400 değil mi mefkuşumKıyamadığın mefkuşun artı gelmiş bacım
Yediklerin bir işe yaradı mı (Dr NowIsıymışsın dün ben de lahmacun yaptım 3tane yedim ama hiç pişman değilim ne zamandır istiyordu canim
O adamla gerçekten oturup konuşmak istiyorum ya fkxmflsmf tam bir bilgi deposu değil mi hayranımYediklerin bir işe yaradı mı (Dr Now)
Bu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorumKızlar bu arada ben tatlı isteğimi bastırmak için muzlu süt yapıyorum çok az bal ile. Bazen de eti formun kepekli limonlu bisküvisini ve meyvelisi de var ondan yiyorum çok darda kaldığımda o daAma muzlu süt işi çok iyi
YapmaBu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorum
Baktım abla kurallar çok katı geldi gözüme herhangi Kaçamak yaptığında başa sarmak zorundasın evet şifa için yapılabilir de ne bileyim böyle iyiyim sankiSen yizik sifaya baktinmi cnm
Yedim
Ne ettin kızSuraya bildirimimı yapayım gecmısı sonra devam ederim ınsallah yetısemıyorm takıma
Cuma :88.6
Bugun 87.1
Fark 1.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?