- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.801
Yaramaz mı mutluluktan çıldırdık 1ay uzerineYediklerin bir işe yaradı mı (Dr Now)
Görmedim gıı 400 müymüş nerde yazmış hani töbelerr töbesi-400 değil mi mefkuşumyoksa gönlünden gçeeni mi görüyorsn
Kuzum hep yediğin birşey mi kilo aldırır mı? :)Bu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorum
Normal değil seni terapiye gönderiyorumYaramaz mı mutluluktan çıldırdık 1ay uzerine
Canım ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen oradaki "9.Takim Tanıtım Formu"nu doldurup burada paylaşır mısın, seni tanıyalımBoyum 1.59 k ilom 62.4 kg .aslinda 2haftadir yapıyorum. 2 kilo verdim. Listeyi paylaşırım.hurma diyetine baslayacagim. Biraz zir olacak gibi ama bakalım.hurma almam lazım.bugun nilay kecelinin 5 günde 1 beden diyetine başladım.hurmayada hazırlık olsun diye.kopegim var.onla 10000 adım atıyoruz.leslie nin 3mile ne başladim.neskahve kacamagi yapabilirim.
Yo hayır ben az yedim ihtiyacım yok(herhangi bir hastaNormal değil seni terapiye gönderiyorum(Dr Now)
Yok Canım hep tükettiğim bir şey değil paketli gıdalar tüketmemeye özen gösteriyorum aslında adet dönemi kaçamağım masum olsun istedim hem kaptandan da veto yediKuzum hep yediğin birşey mi kilo aldırır mı? :)
Bu da benim tatlı krizi çözümüm 94 kalori şu an gömüyorum
Sen ye bacım.biseycik olmaz.iyice tontişleş.Yok Canım hep tükettiğim bir şey değil paketli gıdalar tüketmemeye özen gösteriyorum aslında adet dönemi kaçamağım masum olsun istedim hem kaptandan da veto yedidaha da Yemem herhalde yulaflı bar, içinde yulaf,meyve,süt,bitter çikolata ve badem var 94 kaloriymiş
Canım bende muzları dilimleyip biraz da bal koydum sütle onu yedim, muzlu süt yerine bunu deniyim dedim hem çok da sevdiğim üçlüdür kendileri :))Yok Canım hep tükettiğim bir şey değil paketli gıdalar tüketmemeye özen gösteriyorum aslında adet dönemi kaçamağım masum olsun istedim hem kaptandan da veto yedidaha da Yemem herhalde yulaflı bar, içinde yulaf,meyve,süt,bitter çikolata ve badem var 94 kaloriymiş
Hauyyyy canım muaaşallahKızlar eşim yolda geliyor beni bekle dedi yürüyüş yapıcaz birlikte :)) 1 saat de yürüdüm mü tamamım ben yaa olmuşum ben
Kız ben meyve bile yemiyorum şekerli diye ki bu şekerli değil kuru meyveli sanki hep yiyormuşum gibi artık bırak demişsinSen ye bacım.biseycik olmaz.iyice tontişleş.
Saka bi yana.benim tatli krizlerim bitti.ocak ayinda keto yaptim.sekeri cikarttim ya canım istemiyor.hastayim bide.
Sende biraz keto yap ve artik birak su sekerli seyleri.yoksa rejimi kolay bozarsın.
Bak sana söz 52 olduğumda (yani eski kilom) şuanki halimle aradaki farkı atıcammmm ay evet bunu yapıcam şuanki hedefimHauyyyy canım muaaşallah
Foti at sen de albüm yap beklerük
Yehhuuuuu parti timessssssBak sana söz 52 olduğumda (yani eski kilom) şuanki halimle aradaki farkı atıcammmm ay evet bunu yapıcam şuanki hedefim
Tatlı krizlerini birak canim.gelecek ay yine kriza gireceksin.aslinda kafamizdan silmemeiz lazim.hasta olunca tatlı yenmeli fikrini.Kız ben meyve bile yemiyorum şekerli diye ki bu şekerli değil kuru meyveli sanki hep yiyormuşum gibi artık bırak demişsin
Tartılar yalan söylemezYo hayır ben az yedim ihtiyacım yok(herhangi bir hasta
Haklısın canım evde değilim maalesef ve çok acıkmıştım yeni okulun kantini bile yok ilk gün tecrübesizliği yarın daha tedbirli geleceğim inşallahTatlı krizlerini birak canim.gelecek ay yine kriza gireceksin.aslinda kafamizdan silmemeiz lazim.hasta olunca tatlı yenmeli fikrini.
Ben bu ay meyve ekledim menume.2 kere yedim.oğlen saatlerinde.gecen ay keto yapmistim.vitamin ve mineral eksikligi olmasin diye.bugün yemedim.canim da istemiyor.
Bide sen alip yiyebilirsin.kuru üzüm badem findik fistik filan.evde hep olsun.cocuk da yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?