- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.181
Allah izin verirse eylulde cnmNe zaman geliceksin abla
Nasil ? Ama Ben kapattim
Bi daha yerken bunu bi deniycemTatli seylerle beyaz peynir guzel olur :)
Nutella recel vs.
Ben etliekmegi cok sevdigim icin peynirli yemiyorum geneldeO peynirin adı nedir artık kaşar mı ne kullanıyorlarmış ama eskiden şahane bişi kullanıyorlardı offf
Şimdi kapattm ben canım
Abla hazirana bile daha 4 ay var. Her hafta 1 kilo gitse uuuuAllah izin verirse eylulde cnm
Aslinda haziran da da istiyodum
Durumlar mechul
Terasi yaptirmak istiyoruz cok masraf var
Sen yerindesin ya abla sevmeme seçeneğin oluyir biz nadir buluyoruzRafeeloyu fazla sevmiyorum ben :)
Abla bilgim yok ki ne yapacağım nasıl olacak ? Googleda ne diye bakiyim... ben çok isterim de eşim zannetmiyorum ama bir öğreneyim bakalımKuasar özüm eşinle beraber sizde seviyeleri yapsaniz Allahin izmiyle şifa bulursunuz
Ben de görmedim
Ayy gece gece aşertttim kendimi çıtır çıtır offBen etliekmegi cok sevdigim icin peynirli yemiyorum genelde
Heralde kasar koyuyolar
Cikinca tereyag
Yemedim kuzum 16:30 da kapattim günü ama bugün benim tabirimle fil günlerimden biriydi. Doyma hissim yoktu.Atlattik bakalım.Yeme canım iyi olmuş yemediysen. Yanı çok beğenmedim menünu.
Sosis zararlı. Idare eder bir menü canım.
Güzel olmuş canım
Abla bu kadar su ile wcden çıkrmamışsındır
Güzel abla
Oo hiç birşey yok. Dikkat et canım kendine..
Geçmiş olsun tatlım.
Aynı anda 2 dis çektirmek iyi değil.diye biliyorum
Tirtiklamasaydin iyidi canım.
Allah kabul etsin canım. Şu miktarı umarım artmıştır.
Güzel.menu. bamya salatayı merak ettim.
Allah kabul etsin canım orucunu ne kadar tutacaksın daha oruç. Menün güzel olmuş .
Harika
Güzel menü
Ben seni izliyorum. Belki izleyenlere açık bırakmissindir.Nasil ? Ama Ben kapattim
Evet seninki gözükmüyor canım su andaŞimdi kapattm ben canım
Abla hazirana bile daha 4 ay var. Her hafta 1 kilo gitse uuuu
Yani giderken 38 bedene düşmüş olsam :)) annemgil bi sevinseNiye düsünce abla
Hepsini Hic kimse yaptimBen seni izliyorum. Belki izleyenlere açık bırakmissindir.
Evet seninki gözükmüyor canım su anda
Sadece sana açtm kaptancm şu anBen de görmedim
hi hi annen sevinse dimiYani giderken 38 bedene düşmüş olsam :)) annemgil bi sevinse
Araya virgül koymamis :)))üzel.menu. bamya salatayı merak ettim.
Sadece bi kisiye nasil aciyorsun ?Sadece sana açtm kaptancm şu an
Baktım şimdi canım, çok tatlısın.Sadece sana açtm kaptancm şu an
Haziranda 6 lara düşmek icin elimden geleni yapicam cnmAbla hazirana bile daha 4 ay var. Her hafta 1 kilo gitse uuuu
Teşekkür ederimBaktım şimdi canım, çok tatlısın.
Kaç kiloydun o zaman
Canımm keşke bende öyle olsam ayy cidden kendine alıyor yemicem diyorum e sana kıyamıyorum üzülüyorum bende yiyemiyorum diyor vicdanlı vicdanlı konuşunca ağlaşıyoz yiyoz(ammaa eskidennndi o) aşıcam bunuda herşeyi aştığım gibi evellallah inşallahbaktım baktım ben seni gözünden tanırim
Ayyyg sen ona bakma ya. Ne alırsa alsın boşver sakın yeme... benim esimde Alman çikolatası çeşitleri ve afyon lokumu çıkardı bir güzel tabak hazirladim ona ve hiç yemedim.sende yeme kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?