- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.201
genel bilgi face de yitik sifayi ucretsiz bulanlar grubundaSen yerindesin ya abla sevmeme seçeneğin oluyir biz nadir buluyoruz
Abla bilgim yok ki ne yapacağım nasıl olacak ? Googleda ne diye bakiyim... ben çok isterim de eşim zannetmiyorum ama bir öğreneyim bakalım
annemgilin derdi hep benim kilolarhi annen sevinse dimi
Hayır canım tahmininin aksineAbla bu kadar su ile wcden çıkrmamışsındır
Canım seninkiler gözükmüyor artık
Ins baskalari görmemistir bi ayar varmis altta o herkes misCanım seninkiler gözükmüyor artık
Ne kadar utangaçsın sen öyle yaIns baskalari görmemistir bi ayar varmis altta o herkes misRezil oldum
Kiz millet senimi takip edecek resim koyacak diye :))Ins baskalari görmemistir bi ayar varmis altta o herkes misRezil oldum
Valla haddinden fazlaNe kadar utangaçsın sen öyle ya
Etmezde abla tesadüf olur bakar burdan olmayanKiz millet senimi takip edecek resim koyacak diye :))
Ya aynı benim eşim. Sen yemezsen bende yiyemem diyo. Ama çok canım istedi hadi nolur yiyelim falan diyip ikna ediyo. Bende kiyamiyorum o minnoş minnoş isteyince. Biraz ısrar edince hemen kanıyorum zatenCanımm keşke bende öyle olsam ayy cidden kendine alıyor yemicem diyorum e sana kıyamıyorum üzülüyorum bende yiyemiyorum diyor vicdanlı vicdanlı konuşunca ağlaşıyoz yiyoz(ammaa eskidennndi o) aşıcam bunuda herşeyi aştığım gibi evellallah inşallah
Olmuş kuzum silinmiş gözükmüyor. Kimse gormemistir merak etme. Kimin haberi olacak ki senin oraya fotoğraf koyduğundan.Bakiyorum bakiyorum silemiyorum bu resimleri
Silinmedi canım kapadımYa aynı benim eşim. Sen yemezsen bende yiyemem diyo. Ama çok canım istedi hadi nolur yiyelim falan diyip ikna ediyo. Bende kiyamiyorum o minnoş minnoş isteyince. Biraz ısrar edince hemen kanıyorum zaten
Olmuş kuzum silinmiş gözükmüyor. Kimse gormemistir merak etme. Kimin haberi olacak ki senin oraya fotoğraf koyduğundan.
Ablacim yaaa deme öyleGururumuz haftanin 1.mizin sırrı
Okuyun hatunlar
Kadınlar Kulübü
Kadınlar Kulübü forum, en büyük kadın forumu. Kadınlar için, sağlık, tüp bebek, diyet, estetik, moda, anne bebek, yemek tarifleri başvuru kaynağıwww.kadinlarkulubu.com
Evet kaldım forumun ortasındaAyyy link yanlis cikmis nedense
Dogru link burda :))Gururumuz haftanin 1.mizin sırrı
Okuyun hatunlar
Sen benim dert ikizimsin bacımYa aynı benim eşim. Sen yemezsen bende yiyemem diyo. Ama çok canım istedi hadi nolur yiyelim falan diyip ikna ediyo. Bende kiyamiyorum o minnoş minnoş isteyince. Biraz ısrar edince hemen kanıyorum zaten
Olmuş kuzum silinmiş gözükmüyor. Kimse gormemistir merak etme. Kimin haberi olacak ki senin oraya fotoğraf koyduğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?