- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.341
Erkek çocuklarının da böyle derdi oluyor değil mi?simdide başıma alman kızı cikardi
Amann evladin varmi derdin varErkek çocuklarının da böyle derdi oluyor değil mi?
Hosgeldin tatlim
Bahar diyelimmi sana
Zühal bende
Bahar diyebiliriz tabii.umarim hep birlikte hedefimize ulasiriz.dun halsizlestim bir tabak nohutlu pirinc pilavi yedim.cunku cok kotu oldum.yalniz sabah diyeti aynen yaptim ara ogunleri ve aksami olmadi.nikay kececinin 5 gunde 1 beden diyetini yaptim.diyetten kaynaklandigini dusunmuyorum.aclikran olmadi.kalktigimida da vardi halsizlik.sakinlestirici ilac kullanıyorum. Aslinda uyku yapmasada ben kullanmadigimda cok seyi kafama taktigimdan beynim rahatliyormus.bu da uyku yaparmış.duzenim bozuldugundan halsiz oldugumu düşünüyorum yani.
Bugün hurma diyeti yapıyorum. Çok korkuyordum.yalniz zorlayacak gibi durmuyor.
Hergun 10bin ile 15 bin arasında adım atıyoruz köpeğimle. Leslie 3mile de başladım.squat ve plank ta yapacağım.bunlarin listesini pinteresten kaydetmistim.burayada eklerim.
Daha önce bir grupta yarışmadım.ama motivasyona ihtiyaç var.
Çikolata yı bende çok seviyorum. Bitter de olur başka turlusude fark etmez.41 gun yemedim.istegim azalmadi.
Daha önce baska takimda yaristinmi
zaman ayırmak ıstesek bence fırsat buluruz spor ıcın. Bende gunluk ıslerı kızlarımı bahane edıyorum kendıme ama ısteyınce yapabılıyorum.
eksı candıra
ay ben de bende
ooo super kız maşallah
hosgeldın seyran ben hatıce. Hedefıne en kısa zamanda ulasırsın ıns canım
Hep birlikte
hosgeldın canım. Ben hatıce ıstedıgın hedefe en kısa surede ulasırsın ıns
ben bıtter asıgı olarak ıkı gune bır 1 yada 2 kare yıyorum. Halımdende bellı zaten
cumaya halledersın sen
tok olman gerek canım yanı bana oyle demıslerdı
kuzum daha cok taze acın. Olum heran kapımızda. Rabbım ıcını ferahlatsın. Rabbım en hayırlısını bılıyordur.
hay maşallahhh
masallah sımdı daha ıyısını yapacaksın
Ama ben goremedım
Artık kızı erkeği yok canım, çok var burda Türk kızı Alman yada yabancıyla evli, aynı şekilde erkektedeErkek çocuklarının da böyle derdi oluyor değil mi?
hayırdır canım ne oldu.Kocama canım sıkıldı
Kılo verdıgın barız bellı canım. Maşallah
Sağol canımhayırdır canım ne oldu.
Kılo verdıgın barız bellı canım. Maşallah
Tebrıkler
Beni izle cnm profilin kapalı
Bu kadar derin bilmiyodumKiz burayi okuyodum dediydin, bilmiyonmu
Almanyadayim cnm köln yakinlarinda
Yaş 48
3 cocuk 29-30-31 yasindalar
Kiz ortanca, o berlinde kaliyor, anaokulu ogretmenligini yeni bitirdi
Buyuk oglum evli, 2 torun var 2-4yasindalar
Küçük oglan bizle, calisiyor
3 gorumce 1 elti var burda
Benim ailem tr de, konyaliyim
Stuttgart canımmenü diger sayfada yazilcak canim.
21.00 de yedigin meyveveler disinda iyi canim
insallah Tutar canim
hadi bakalim
insallah sonuclar temiz cikar canim
oh keyif senin abla
bazilari iyi oluyor abla
annemde hep der ben deyince büyüseler dedigimde, simdi yaninda dert yok der Ama büyüdügü zamanlar dertler artiyor diye .
Insallah Hayirlisi olsun fazlada üstelememek lazim olacagi yoksada inat edip oldurur
Almanyanin neresindeydin canim?
Baktm tmm maşaallah incelip gençleşmişsin. Bana da nasip et ya Rabbim
Ciddi misinAidin salihin kitabını okudunuz mu ? Çok matrak kadın he çocuğun kulağı ağrıyosa 2 gün aç bırakın zorlanırsa su verebilirsiniz diyo. Bide yenidoğan bebeklere tuvalet eğitimi çok kolay verilirmiş. Her emzirmeden sonra tuvaletw götürün diyo. Evet yenidoğanı tuvalete
Dalga geçiyo baya baya
Bak orası da karışık.bu biorezenans zımbırtısı bir sürü şeyi yasakladı bana.Hesap kitap bende yapmiyomda
Asagi yukari ne yedik ne yemedik biliriz :))
Sen bilirsin cnm nasil istersen
Normal zamanda ben ananas, sebze corbasi, muz süt, lapa yapiyodum
Bana iyi gelenler bunlar
Keto yaparken digerleri zaten olmuyor da sebze corbasi işe yararmi bilmiyorum
Belki bende perşembe yumurta yapabilirim
AhahhahajaAidin salihin kitabını okudunuz mu ? Çok matrak kadın he çocuğun kulağı ağrıyosa 2 gün aç bırakın zorlanırsa su verebilirsiniz diyo. Bide yenidoğan bebeklere tuvalet eğitimi çok kolay verilirmiş. Her emzirmeden sonra tuvaletw götürün diyo. Evet yenidoğanı tuvalete
Dalga geçiyo baya baya
Abooo uygulayan var işte bak görüyo musunAhahhahaja
Annem bilmez o kadını ama benim küçük kız bebekken bi baktım annem klozete tutmuş çişşşşş diyo.anne napıyosun dedim,öğrensin diyo.2 aylık bebe
Kııız 74 kilo halin ne kadar fit ya nasıl kıyıyosun kendine de kilo alıyosunBende foto attm albüme ama bnmki yüzkarası bi durum zayıflıktan şişmanlığa
Valla dur bugün kv ye gidicem kitap onun zaten çeker atarımCiddi misin
Gunaydinnn
Saati yanlis görmüşüm gec kaldim diyevbi firladim
tam evden cikacakken baktim saat daha 5 mis :))
Sade kahve icip cikiyorum
Guzel bir gun hepimize insallah
Günaydın takımım
Günaydın 9. Takımın çitlembikleri
Günaydın kızlar
GünaydınnnnGünaydınnn canlar
Tuğçecim çok sevindim kendi adina böyle kararlar almana. Buradan uzak kalma ama gel bizimle de paylaş menülerini.Günaydınnnnnn,
Dün itibariyle insan gibi beslenme düzenime ve çok yormadan da olsa eski spor hayatıma dönmüş bulunmaktayım....
Birinci vazifem abur cuburu azaltarak yine yeniden yok etmek
İkinci vazifem eski çıtır günlerime dönmek
Üçüncü vazifem uyku düzeni oluşturmaya çalışmak
Saygılarımla ruh hastası, psikopis Tuğçe
İmza
Günaydınlar
Hellööö takım mutlu mutmutlu musmusmusmutlu günaydınlar
Günaydın güzelliklerGunaydın kızlar
Tartıda 87.5 gördüm hedef cumaya 86 yaparım yapicam
Oooo harika çok kararlı gördüm seniÇok güzel bir kahvaltı yaptım kızımı emzirip spora gidicem 1 saat kardio yarım saat egzersiz inşallah
Vaoovvv hadi bekliyoruz meraklaYazın ki tombul fotoları seçtim bi ara da herife çıtır foto çektirdimmi tamamdır bu iş ehuheh güncel bir albüm hazırlayacaum en çıtıronden en seksüilüsünden
Günaydın tatlim kv ne zaman gidiyo?Gunaydın kızlar
Eski insanlar hakikaten bi tuhaf.bebek bişeyleri ne kadar erken yaparsa o kadar kar görüyorlar.ek gıdaya da çabuk geçiriyorlar.neymiş alışsınmış,herşeyi yesinmiş.yemesin işte, sonra topik topik geziyolar zayıflamak için :)Abooo uygulayan var işte bak görüyo musun
Ya baya baya dalga geçmiş kadın milletle valla helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?