- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.361
Hatta foto çekmiştim bulursam atayımAhahhahaja
Annem bilmez o kadını ama benim küçük kız bebekken bi baktım annem klozete tutmuş çişşşşş diyo.anne napıyosun dedim,öğrensin diyo.2 aylık bebe
amin canımyok sağ başa gerek yok , ortadan dalsak iyidir Nazlıcım :)
Ya bunu hep duyuyorum, ablamlar da çocukken reçelle beyaz peynir yerlermiş. Benim kulağama çok yabancı geliyor nedense
Deneyeceğim bir gün
Canım benim, bu yolda benim bir katkım olmadı ama okuyunca ben başarmışçasına mutlu oldum
Ve sayende o enerjiyi tekrar buldym kendimde
Maşallah sana :)
Günaydınnn
Hangi 5, 5 mi...
Bildiğin 5 aman Allahım
Canım benim yaşadığın acının tarifi yoktur. Rabbim sabır versin sana, buraya gelip bizlerle paylaşmaya çalış. Ve imkanın varsa bir psikolojik destek almanı öneririm. O korkuyla yaşanmaz, bir yerde başetmeyi öğrenmelisin.
Ve acın daha çok çok yeni, kabullenme aşaması var bir de
Amin canım sağolasınzaman ayırmak ıstesek bence fırsat buluruz spor ıcın. Bende gunluk ıslerı kızlarımı bahane edıyorum kendıme ama ısteyınce yapabılıyorum.
eksı candıra
ay ben de bende
ooo super kız maşallah
hosgeldın seyran ben hatıce. Hedefıne en kısa zamanda ulasırsın ıns canım
hosgeldın canım. Ben hatıce ıstedıgın hedefe en kısa surede ulasırsın ıns
ben bıtter asıgı olarak ıkı gune bır 1 yada 2 kare yıyorum. Halımdende bellı zaten
cumaya halledersın sen
tok olman gerek canım yanı bana oyle demıslerdı
kuzum daha cok taze acın. Olum heran kapımızda. Rabbım ıcını ferahlatsın. Rabbım en hayırlısını bılıyordur.
hay maşallahhh
masallah sımdı daha ıyısını yapacaksın
Ama ben goremedım
amin canımyok sağ başa gerek yok , ortadan dalsak iyidir Nazlıcım :)
Ya bunu hep duyuyorum, ablamlar da çocukken reçelle beyaz peynir yerlermiş. Benim kulağama çok yabancı geliyor nedense
Deneyeceğim bir gün
Canım benim, bu yolda benim bir katkım olmadı ama okuyunca ben başarmışçasına mutlu oldum
Ve sayende o enerjiyi tekrar buldym kendimde
Maşallah sana :)
Günaydınnn
Hangi 5, 5 mi...
Bildiğin 5 aman Allahım
Canım benim yaşadığın acının tarifi yoktur. Rabbim sabır versin sana, buraya gelip bizlerle paylaşmaya çalış. Ve imkanın varsa bir psikolojik destek almanı öneririm. O korkuyla yaşanmaz, bir yerde başetmeyi öğrenmelisin.
Ve acın daha çok çok yeni, kabullenme aşaması var bir de
amin teşekkür ederimBaşınız sağolsun Rabbim içinize ferahlık versin
Baharcim nilay kesecicin listesini bilmiyorumNeskahve içmeden galiba.gevseriyor beni
Sıfırın bir tik üstü o kadar yol katettik1 ne 1 nee
Ya bi çok tombik halin var siyah atletli galiba onun dışında ince yapılısın zaten ve şu anki halinde gayeet fit
Biraz araştırdım seviye 1den mi başlamak şart canım.Canım açlık oruçlarına 4. Seviyede başlıyoruz seviye seviye ☺
Hain domdomlar bu kocalar öyle yapıyorlar yapıyorlar sonra tontini diyorlar diyorlarda diyorlar. Benimki de böyle canım. Yemecen mi askum, askum ye... blabCanımm keşke bende öyle olsam ayy cidden kendine alıyor yemicem diyorum e sana kıyamıyorum üzülüyorum bende yiyemiyorum diyor vicdanlı vicdanlı konuşunca ağlaşıyoz yiyoz(ammaa eskidennndi o) aşıcam bunuda herşeyi aştığım gibi evellallah inşallah
Sizden sonra baktım abla harika. Ama facem yok asabi kocamla görüşeyim face acayim.genel bilgi face de yitik sifayi ucretsiz bulanlar grubunda
Seviyeler kisileri karaciger temizligine hazirliyor
Bu sistemde cok şifa bulan var
Googla can simidi 1.seviye yazarsan onu okuyabilirsin
Yakinda toplu grubla baslicaklar
Face grubunu incele istersen
Hem seviyeleri hemde
Orda karaciger temizligi raporlarini oku
Nasil degisiklik olmus millettde
annemgilin derdi hep benim kilolar
Sende iyiki varsın güzellikKızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Burada günlük hayattaki sıkıntımızı, mutlulugumuzu herseyimizi paylastik. Herkeste aynı samimiyeti hissettim.
Motivasyonumun düştüğü yerde de hepiniz destek oldunuz. Tek başıma olsam çoktan birakmistim belki de verdiğim kilolari geri aliyodum su anda. İyi ki 9. Takimdayim iyi ki varsınız ❤❤❤
Ahhh canimmm benim. Biraz daha zaman geçmeli daha çok yeni... zaman o yüreğindeki sıkışmaları koru hafifletecek. Geçecek inşallah...Bilmiyorum canım belki daha çok yeni, o yüzden çok yoğun yaşıyorum bu korkuyu
Geceleri özellikle kalbim sıkışıyor sanki korkudan, bi haber gelecekmiş gibi sanki
Iyiyim ben canım birazdan yürüyüşe çıkacağım.Günaydin canlarnasilsiniz?
Gözümde bise cikiyor sanki aciyor baya
Ama tekrar cuma kilomu gördüm
Kıyamam ablam. Bence çok üzerine gitme ne kadar çok gidersen o kadar cazip gelir ona. Bırakacağı varsa bile bırakmayadabilir. Zamana bırak Allah'a bırak bol dua ve tevAmann evladin varmi derdin var
Hayde söyle bakalım merak ettimmm.Kızlar günaydıınnn, ay ben bişey yaptım ama kızmayınntartıldımm ve çok mutlu oldum söyliiim mi? ❣❣❣
Ben erken evlendigim icin cocuklara hep diyodum erken evlenmeyin diye :))Bu kadar derin bilmiyodum
Herkes abla deyince çakmıştım bişeyler amma
Maşallah yaa genç yaşta anne,babanne
Benim de büyük kız evlibana kalsa 25 e kadar vermezdim ama
Her an anane olabilirim bende
Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim
Aslında Aidin Salih çok bilgili bi kadın. Kitabında yazan yöntemler insana başta garip gelse de şifa bulan çok insan var. Açlıkla hasta hücrelerin öldüğünü söylüyor. Açlık oruclariyla hastalıklarından kurtulan birçok insan da buna örnek. Benim de bebeğim olsa ona bunu yapamam kesinlikle ama 2 aylık tuvalete alişsa fena olmaz tabiAidin salihin kitabını okudunuz mu ? Çok matrak kadın he çocuğun kulağı ağrıyosa 2 gün aç bırakın zorlanırsa su verebilirsiniz diyo. Bide yenidoğan bebeklere tuvalet eğitimi çok kolay verilirmiş. Her emzirmeden sonra tuvaletw götürün diyo. Evet yenidoğanı tuvalete
Dalga geçiyo baya baya
Poni maşallah ya 70li kilolarda ne kadar fit duruyosunBende foto attm albüme ama bnmki yüzkarası bi durum zayıflıktan şişmanlığa
Kiz niye kizalimKızlar günaydıınnn, ay ben bişey yaptım ama kızmayınntartıldımm ve çok mutlu oldum söyliiim mi? ❣❣❣
İnşallah canımSıfırın bir tik üstü o kadar yol katettiktiroidlerinize iyi bakın
Biraz araştırdım seviye 1den mi başlamak şart canım.
Baya bir araştırıp bende başlamak istiyorum. Aslında facem olsa super olacak. Asabi beyime sorayim bakalım izin verirse açarım.
Hain domdomlar bu kocalar öyle yapıyorlar yapıyorlar sonra tontini diyorlar diyorlarda diyorlar. Benimki de böyle canım. Yemecen mi askum, askum ye... blab
Sizden sonra baktım abla harika. Ama facem yok asabi kocamla görüşeyim face acayim.
Sende iyiki varsın güzellik
Ahhh canimmm benim. Biraz daha zaman geçmeli daha çok yeni... zaman o yüreğindeki sıkışmaları koru hafifletecek. Geçecek inşallah...
Iyiyim ben canım birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Bizim oralarda itdirsegi derler o mu acaba gözünde çıkan ?
Kıyamam ablam. Bence çok üzerine gitme ne kadar çok gidersen o kadar cazip gelir ona. Bırakacağı varsa bile bırakmayadabilir. Zamana bırak Allah'a bırak bol dua ve tev
Hayde söyle bakalım merak ettimmm.
Denemekten bisey cikmaz cnm listeye göre dikkat etmeye calisBak orası da karışık.bu biorezenans zımbırtısı bir sürü şeyi yasakladı bana.
Geçen hafta yumurta orucu yaptım dedim ya sana.3 günde 300 gr gibi gitti.millet 3 kilo veriyor.biorezonanas da yumurta sarısına intoleransım çıktı.ondan mı veremdim bilmem.
Şimdi o listeyi baz alıp mı devam etsem acaba ketoyla
Bakıcam bakalım cumaya kadar.1 seneden fazla listelere girdim çıktım ama Allah'ın izniyle hiç artı gelmedim.bu sefer de gelmiycem inşallahDenemekten bisey cikmaz cnm listeye göre dikkat etmeye calis
Ayyy yumurta banada yaramazsa
İlk gün hatırı sayılır bi eksin yoksa devam etme gitmiyor çünküDenemekten bisey cikmaz cnm listeye göre dikkat etmeye calis
Ayyy yumurta banada yaramazsa
74 lü halin süpermiş canım o haline en kısa sürede kavuş inşallahBende foto attm albüme ama bnmki yüzkarası bi durum zayıflıktan şişmanlığa
Hiç duymadım onu canım, arpacık çıkıyor herhaldeSıfırın bir tik üstü o kadar yol katettiktiroidlerinize iyi bakın
Biraz araştırdım seviye 1den mi başlamak şart canım.
Baya bir araştırıp bende başlamak istiyorum. Aslında facem olsa super olacak. Asabi beyime sorayim bakalım izin verirse açarım.
Hain domdomlar bu kocalar öyle yapıyorlar yapıyorlar sonra tontini diyorlar diyorlarda diyorlar. Benimki de böyle canım. Yemecen mi askum, askum ye... blab
Sizden sonra baktım abla harika. Ama facem yok asabi kocamla görüşeyim face acayim.
Sende iyiki varsın güzellik
Ahhh canimmm benim. Biraz daha zaman geçmeli daha çok yeni... zaman o yüreğindeki sıkışmaları koru hafifletecek. Geçecek inşallah...
Iyiyim ben canım birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Bizim oralarda itdirsegi derler o mu acaba gözünde çıkan ?
Kıyamam ablam. Bence çok üzerine gitme ne kadar çok gidersen o kadar cazip gelir ona. Bırakacağı varsa bile bırakmayadabilir. Zamana bırak Allah'a bırak bol dua ve tev
Hayde söyle bakalım merak ettimmm.
Tartıldın diye kızmayiz canımKızlar günaydıınnn, ay ben bişey yaptım ama kızmayınntartıldımm ve çok mutlu oldum söyliiim mi? ❣❣❣
yaaa bende duymustum bunu cevremdekı teyzelerden falan. Cocuk alısırmıs. Hatta bırı abartmıstı 40lıyken yaparsan bunu cocuk bı sure sonra bezıne yapmaz 4 5 aylıkken tuvaket egıtımını tamamlarmıs. Ben sok tabıı nasıl yanı deyip konuyu fazlada uzatmamıstım. Tartısmamak adınaAhahhahaja
Annem bilmez o kadını ama benim küçük kız bebekken bi baktım annem klozete tutmuş çişşşşş diyo.anne napıyosun dedim,öğrensin diyo.2 aylık bebe
Ayy 70 kılo hallerın super canım. Cok fıt gorunuyırsun. Ins halledecegız bu kılo ısınıBende foto attm albüme ama bnmki yüzkarası bi durum zayıflıktan şişmanlığa
Tartıldın diye kızmayiz canımHadi soyle bakalım
Superrr. Odem falanmı vardıkı. Yoksa zaten bu eksı ayrı bı super.dün: 58.6
bugün: 58.0
fark: -600 gr
Liste derkenBakıcam bakalım cumaya kadar.1 seneden fazla listelere girdim çıktım ama Allah'ın izniyle hiç artı gelmedim.bu sefer de gelmiycem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?