Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin canım
Amin canım sağolasın

amin canım
Başınız sağolsun Rabbim içinize ferahlık versin
amin teşekkür ederim

Neskahve içmeden galiba.gevseriyor beni
Baharcim nilay kesecicin listesini bilmiyorum

Daha yeni basliyosun
Biraz dikatle zaten kiko verirsin
Yeni basliyanlara detoks onermiyoruz
Bence hurma yapmana gerek yok tu

1 ne 1 nee

Ya bi çok tombik halin var siyah atletli galiba onun dışında ince yapılısın zaten ve şu anki halinde gayeet fit
Sıfırın bir tik üstü o kadar yol katettik tiroidlerinize iyi bakın
Canım açlık oruçlarına 4. Seviyede başlıyoruz seviye seviye ☺
Biraz araştırdım seviye 1den mi başlamak şart canım.
Baya bir araştırıp bende başlamak istiyorum. Aslında facem olsa super olacak. Asabi beyime sorayim bakalım izin verirse açarım.
Hain domdomlar bu kocalar öyle yapıyorlar yapıyorlar sonra tontini diyorlar diyorlarda diyorlar. Benimki de böyle canım. Yemecen mi askum, askum ye... blab
Sizden sonra baktım abla harika. Ama facem yok asabi kocamla görüşeyim face acayim.
Sende iyiki varsın güzellik
Bilmiyorum canım belki daha çok yeni, o yüzden çok yoğun yaşıyorum bu korkuyu
Geceleri özellikle kalbim sıkışıyor sanki korkudan, bi haber gelecekmiş gibi sanki
Ahhh canimmm benim. Biraz daha zaman geçmeli daha çok yeni... zaman o yüreğindeki sıkışmaları koru hafifletecek. Geçecek inşallah...
Günaydin canlar nasilsiniz?
Gözümde bise cikiyor sanki aciyor baya
Ama tekrar cuma kilomu gördüm
Iyiyim ben canım birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Bizim oralarda itdirsegi derler o mu acaba gözünde çıkan ?
Amann evladin varmi derdin var
Kıyamam ablam. Bence çok üzerine gitme ne kadar çok gidersen o kadar cazip gelir ona. Bırakacağı varsa bile bırakmayadabilir. Zamana bırak Allah'a bırak bol dua ve tev
Kızlar günaydıınnn, ay ben bişey yaptım ama kızmayınn tartıldımm ve çok mutlu oldum söyliiim mi? ❣❣❣
Hayde söyle bakalım merak ettimmm.

Ben erken evlendigim icin cocuklara hep diyodum erken evlenmeyin diye :))
Oglan 25 de evlendi
Öbür ikisi duruyor daha :)
Artik evlensinler istiyomda, tabi hayirli biri olursa
Yoksa evlenmis olmak icin evlenmeyin diyom

Sende masallah erkenden kv olmuşun

Aslında Aidin Salih çok bilgili bi kadın. Kitabında yazan yöntemler insana başta garip gelse de şifa bulan çok insan var. Açlıkla hasta hücrelerin öldüğünü söylüyor. Açlık oruclariyla hastalıklarından kurtulan birçok insan da buna örnek. Benim de bebeğim olsa ona bunu yapamam kesinlikle ama 2 aylık tuvalete alişsa fena olmaz tabi
Bende foto attm albüme ama bnmki yüzkarası bi durum zayıflıktan şişmanlığa
Poni maşallah ya 70li kilolarda ne kadar fit duruyosun

Kızlar günaydıınnn, ay ben bişey yaptım ama kızmayınn tartıldımm ve çok mutlu oldum söyliiim mi? ❣❣❣
Kiz niye kizalim burda çoğu kişi hergün tartilir :)) yazmiyoz o baska
Soylemek istiyosan söyle

İnşallah canım

Denemekten bisey cikmaz cnm listeye göre dikkat etmeye calis

Ayyy yumurta banada yaramazsa

74 lü halin süpermiş canım o haline en kısa sürede kavuş inşallah
Hiç duymadım onu canım, arpacık çıkıyor herhalde

Ahahhahaja
Annem bilmez o kadını ama benim küçük kız bebekken bi baktım annem klozete tutmuş çişşşşş diyo.anne napıyosun dedim,öğrensin diyo.2 aylık bebe
yaaa bende duymustum bunu cevremdekı teyzelerden falan. Cocuk alısırmıs. Hatta bırı abartmıstı 40lıyken yaparsan bunu cocuk bı sure sonra bezıne yapmaz 4 5 aylıkken tuvaket egıtımını tamamlarmıs. Ben sok tabıı nasıl yanı deyip konuyu fazlada uzatmamıstım. Tartısmamak adına
Ayy 70 kılo hallerın super canım. Cok fıt gorunuyırsun. Ins halledecegız bu kılo ısını

Bakıcam bakalım cumaya kadar.1 seneden fazla listelere girdim çıktım ama Allah'ın izniyle hiç artı gelmedim.bu sefer de gelmiycem inşallah
Liste derken
Alerji listesine dikat et dedim
Yoksa zaten kacamak yaptigin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…