- 30 Ocak 2020
- 159
- 660
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.381
Canımm benim valla bilmiyorum ne oluyorsa böyle devam etsin inşallah yarebbimSuperrr. Odem falanmı vardıkı. Yoksa zaten bu eksı ayrı bı super.
Abla bak dün kaçamak yaptım ona rağmen vermişim kafama vurdun işe yaradıListe derken
Alerji listesine dikat et dedim
Yoksa zaten kacamak yaptigin yok
Ins cumaya super bı eksıyle geleceksın. Hep boyle devam etsınCanımm benim valla bilmiyorum ne oluyorsa böyle devam etsin inşallah yarebbim
Zaten ben 1 gün icin niyetlenmistim cnmİlk gün hatırı sayılır bi eksin yoksa devam etme gitmiyor çünkü
O zaman anlarsın yarayıp yaramadığını
yarın akşam da gidebilir cumartesi de henüz belli değil mefkuşum kız bir deri bir kemik kalmış resmen oda arkadaşıyla sağlıklı yemekler yapmışlar fotolarını gösterdi yoga yapmışlar toplam da 25 kilo vermiş benim yeğen :)senin adina sevindim cnm
Ne kadar kalicakki
Bizim icin uzun olmasa iyi olur
kötü gecen bi haftasonu icin gayet iyi cnm
Ben buna direk şahit oldum bi arkadaşımın annesi bebeğini daha 9 aylık olmadan tuvalete alistirmisti. Çocuk daha konuşmadan yürümeden. Cocugun bakislarindan anliyomuş tuvalete oturtarak alıştırmış o da. Çook sasirmistimyaaa bende duymustum bunu cevremdekı teyzelerden falan. Cocuk alısırmıs. Hatta bırı abartmıstı 40lıyken yaparsan bunu cocuk bı sure sonra bezıne yapmaz 4 5 aylıkken tuvaket egıtımını tamamlarmıs. Ben sok tabıı nasıl yanı deyip konuyu fazlada uzatmamıstım. Tartısmamak adına
Ayy 70 kılo hallerın super canım. Cok fıt gorunuyırsun. Ins halledecegız bu kılo ısını
Sen daha yeni basladin bebegimAbla bak dün kaçamak yaptım ona rağmen vermişim kafama vurdun işe yaradı
pazartesi sabah çok fazla çıktım gülüm 800 gr fazla ama sabahın 7 sin de uyuyup 10 buçukta kalkmıştım yediğim de değişik bir şey yoktuZalım kedi -100 gramla mı yeneceksin mefkuşu
Gözün aydın abla. Tartı ne dedi bugün
Bol bol dua et canım Rabbimize rahmetinle muamele et abime diye. Yapabiliyorsanız hayrına bişeyler yapın çocukları eşi varsa emanetlerini yalnız bırakmayın.. Bu acı geçmez ama hayatında tek gerçeği
Ya tamamen cehalet be başka bir şey değil cidden. Hadi ek gıdayı geç çocuğa baharatlı ve şekerli şeyler vermeye çalışıyolar. Onda şeker var diyorm diyolarki amaaan noolcakkiEski insanlar hakikaten bi tuhaf.bebek bişeyleri ne kadar erken yaparsa o kadar kar görüyorlar.ek gıdaya da çabuk geçiriyorlar.neymiş alışsınmış,herşeyi yesinmiş.yemesin işte, sonra topik topik geziyolar zayıflamak için :)
Anneme kalsa 6 aylık kebap yerdi benimkiler
Bi de eskiden yokluk varmış,bez yıkamaktan kurtulmak olarak bakıyorla duruma.
Nasıl yanı alısmısmı cocuk gercekten.Ben buna direk şahit oldum bi arkadaşımın annesi bebeğini daha 9 aylık olmadan tuvalete alistirmisti. Çocuk daha konuşmadan yürümeden. Cocugun bakislarindan anliyomuş tuvalete oturtarak alıştırmış o da. Çook sasirmistim
Kız mutlaka at acayip merak ettimHatta foto çekmiştim bulursam atayım
Vay anaaam ne önemliymiş bu tiroid benim herifinkini de baktırsam mı napsamSıfırın bir tik üstü o kadar yol katettiktiroidlerinize iyi bakın
Canım 2 aylık bebeği tuvalete alıştırmayı bırak tuvalete sokmazsın kıyamazsın mikrop kapar falan diye olur mu öyle şeyAslında Aidin Salih çok bilgili bi kadın. Kitabında yazan yöntemler insana başta garip gelse de şifa bulan çok insan var. Açlıkla hasta hücrelerin öldüğünü söylüyor. Açlık oruclariyla hastalıklarından kurtulan birçok insan da buna örnek. Benim de bebeğim olsa ona bunu yapamam kesinlikle ama 2 aylık tuvalete alişsa fena olmaz tabi
cok guzel tatlimdün: 58.6
bugün: 58.0
fark: -600 gr
emek olmadan yemek olmuyor tabi cnmyarın akşam da gidebilir cumartesi de henüz belli değil mefkuşum kız bir deri bir kemik kalmış resmen oda arkadaşıyla sağlıklı yemekler yapmışlar fotolarını gösterdi yoga yapmışlar toplam da 25 kilo vermiş benim yeğen :)
demek ki dedim erinmeyip kendine özel yemeğini pişiren hareketi arttıran kesin zayıflıyor:)
maşallah abla.yarın akşam da gidebilir cumartesi de henüz belli değil mefkuşum kız bir deri bir kemik kalmış resmen oda arkadaşıyla sağlıklı yemekler yapmışlar fotolarını gösterdi yoga yapmışlar toplam da 25 kilo vermiş benim yeğen :)
demek ki dedim erinmeyip kendine özel yemeğini pişiren hareketi arttıran kesin zayıflıyor:)
As ablam.selam olsun 9. takımın gülleri
yeğen hala uyuyor hiç ellemiyorum çünkü su kartını taktığımız su saatinin pili mi bitmiş bir şey olmuş bozulmuş öğleden sonra gelip bakacaklar , susuz kaldım ne kadar geç kalkarsa o kadar iyi yani :))
ben de gelip bir göz atayım size dedim
Anladım o başka listeListe derken
Alerji listesine dikat et dedim
Yoksa zaten kacamak yaptigin yok
Ayyy sorma cidden ne para akıyo bezlereNasıl yanı alısmısmı cocuk gercekten.Benım koca duymasın coxugu hemen tıvalete alıstır der anam bezı bı alıyoruz bıde bıttıgı gunu hatırlıyorum
gözünüzü seveyim gerekirse çatır çatır kavga edin küssün analarınız yedirtmeyin aynı şeyleri küçük kız kardeşim oğlun da yaşadı bildiğin her günü mücadeleydi aile binasındalar 6 aylıkken baldan alerji olup 2 ay onu çektiler sonrası daha neler neler sonuç ne oldu çocuk 8 yaşın da aşırı şişman ve insilün direnci çıktı kv sinin tepkisi aman ne var bende de var demek olmuş şeker hastası bile olabilir demiş doktorlar şükür henüz o yok , çocuklarınız için güçlü olun gerekirse kırın dökün 2 cahilin iyi niyetine çocuklarınızın sağlığını kalıcı riske atmayınYa tamamen cehalet be başka bir şey değil cidden. Hadi ek gıdayı geç çocuğa baharatlı ve şekerli şeyler vermeye çalışıyolar. Onda şeker var diyorm diyolarki amaaan noolcakki
Yani bana bi tane 6 aylık bebe göstersinler tuvalete mıçan ama yok yani böyle bir şey. Beyin yıkıyo ajan gibi bişiy valla
Bızım bunu dedıgımızı duyana eskıler baslar sımdı. Alın 7 8 metre kumas dıkın yıkayıp yıkayıp kullanın dıye. (kaynanam)Ayyy sorma cidden ne para akıyo bezlere
hedefine ulaşmış bence aşırı zayıf :)) bundan sonrasına kas yapması lazım vücudu şekillensin diye sağlıklı beslenmeyi devam ettirmeye çalışıyormuş(bana gelmeden son 2 hafta boyuna nodul mu ne hazır çabuk pişen makarna yemiş, öğrenci işte ) daha kilo alacağını sanmam ,cok guzel tatliminsallah hep boyle devam etsin
emek olmadan yemek olmuyor tabi cnm
Hedefine ulasmismi yegenin
Koruma yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?