Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin adina sevindim cnm
Ne kadar kalicakki
Bizim icin uzun olmasa iyi olur
kötü gecen bi haftasonu icin gayet iyi cnm
yarın akşam da gidebilir cumartesi de henüz belli değil mefkuşum kız bir deri bir kemik kalmış resmen oda arkadaşıyla sağlıklı yemekler yapmışlar fotolarını gösterdi yoga yapmışlar toplam da 25 kilo vermiş benim yeğen :)
demek ki dedim erinmeyip kendine özel yemeğini pişiren hareketi arttıran kesin zayıflıyor:)

Ben buna direk şahit oldum bi arkadaşımın annesi bebeğini daha 9 aylık olmadan tuvalete alistirmisti. Çocuk daha konuşmadan yürümeden. Cocugun bakislarindan anliyomuş tuvalete oturtarak alıştırmış o da. Çook sasirmistim

pazartesi sabah çok fazla çıktım gülüm 800 gr fazla ama sabahın 7 sin de uyuyup 10 buçukta kalkmıştım yediğim de değişik bir şey yoktu

Ya tamamen cehalet be başka bir şey değil cidden. Hadi ek gıdayı geç çocuğa baharatlı ve şekerli şeyler vermeye çalışıyolar. Onda şeker var diyorm diyolarki amaaan noolcakki
Yani bana bi tane 6 aylık bebe göstersinler tuvalete mıçan ama yok yani böyle bir şey. Beyin yıkıyo ajan gibi bişiy valla

Nasıl yanı alısmısmı cocuk gercekten. Benım koca duymasın coxugu hemen tıvalete alıstır deranam bezı bı alıyoruz bıde bıttıgı gunu hatırlıyorum

selam olsun 9. takımın gülleri
yeğen hala uyuyor hiç ellemiyorum çünkü su kartını taktığımız su saatinin pili mi bitmiş bir şey olmuş bozulmuş öğleden sonra gelip bakacaklar , susuz kaldım ne kadar geç kalkarsa o kadar iyi yani :))
ben de gelip bir göz atayım size dedim

Hatta foto çekmiştim bulursam atayım
Kız mutlaka at acayip merak ettim
Sıfırın bir tik üstü o kadar yol katettik tiroidlerinize iyi bakın
Vay anaaam ne önemliymiş bu tiroid benim herifinkini de baktırsam mı napsam
Canım 2 aylık bebeği tuvalete alıştırmayı bırak tuvalete sokmazsın kıyamazsın mikrop kapar falan diye olur mu öyle şey

dün: 58.6
bugün: 58.0
fark: -600 gr
cok guzel tatlim insallah hep boyle devam etsin
emek olmadan yemek olmuyor tabi cnm

Hedefine ulasmismi yegenin
Koruma yapiyormu

maşallah abla.
Bı ben beceremedım
As ablam.
Susuzluk zor. Sular kesılınce elım ayagım bırbırıne dolanıyor benımde.
Ins cabucak yapılır

gözünüzü seveyim gerekirse çatır çatır kavga edin küssün analarınız yedirtmeyin aynı şeyleri küçük kız kardeşim oğlun da yaşadı bildiğin her günü mücadeleydi aile binasındalar 6 aylıkken baldan alerji olup 2 ay onu çektiler sonrası daha neler neler sonuç ne oldu çocuk 8 yaşın da aşırı şişman ve insilün direnci çıktı kv sinin tepkisi aman ne var bende de var demek olmuş şeker hastası bile olabilir demiş doktorlar şükür henüz o yok , çocuklarınız için güçlü olun gerekirse kırın dökün 2 cahilin iyi niyetine çocuklarınızın sağlığını kalıcı riske atmayın
tam destek arkanız dayım

Ayyy sorma cidden ne para akıyo bezlere
Bızım bunu dedıgımızı duyana eskıler baslar sımdı. Alın 7 8 metre kumas dıkın yıkayıp yıkayıp kullanın dıye. (kaynanam)
Sımdı hersey kolay ama cocuk buyutemıyo bu gencler

cok guzel tatlim insallah hep boyle devam etsin
emek olmadan yemek olmuyor tabi cnm

Hedefine ulasmismi yegenin
Koruma yapiyormu
hedefine ulaşmış bence aşırı zayıf :)) bundan sonrasına kas yapması lazım vücudu şekillensin diye sağlıklı beslenmeyi devam ettirmeye çalışıyormuş(bana gelmeden son 2 hafta boyuna nodul mu ne hazır çabuk pişen makarna yemiş, öğrenci işte ) daha kilo alacağını sanmam ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…