- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.841
Yaaa demek sürüpriz yapacaksin bana.bende sana yapacam kız sözHiç bir fikrim yok canım en son pazartesi tartılmıştım 500 gram gitmişti bi tek onu biliyorum
Yok ben duracağim noktayı bilirim.canim istiyorsa azcık yerim.Keşke tam yeseydin böreği canımarkandan ağlar
Ne kadar hafif bir menü
Güzel
Mercimek sadece öğlen olsaydı daha güzel olurdu akşam çorba yerine belki yoğurt tercih edebilirdin canım
Gayet güzel bazlama kaçamağı dışında neyse ki azmış
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım menü güzel umarım komposto şekersizdir onun haricinde göze çarpan bir şey yok gibi geldi bana
Sayende opsie ekmeği öğrendimneyse ki hafif bir şeymiş
Afiyet olsun
Abla merak ettim.ne is yapiyorsun?Bana alip almama konusunda ne zaman cevap verirler bilmiyorum cnm
Muhtemelen hemen olmaz
Beni kesin alacaksaniz ona göre gececem deme gibi bi lüksüm de yok :)) burda işler öyle yürümüyor
Daha önce bikac yere daha gitmistim
Burasi hem yolu yakin, arabayla 10-15dk
Hemde işe, iş ortamina alistim
Alirlarsa kalmak isterim
Zaten baslangicta suresiz almiyolar
1 senelik oluyor
Fabrikada çalışıyorum cnm paketleme işiYaaa demek sürüpriz yapacaksin bana.bende sana yapacam kız söz
Yok ben duracağim noktayı bilirim.canim istiyorsa azcık yerim.
Abla merak ettim.ne is yapiyorsun?
Yeni yatıyorum ben sahur yaptım sabah bende kalkıyorum ya erken kızın okulu var birde oğlan sürekli emmeye kalkıyorAaaa kimse kalmamis
Erkenden tavuk gibi yattimizmi :))
Sanki 5 de siz kalkacaksiniz
güzel CanimSelam herkese
12.00
Opsie ekmekten tost (5 dilim sucuk+2 dilim kaşar)
1 küçük domates
1 salatalık
17.00
2 küçük boy balik( mercan+sargoz)tava
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kadar salata
19.00
2 kaşık z.yag+3 g kurusu kayısı
Su 2 litre
Spor 100 ip 20 pDream00 regl olamadım siskinlik var kasik ağrısı var spor yapamiyorum pek
ara ögün falan yqpmiyormusun canim? Kahve cay icmiyoemusun ?06:00=== 2 adet yağda yumurta
12:30=== 2 kase kabaklı yoğurt
16:30=== 2 kase yoğurt çorbası
Su=== 3.5 lt
Spor yok
3,5 hesap edebilirsin canim
sorma canim berbat bi yilKizlar 2020 nasıl bir yıl oldu böyle yaa
Neye uzulecegimizi şaşırdık. Birinin acısı bitmeden üzerine diğeri geliyo. Haberleri açmaya korkar oldum
Ne var ne yok kizlar
Nasilsiniz
Benim kafam biraz karışık
Ben işe taseron firma uzerinden gidiyirum ya...
Şu anda çalıştığım yer bu taseron firmayla calismicakmis artik
O yuzden bugun ordaki şef cagirdi
Benden memnun olduklarini orda kalmami istediklerini, baska firmaya gecersem orda kalmaya devam edebilecegimi soyledi
Bende orda kalmak istedigimi, işten memnun oldugumu ama kendi iscileri olarak kalmak istedigimi soyledim
Biraz konustuk, iyi gecti
Sonra kadin cv yazip basvurmami istedi
Is yerinin politikasina göre kalici isci alma durumlari olursa alicaklarini ama aksi olursa benim kötü oldugum icin degil is yerinin planmasi geregine göre olcagini...
Aksamda araci firmada toplanti vardi
Istersem beni orada tutmak istediklerini
Bos kalmicagimi vs.
Sorun şu ki ben baska firmaya gecersem, simdi gittigim yerde kalirsam ve onlar beni kalici olarak almazlarsa
Bi süre sonrada işçiye ihtiyac olmazsa
Yeni gectigim yer bana benim istedigim gibi bi yere gondereckmi
Çünkü ben uzak yol istemiyorum
Haftaya tekrar araci firmada randevum var
Bu ayin sonuna kadar karar vermem gerekiyor
Biraz uzun karisik oldu ama, anlatabilmisimdir heralde
Şu anda nasil karar vermem gerektigini bilmiyorum
abla Leihfirma üzerisin sanirim almak isteyen suanda alirdi begendiklerini söylediklerine göre, amaclari zaten belli fazla masraf etmemek. Yinede en dogru karari sen verirsinBana alip almama konusunda ne zaman cevap verirler bilmiyorum cnm
Muhtemelen hemen olmaz
Beni kesin alacaksaniz ona göre gececem deme gibi bi lüksüm de yok :)) burda işler öyle yürümüyor
Daha önce bikac yere daha gitmistim
Burasi hem yolu yakin, arabayla 10-15dk
Hemde işe, iş ortamina alistim
Alirlarsa kalmak isterim
Zaten baslangicta suresiz almiyolar
1 senelik oluyor
video degil canim app vardiya 30 günde diye ondan basladim Ama gerisi gelirmi bilmiyorum baya zorlu Karin kaslari icin neyime Zaten Karin kasi Ben Leslie me devam etsem daha iyi sanirimHangi videoyu yaptın Nazlicim. Bende yavaş yavaş bolgesele ağırlık vermeye basliycam. Zayıfladıkça basen-baldır kısmı gözüme batmaya başladı.
ne güzel Motive olmussundur ablaBu arada bugün is yerinde bi kadin
Sen niye devam kilo veriyon, hastamisin dedi
Benim kizda yilbasindan beri gormuyodu beni
Cok belli, cok incelmisin diyor
oh ne güzel MotiveAblaaa sen de resim koysana yaaaa seni de görelim ❤❤
Bugün de bi velim bana eridin gittin yeter artık dedi ben de çook mutlu oldum
Gece kalmis Ama hafif Zaten iyi olmus5 ŞUBAT ÇARŞAMBA
12.00
Bikac kuruyemis
14.00 civari
3 ks. Omlet
6 zeytin
Peynir, kasar
2 dil. Pastirma
20.00
Ton balikli cevizli yesil salata
20.30
Kgk
Ozaman keyfini çıkarmak kalıyor sizeDünkü yazdığına fırsat olupta cvp veremedim canm bizim seninki kadar çevremiz yok hizmet etme derdi sıkıntısı çok olmaz ısınma derdi de yok gibi. Dolap masrafı da yok önü yanı acık bunlar cezbetti bi arkadaşın arkadaşı da orda oturuyor sıkıntı çıkaran bi komşu da yokmuş ama evi satan bayana çok üzüldüm iki büyük oğlu var boşanıyormuş ağlamaklı oldu baya burda oturmak istemiyorum dedi
Uzun boyun faydası 44 bed n çok iyiymiş ablaBugün bürodan cikinca kisa bi carsiya ugradim
Kış bitiyor ya ceketler ucuzlamis
Bi tane ceket aldim acik gri parlak
44 beden
Fermuari kapaniyor ama dökümlü durmuyor
Biraz daha verirsem tam iyi olur
Güle güle giyin ins abla bi zaman sonra bol bolBugün bürodan cikinca kisa bi carsiya ugradim
Kış bitiyor ya ceketler ucuzlamis
Bi tane ceket aldim acik gri parlak
44 beden
Fermuari kapaniyor ama dökümlü durmuyor
Biraz daha verirsem tam iyi olur
Mefkusum kv kp kaç yaşında yakinmi sizeBugun gelemedim
Eve biraz gec geldim
Geldigimde cocuklar bizdeydi :)) dün benim kiz geldi ya onu görmeye gelmisler
Sonra kv kp ugradi
Şimdi ev bosaldi
Eşim gececi, yatiyor o
Benimde iş icin toplanti var, birazdan oraya gidecem
14.00 gibi gelince kahvalti yapmistim
Daha acikmadim, evden cikmadan yiyim desem
Geç kalmazsam gelince yerim biseyler
9. takimin cazibesine dayanamiyorlar demekki ablaBizim yeni üyelerin çoğu görünmüyor
Eliptikten zor olamaz hele salondakini 15 dk anca yapabiliyorum .bence 3 iiyiKızlar yaptiginiz diger leslieler normalinden zorsa 3.5 la carpin isterseniz
1.5 - 2senedir calisanlari daha yeni aldilar cnmabla Leihfirma üzerisin sanirim almak isteyen suanda alirdi begendiklerini söylediklerine göre, amaclari zaten belli fazla masraf etmemek. Yinede en dogru karari sen verirsin
Eliptik zaten 4 puanEliptikten zor olamaz hele salondakini 15 dk anca yapabiliyorum .bence 3 iiyi
Günde kaç saat uyuyorsun abla kaç dkmi desemAaaa kimse kalmamis
Erkenden tavuk gibi yattimizmi :))
Sanki 5 de siz kalkacaksiniz
Hayirlisi olsun insallah abla senin icin dogru olani secersin sen1.5 - 2senedir calisanlari daha yeni aldilar cnm
Aslinda leihfirmaya daha cok para ödüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?