- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.881
Kazen'in tüm üyelere bildirim yapması ile çağırdıklarımız gelmiyor canım, sen eskisinBen geliyorum valla
Istediğin semttenmiş canım. Diğer evlere göre güzel diyorsun bence baş edersin canimm.Slm kızlar. Eşim durup dururken benm istediğim semtten ev beğenmiş. Hatta yarın bakalım dedi ama bilemedim dubleks ev hakkından gelebilir miyim bi de bakıcı sorunu da olacak. Böylesi de denk gelmez genelde evler çok eski ve m kareleri çok küçük fiyatlar uçuk oluyor. Çok kafam karışık
Vuhuvvv ankaradayım dadlum yenimahallede sen ?Kahvaltın bitter mi canım ben kendim yımırtasız duramadığımdan
Yav benim menü yine çok bacım seninkine göre
Aç mı gezdin akşama kadar
Rabbim kabul etsin canım
Listen mi var canım listeyle mi hareket ediyorsun?
O minnak reçelin kalorisi ne Acep bi de muzz var ohhh zabahlar olmasın
Patlıcan dizme nasıl bişi bu arada etli mi kıymalı mı?
Ohhh ziporın dibine dinene haaayyy maaşallah gastriktim
Greyfurt u sabaha mı Alsan
Makarnanın ne sana ne bize faydası var canım TB bil olsa nadir tüketmen iyi olur
Allah kabul etsin şekerim
Ohhh ziporlar ohh içimin yağları eriyor ohhh
Leblebi diyet dostu ama o saatte değil bence
Köy ekmeği nedir bacım ?
Sen de ankaradaymışsın senki demi yanlış görmediysem helllü ben de ankaradayım
Rakipten miikemmel bir menü geliyor sayın seyirciler bu yarış zorlu geçeceğe benziyor
Soda nasıl oluyür
Birgün bende yapacağım ama bakalımben 6 aydan sonra baslamıstım yumurta sarısı verıyordum sadece. Ama once ceyregı sonra yarısı derken tum yumurtaya gectık. Boyle olmadı hıc bılmıyorum. Doktoruna danıs bence
hangılerını basarabıldın canım. Aksamları hıc iş yapamıyıyorum ben
su ara burdada meyve pahalı abla. Pazarlarda marketlerle yarılıyor artık pek bı ucuzlugu kalmadı
erken yatacagım deme bıdaha kaptanım yatamıyon sonra
kendı cebıne dokunuyor o acımıyor demekkı parasına sende gerılme bosver. At sende kır telefonu
Tebrıkler bu arada ıraden ıcın
rabbım kalanlara, sana saglıklı uzun omur versın canım basın sagolsun. Gıtsın o gunler bordaha gelmesın ınş
dubleks ev benımde tıp olarak cok hosuma gıdıyor canım helekı bahcesı falanda varsa. Ama cevremde dubleks evı olanlar ozellıkle ısınma yonunden memnun degıller. Cayır cayır yakıyoruz ama ısınmıyor dıyorlar.
Gunaydınlar kızlar
Allah hakkında en iyi en hayırlı olan yeri nasip etsin abla. Şuan çalıştığın yere göre şartlar iyise olur inşallah abla..Ne var ne yok kizlar
Nasilsiniz
Benim kafam biraz karışık
Ben işe taseron firma uzerinden gidiyirum ya...
Şu anda çalıştığım yer bu taseron firmayla calismicakmis artik
O yuzden bugun ordaki şef cagirdi
Benden memnun olduklarini orda kalmami istediklerini, baska firmaya gecersem orda kalmaya devam edebilecegimi soyledi
Bende orda kalmak istedigimi, işten memnun oldugumu ama kendi iscileri olarak kalmak istedigimi soyledim
Biraz konustuk, iyi gecti
Sonra kadin cv yazip basvurmami istedi
Is yerinin politikasina göre kalici isci alma durumlari olursa alicaklarini ama aksi olursa benim kötü oldugum icin degil is yerinin planmasi geregine göre olcagini...
Aksamda araci firmada toplanti vardi
Istersem beni orada tutmak istediklerini
Bos kalmicagimi vs.
Sorun şu ki ben baska firmaya gecersem, simdi gittigim yerde kalirsam ve onlar beni kalici olarak almazlarsa
Bi süre sonrada işçiye ihtiyac olmazsa
Yeni gectigim yer bana benim istedigim gibi bi yere gondereckmi
Çünkü ben uzak yol istemiyorum
Haftaya tekrar araci firmada randevum var
Bu ayin sonuna kadar karar vermem gerekiyor
Biraz uzun karisik oldu ama, anlatabilmisimdir heralde
Şu anda nasil karar vermem gerektigini bilmiyorum
Aman düştüm dilinize
Ne var ne yok kizlar
Nasilsiniz
Benim kafam biraz karışık
Ben işe taseron firma uzerinden gidiyirum ya...
Şu anda çalıştığım yer bu taseron firmayla calismicakmis artik
O yuzden bugun ordaki şef cagirdi
Benden memnun olduklarini orda kalmami istediklerini, baska firmaya gecersem orda kalmaya devam edebilecegimi soyledi
Bende orda kalmak istedigimi, işten memnun oldugumu ama kendi iscileri olarak kalmak istedigimi soyledim
Biraz konustuk, iyi gecti
Sonra kadin cv yazip basvurmami istedi
Is yerinin politikasina göre kalici isci alma durumlari olursa alicaklarini ama aksi olursa benim kötü oldugum icin degil is yerinin planmasi geregine göre olcagini...
Aksamda araci firmada toplanti vardi
Istersem beni orada tutmak istediklerini
Bos kalmicagimi vs.
Sorun şu ki ben baska firmaya gecersem, simdi gittigim yerde kalirsam ve onlar beni kalici olarak almazlarsa
Bi süre sonrada işçiye ihtiyac olmazsa
Yeni gectigim yer bana benim istedigim gibi bi yere gondereckmi
Çünkü ben uzak yol istemiyorum
Haftaya tekrar araci firmada randevum var
Bu ayin sonuna kadar karar vermem gerekiyor
Biraz uzun karisik oldu ama, anlatabilmisimdir heralde
Şu anda nasil karar vermem gerektigini bilmiyorum
Bu arada bugün is yerinde bi kadin
Sen niye devam kilo veriyon, hastamisin dedi
Benim kizda yilbasindan beri gormuyodu beni
Cok belli, cok incelmisin diyor
Dusmiyecegim icin bisey diyemezler60 kiloya düşünce ne derler acaba
Aynen vallaBirçoğunun gelmeyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar değil..
Aaa, niye farketmedi ki acabaMasallah abla insani cok motiva ediyor deglmi, iyi isyerindeki seni hergun gormesine gore farketmis. Benim öküz koca da gecen gun diyor sen kilomu verdin 9 kg civari vermisim hic anlamamisti
Aslında yöntem hatalı, bildirim yerine forumun heryerine Cuma yarışmalarının reklam butonunu koysalar, gerçekten isteyenler gelirAynen valla
O zaman niye bosuna kurallari kabul ettim deyip form doldururlarki
Sagol cnm hayirlisi artikCv istemeleri seni almak istedikleri anlamına geliyor, zaten memnunlarmışta.
Benim de buradan oluşan izlenim diğer işlerinden daha iyi olduğu.
Mesafede kısaymış.
Hakkında hayırlısı olsun.
Sagol cnmIstediğin semttenmiş canım. Diğer evlere göre güzel diyorsun bence baş edersin canimm.
Vuhuvvv ankaradayım dadlum yenimahallede sen ?
Bu arada köy ekmeği eşimin köyünde yapılmıştı. Eksimayali ekmek.
Birgün bende yapacağım ama bakalım
Güzel duaların döleklerin
Allah hakkında en iyi en hayırlı olan yeri nasip etsin abla. Şuan çalıştığın yere göre şartlar iyise olur inşallah abla..
Geldim bileeee :))Mefkurem bu gün işe gitmedin mi
Haftaya bewerbung verince tekrar konusurum bakalimben senin yerinde olsam önce isyerini beklerdim zaten begendiklerni soylemisler buyuk ihtimal alırlar tabiki işyerinin işci durumuna göre ama almasalar bile leihfirma olarak illaki gene biyer bulursn sonucta guzel calıstiktan sonra. Bide zaten 3-4 sene calismayi dusunuyormussun burda calissan ne guzel hep ayni yer git gel ortam insanlar tanidik daha severek gidersin. Is ortamının sürekli degismesi kotu etkiler insnı
Çalıştığınız saate göre mi ücret veriyorlar o zamanGeldim bileeee :))
Buranin o handikapi var
İş az olunca araci firma iscilerini daha erken gonderiyolar
Kendi iscilerinin saati dolsun diye
Bizim adamlarin ana vatani orman oldugu icin anlamamalari normalMasallah abla insani cok motiva ediyor deglmi, iyi isyerindeki seni hergun gormesine gore farketmis. Benim öküz koca da gecen gun diyor sen kilomu verdin 9 kg civari vermisim hic anlamamisti
Doğru dedin abla hiç gelmedi aklıma aşırı yüksek IQmla düşünemedim
Tabi cnm saat ucreti olur burda hepÇalıştığınız saate göre mi ücret veriyorlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?