Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Istediğin semttenmiş canım. Diğer evlere göre güzel diyorsun bence baş edersin canimm.
Vuhuvvv ankaradayım dadlum yenimahallede sen ?
Bu arada köy ekmeği eşimin köyünde yapılmıştı. Eksimayali ekmek.
Birgün bende yapacağım ama bakalım
Güzel duaların döleklerin
Allah hakkında en iyi en hayırlı olan yeri nasip etsin abla. Şuan çalıştığın yere göre şartlar iyise olur inşallah abla..

Aman düştüm dilinize

sevdigimizden takılıyoruz kızz

Abla ben senin yerinde olsam önce isyerini beklerdim zaten begendiklerni soylemisler buyuk ihtimal alırlar tabiki işyerinin işci durumuna göre ama almasalar bile leihfirma olarak illaki gene biyer bulursn sonucta guzel calıstiktan sonra. Bide zaten 3-4 sene calismayi dusunuyormussun burda calissan ne guzel hep ayni yer git gel ortam insanlar tanidik daha severek gidersin. Is ortamının sürekli degismesi kotu etkiler insnı

Bu arada bugün is yerinde bi kadin
Sen niye devam kilo veriyon, hastamisin dedi

Benim kizda yilbasindan beri gormuyodu beni
Cok belli, cok incelmisin diyor

Masallah abla insani cok motiva ediyor deglmi, iyi isyerindeki seni hergun gormesine gore farketmis. Benim öküz koca da gecen gun diyor sen kilomu verdin 9 kg civari vermisim hic anlamamisti

Masallah abla insani cok motiva ediyor deglmi, iyi isyerindeki seni hergun gormesine gore farketmis. Benim öküz koca da gecen gun diyor sen kilomu verdin 9 kg civari vermisim hic anlamamisti
Aaa, niye farketmedi ki acaba

Benimki ilk 5 kiloyu verdiğimde "artık daha kolay sarılıyorum sana" demişti

Cv istemeleri seni almak istedikleri anlamına geliyor, zaten memnunlarmışta.

Benim de buradan oluşan izlenim diğer işlerinden daha iyi olduğu.

Mesafede kısaymış.

Hakkında hayırlısı olsun.
Sagol cnm hayirlisi artik

Sagol cnm

Günaydın ve iyi günler
Bugün çok yoğunum
Evi baya düzenleyip foto çekmem lazım sonra kızımın okuluma gideceğim veli katılımı sırası bende. Beslenmeyi de ben götüreceğim ordan eşim gelince bayanla görüşmeye gidicez bu arada yemeğimi de yapsam iyi olacak görüşürüz kızlarr
Bi de değişim elkliyim ✌

Haftaya bewerbung verince tekrar konusurum bakalim
Ay sonuna kadar karar vermem gerekiyor
Eger oradaki leihfirmada kalicak olursamda, hep erken ciktigim icin saatlerim dolmuyor

Bende yeni bi yere zor adapte oluyorum
2 tarafi şeyli degnek

Bizim adamlarin ana vatani orman oldugu icin anlamamalari normal

Motive olarak iyiyimde, tarti canimi sikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…