- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.921
Sagol cnmgule gule gıy ablacım. Bıraz zaman gecınce bolaracak bıle
Valla kız kas sevmem benKüçük bir hasetcik gördüm sanküü
Hadi kizzz yeme biziBende ki psikolojik bence, geçen hafta kötü olaylar yaşadım, o günden beri yediklerimin miktarı atrmasa bile hınçla yediğimi farkettim
Kadinlarin kas yapmasi kolay degil zaten :)) baya uzun, ağır calismak gerekiyorValla kız kas sevmem ben
Bizi korkutmak için mi seçtin bu ikonları minnoşum sen piremsessin korkunşlu olamazsınHerkese günaydin kacamaksiz ki gün olsun insallah
Benim gibi artı değilsindir inşallah
Yok cnm arti degilde pazartesiden beri oynamamis
Takımda psikolog varsa bana seans yapsınYa siz artı gelemezsiniz ya takımın moralmani size bağlı
Baş nere ayaklara oraya
Ne yapmak lazım acaba yaa
Bugünlerde başlamayı düşünüyorum ama bugün başlarsam yarın bide ödem eklenirHadi kizzz yeme bizişu son bikac güne kadar yediklerinin mikatarida fazlaydi
Ama onceden hatirladigim sporsuz fazla gitmiyordu sende
Bugün giy saunanu iyice bi bantta yürü toksinleride atarsan iyi gelir belki
Bende istiyorum da bugun yaparsam ters tepermi diye korkuyorum
Bende spor sisligi olabiliyor
Sen kendi psikologunsun canım bu iş de sen mikemmelsin kel- tarak terzi- sökük meselesi gibiyse yorum yapamayacağım.Takımda psikolog varsa bana seans yapsın
sevdigimizden takılıyoruz kızz
Abla ben senin yerinde olsam önce isyerini beklerdim zaten begendiklerni soylemisler buyuk ihtimal alırlar tabiki işyerinin işci durumuna göre ama almasalar bile leihfirma olarak illaki gene biyer bulursn sonucta guzel calıstiktan sonra. Bide zaten 3-4 sene calismayi dusunuyormussun burda calissan ne guzel hep ayni yer git gel ortam insanlar tanidik daha severek gidersin. Is ortamının sürekli degismesi kotu etkiler insnı
Masallah abla insani cok motiva ediyor deglmi, iyi isyerindeki seni hergun gormesine gore farketmis. Benim öküz koca da gecen gun diyor sen kilomu verdin 9 kg civari vermisim hic anlamamisti
kolay gelsin canim.Günaydın ve iyi günler
Bugün çok yoğunum
Evi baya düzenleyip foto çekmem lazım sonra kızımın okuluma gideceğim veli katılımı sırası bende. Beslenmeyi de ben götüreceğim ordan eşim gelince bayanla görüşmeye gidicez bu arada yemeğimi de yapsam iyi olacak görüşürüz kızlarr
Bi de değişim elkliyim ✌Eki Görüntüle 2585630
Sana cadilik yapacamBizi korkutmak için mi seçtin bu ikonları minnoşum sen piremsessin korkunşlu olamazsın
Merhaba canim, eskileri birak istersen cikamazsin isin icinden. Yenilere bakmak daha mantikli Zaten yogunsunHerkese merhabalar,
Yine iş yoğunluğum başladı, giremedim takıma. Duruyorsa alıntılarımı yeni eklediklerimle beraber yanıtlayacağım
2 defa çiğ dustu 38 kişi vefat etti. Üstüne dün akşam uçak kazası oldu. Yine o bölgede metro inşaatında çökme oldu işçiler vefat etti.Zaten 2020 ye girdigimizden beri bı garip herşey ustuste geliyo.Hiç bakmam haberlere canım, haberim yok neler oluyor
Ayyy sorma benim de artarken birer ikişer inerken gram gramBenim tartı da sabit
Artıları zor gönderdim
Neden takılıyo anlamadım ki,artarken löp löp düşerken mıy mıy
Kendimi yakıcam sonunda o olacak
Günaydin canimGünaydın kizlaaar
Sus kız sır oAhhh sebastiyan ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?