Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende ki psikolojik bence, geçen hafta kötü olaylar yaşadım, o günden beri yediklerimin miktarı atrmasa bile hınçla yediğimi farkettim
Hadi kizzz yeme bizi şu son bikac güne kadar yediklerinin mikatarida fazlaydi

Ama onceden hatirladigim sporsuz fazla gitmiyordu sende
Bugün giy saunanu iyice bi bantta yürü toksinleride atarsan iyi gelir belki

Bende istiyorum da bugun yaparsam ters tepermi diye korkuyorum
Bende spor sisligi olabiliyor

Bugünlerde başlamayı düşünüyorum ama bugün başlarsam yarın bide ödem eklenir

Takımda psikolog varsa bana seans yapsın
Sen kendi psikologunsun canım bu iş de sen mikemmelsin kel- tarak terzi- sökük meselesi gibiyse yorum yapamayacağım.
Ama bildiğim şey, tek etken psikolojin değil üç dört haftadır sanki, kilo anlamında gel-gitlerin var. Ya yediklerinide kusur var ya da vücut zipor istiyor

9 kg az degil nasil fark etmemis
kolay gelsin canim.
Bendede karinda Hop diye hafif kas olsa
Bizi korkutmak için mi seçtin bu ikonları minnoşum sen piremsessin korkunşlu olamazsın
Sana cadilik yapacam

Herkese merhabalar,

Yine iş yoğunluğum başladı, giremedim takıma. Duruyorsa alıntılarımı yeni eklediklerimle beraber yanıtlayacağım
Merhaba canim, eskileri birak istersen cikamazsin isin icinden. Yenilere bakmak daha mantikli Zaten yogunsun

Hiç bakmam haberlere canım, haberim yok neler oluyor
2 defa çiğ dustu 38 kişi vefat etti. Üstüne dün akşam uçak kazası oldu. Yine o bölgede metro inşaatında çökme oldu işçiler vefat etti.Zaten 2020 ye girdigimizden beri bı garip herşey ustuste geliyo.
Benim tartı da sabit
Artıları zor gönderdim
Neden takılıyo anlamadım ki,artarken löp löp düşerken mıy mıy
Kendimi yakıcam sonunda o olacak
Ayyy sorma benim de artarken birer ikişer inerken gram gram

Kizlaaar ne demek artidayizz
Bugün herkes erkenden kapatsın o zaman. Akşamı çok hafif geçirelim. Bir de 1 litre suya maydanoz limon zencefil tarçın koyup gün boyu için. Akşam da 1 kupa bunun sıcak versiyonunu için Cook etkili oluyo. Bütün ödem gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…