- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.901
Evi almaya karar verdiniz o zamanGünaydın ve iyi günler
Bugün çok yoğunum
Evi baya düzenleyip foto çekmem lazım sonra kızımın okuluma gideceğim veli katılımı sırası bende. Beslenmeyi de ben götüreceğim ordan eşim gelince bayanla görüşmeye gidicez bu arada yemeğimi de yapsam iyi olacak görüşürüz kızlarr
Bi de değişim elkliyim ✌Eki Görüntüle 2585630
Ne diyor tartı ablacım üzülme benimki de içgüveysinden halliceBizim adamlarin ana vatani orman oldugu icin anlamamalari normal
Motive olarak iyiyimde, tarti canimi sikti
Benim gibi artı değilsindir inşallahBizim adamlarin ana vatani orman oldugu icin anlamamalari normal
Motive olarak iyiyimde, tarti canimi sikti
Evi almak icin sizin evin satilmasinimi bekliceksinizGünaydın ve iyi günler
Bugün çok yoğunum
Evi baya düzenleyip foto çekmem lazım sonra kızımın okuluma gideceğim veli katılımı sırası bende. Beslenmeyi de ben götüreceğim ordan eşim gelince bayanla görüşmeye gidicez bu arada yemeğimi de yapsam iyi olacak görüşürüz kızlarr
Küstüm, konusmuyom onlaNe diyor tartı ablacım üzülme benimki de içgüveysinden hallice
Yok cnm arti degilde pazartesiden beri oynamamisBenim gibi artı değilsindir inşallah
Evi kaçırmak istemiyorlarsa kendi evlerini de biraz uygun fiyat verirlerse hemen satılır canım, şu an krediler düşük buradaEvi almak icin sizin evin satilmasinimi bekliceksiniz
Yeni ev sahibi kabul edecekmi
Zayıflamış ama çirkin olmuş beeGünaydın ve iyi günler
Bugün çok yoğunum
Yarına kadar barışın bariKüstüm, konusmuyom onla
Yarin beni mutlu ederse barisirimYarına kadar barışın bari
Küçük bir hasetcik gördüm sanküüZayıflamış ama çirkin olmuş bee
Naim Süleymanoğlu gibi bu ne
Kadın dediğin zarif olmalı
Artma konusunda ben hic zorluk yasamamBenim tartı da sabit
Artıları zor gönderdim
Neden takılıyo anlamadım ki,artarken löp löp düşerken mıy mıy
Kendimi yakıcam sonunda o olacak
Ahhh sebastiyan ahhhBenim tartı da sabit
Artıları zor gönderdim
Neden takılıyo anlamadım ki,artarken löp löp düşerken mıy mıy
Kendimi yakıcam sonunda o olacak
Amin sağol canmEvi almaya karar verdiniz o zaman
Allah kolaylık versin canım
Ediyor abla zatn yaza çıkacak o beklerim dediEvi almak icin sizin evin satilmasinimi bekliceksiniz
Yeni ev sahibi kabul edecekmi
Kedi ciğer mevzusu gibi olmuşZayıflamış ama çirkin olmuş bee
Naim Süleymanoğlu gibi bu ne
Kadın dediğin zarif olmalı
gule gule gıy ablacım. Bıraz zaman gecınce bolaracak bıleBugün bürodan cikinca kisa bi carsiya ugradim
Kış bitiyor ya ceketler ucuzlamis
Bi tane ceket aldim acik gri parlak
44 beden
Fermuari kapaniyor ama dökümlü durmuyor
Biraz daha verirsem tam iyi olur
Kolay gelsın canım. Oo toparlanmak tasınmak zor ışler rabbım yardımcın olsun.Günaydın ve iyi günler
Bugün çok yoğunum
Hakkinizda hayirlisi olsun o zaman cnmEdiyor abla zatn yaza çıkacak o beklerim dedi
Bi de niranın ediği gibi oranlar baya düştü kaçırmayalım dedik.
Senin işle ilgili de bilemedim ki abla sürekli ayaktasın taşeron daha rahat bi iş bulur mu ki
Bende ki psikolojik bence, geçen hafta kötü olaylar yaşadım, o günden beri yediklerimin miktarı atrmasa bile hınçla yediğimi farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?