- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.941
Ben totomu eritecek sporu zor yapıyorumKadinlarin kas yapmasi kolay degil zaten :)) baya uzun, ağır calismak gerekiyor
Yapmazsam namerdimKizlaaar ne demek artidayizz
Bugün herkes erkenden kapatsın o zaman. Akşamı çok hafif geçirelim. Bir de 1 litre suya maydanoz limon zencefil tarçın koyup gün boyu için. Akşam da 1 kupa bunun sıcak versiyonunu için Cook etkili oluyo. Bütün ödem gidiyo
Senin mesajın üzerine bi bakim dedim, bakmaz olaydım, uçağa da binemem artık2 defa çiğ dustu 38 kişi vefat etti. Üstüne dün akşam uçak kazası oldu. Yine o bölgede metro inşaatında çökme oldu işçiler vefat etti.Zaten 2020 ye girdigimizden beri bı garip herşey ustuste geliyo.
Bugün BDV 'de ban yiyip 2 gün kaçasım var buralardanKizlaaar ne demek artidayizz
Bugün herkes erkenden kapatsın o zaman. Akşamı çok hafif geçirelim. Bir de 1 litre suya maydanoz limon zencefil tarçın koyup gün boyu için. Akşam da 1 kupa bunun sıcak versiyonunu için Cook etkili oluyo. Bütün ödem gidiyo
Bende bazen bakiyorum Cok tuhaf seyler varBugün BDV 'de ban yiyip 2 gün kaçasım var buralardan
Kaptan sendemi artisinBugün BDV 'de ban yiyip 2 gün kaçasım var buralardan
Dimi yaBen totomu eritecek sporu zor yapıyorum
Bi de kas için uğraşamam
Kolay gelsin canımHerkese merhabalar,
Yine iş yoğunluğum başladı, giremedim takıma. Duruyorsa alıntılarımı yeni eklediklerimle beraber yanıtlayacağım
Bu malzemelerden evde olan sadece su varKizlaaar ne demek artidayizz
Dimi ama hoca osurursa cemaat sicarmis ya o hesapYa siz artı gelemezsiniz ya takımın moralmani size bağlı
Baş nere ayaklara oraya
Ne yapmak lazım acaba yaa
Bendende ödemi atar spor neka ilginç vucudlarimiz varBugünlerde başlamayı düşünüyorum ama bugün başlarsam yarın bide ödem eklenir
İlk başlanan günlerde spor ödem yapar, fazla yorgunluk ödem yaparBendende ödemi atar spor neka ilginç vucudlarimiz var
Kolay gelsin canım
ÖffffDimi ama hoca osurursa cemaat sicarmis ya o hesap
Öffff
Delirenlerde bugün bir keseli dilek atasözü
Zalımsın zalım
kiz ben arti degilimYa siz artı gelemezsiniz ya takımın moralmani size bağlı
Baş nere ayaklara oraya
Ne yapmak lazım acaba yaa
sagolasin tatlimMefkurem Ablacığım hakkında hayırlısı olsun .bence ilk amacın şuanki işyerinde kalmak olsun.Onlarda senden memnunlarmis taseronsuzda devam ettiriceklwrini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?