- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.981
Simdi diger sayfada hizli okuyuunca aklimda kalmiyorMenüsü aklında olan var mı töbeler töbesi
Ben simdiden tebrik edeyim seniAkşamı da yidim midemi de kapattım şu saatten sonra bi çay bi de su için açarım ağzımı bi de herif canımı sıkarsa naaa bu kadar
Mefkurem minnoşumu yeneyim diye azcık yedim iki gündür inşalla o ters tepen şey beni de tepmez
Yarın ucundan 59 u görsem yeerabbüğlaminnn
makro nedir?Hindistan cevizi yağını aldım.
Makrolarımıda hesapladım.
Yarından itibaren ketojenik diyete başlıyorum.
Bakalım bende nasıl bir etkisi olacak
Birlikte daha güzel olurAy eşim de başladı diyete 95i görünce süper oldu benim icin
Valla benim de olmadı Abla tebrik için teşekkürler yarın iade etmem gerekebülüğğBen simdiden tebrik edeyim seni
Hic düşündüğüm gibi olmadi
Ben balık hafıza olduğumdan ilginç geliyor böyle şeylerSimdi diger sayfada hizli okuyuunca aklimda kalmiyor
Yoksa kim, ne zaman, ne yedi unutmazdim
Hosgeldin canim.bende anca firsat buldum.Ben gelebildim sonunda bugün çok yoğundu dersim okuldan gel yemekle çocukla uğraş anca girebildim
Ben de kendime şu detoks suyundan hazırlayacağım maydanoz limon filan inşallah tartı yüzümüzü güldürürHosgeldin canim.bende anca firsat buldum.
Birazdan çukurova baslicak.eskiden sevdigim bi dizi baslarken bi sürü abur cubur yığardim eve.simdi rejim ve ertesi gün cuma olunca en ac kaldiğım gün oluyor:)
Ama memnunum halimden.su kilolari verelim de rahat edelim.
Ay dur bende hazırliyim.sicak su var.tarif verirmsin canim?Ben de kendime şu detoks suyundan hazırlayacağım maydanoz limon filan inşallah tartı yüzümüzü güldürür
Ay dur bende hazırliyim.sicak su var.tarif verirmsin canim?
Saol canim.bende yaptim simdi.ama zencefil yok evde.1 bardak mi yaptin?GastrikAsit in tarifi canım ilk defa deneyeceğim bi tutam maydonoz çeyrek limon küçük parça kabuk tarçın ve çay kaşığının ucunda zencefil ekledim
Benim bardağım 330 milimlik canım sıcak suyla yaptım ağzını kapattım soğusun azıcık içerim öyle şifa niyetine ekledim tarçınla zencefili normalde maydanoz ve limonla yapılıyor galibaSaol canim.bende yaptim simdi.ama zencefil yok evde.1 bardak mi yaptin?
Ben heralde 3 bardak kadar yaptim.hepsini içim mi?
Ben hiç anlamam detoks çaylarından sularından filan ilk defa yapıyorumSaol canim.bende yaptim simdi.ama zencefil yok evde.1 bardak mi yaptin?
Ben heralde 3 bardak kadar yaptim.hepsini içim mi?
Ben sevmem suya bişey atmaları ama bu hoşuma gitti.az önce de sıcak olarak içtim.gece baraj kapakları açılmasa bariBen 1 kupa ictim simdilik biraz midemi agritti
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunKızlar 2 gündür panik atak yaşıyorum hala da yaşıyorum. Bana dua edin lütfen
Açlıktan diziyi bile izlemiycemHosgeldin canim.bende anca firsat buldum.
Birazdan çukurova baslicak.eskiden sevdigim bi dizi baslarken bi sürü abur cubur yığardim eve.simdi rejim ve ertesi gün cuma olunca en ac kaldiğım gün oluyor:)
Ama memnunum halimden.su kilolari verelim de rahat edelim.
Tam iki saattir bebeğimi uyutmaya çalışıyorumAaa bu ne sessizlik umarım Fırtına öncesi değildir hem de tartı öncesibenim de uykum var ama kızçemi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?