- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.021
Uyuyor zalımEnişte nerde
Ooo yeeaaa nasıl mesela nasılSeni okuyunca fantezik hayaller kuruyorum
Uyuyan yılana dokunma gaptan en iyisiUyuyor zalım
İkinci günümdü kusursuz geçti diyordum ki oğlanın yediği helva dilime değdi bozulmamıştır inşallah aminLusi şekersiz ilk günün nasıl geçti canım
Çiğnemediysen algılamamıştır vücudunİkinci günümdü kusursuz geçti diyordum ki oğlanın yediği helva dilime değdi bozulmamıştır inşallah amin
O da "ikinci dönem sendromum başladı, 2 hafta dokunma bana" diyor zatenUyuyan yılana dokunma gaptan en iyisi
Allah razı olsun canımm benim eşimin desteğiyle atlattım biraz.. çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Normalde ilişkiniz nasıl senin anlatımından soğuk ve ilgisiz biriymiş gibi geliyor banaO da "ikinci dönem sendromum başladı, 2 hafta dokunma bana" diyor zaten
Eksi 2 gelirmikiVar yaaaa ben yaptım,1.5 lt içmişimdir wc den çıkamıyorum
Normal 1.5 içince bu kadar gitmiyordum.
Sabah görücez
Geçmiş olsun canımcım çok sinsi bir rahatsızlık dilerim toparlanırsın hemencikAllah razı olsun canımm benim eşimin desteğiyle atlattım biraz.. çok teşekkür ederim iyiki varsınız❣
Şekersiz 21 gunmu yapıyorsun canısıİkinci günümdü kusursuz geçti diyordum ki oğlanın yediği helva dilime değdi bozulmamıştır inşallah amin
Esindemi öğretmen kaptanO da "ikinci dönem sendromum başladı, 2 hafta dokunma bana" diyor zaten
İvet tatlımmm geçen gün ilana çıktım görmedin zaar benle başlayacak zalım aranıyor dedim bozmadıysaŞekersiz 21 gunmu yapıyorsun canısı
Ruhu ölmüş diyim sen anla canımNormalde ilişkiniz nasıl senin anlatımından soğuk ve ilgisiz biriymiş gibi geliyor bana
Sende durum nedir kaç beklersin tartıda lusi hatunZalımlar yoklar yarın demektir ki yandı gülüm keten helva
Burcu nedir? Burçla ilgisi var mı onu da bilemedim şuanRuhu ölmüş diyim sen anla canım
Tuttuğun minnoş mefkoşuna sor canım benimki züprüzSende durum nedir kaç beklersin tartıda lusi hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?