- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.001
Kalori olarak hesap yapıyor musun canımHayirli olsun cnm
Ben bugun az yiyince bıkkınlık geldi
Bidaha böyle yapmicam
Benim bardagim da 330 ml.2 bardak cikti.ictim hepsini.sana da afiyet olsun canim.şifa olsun.Benim bardağım 330 milimlik canım sıcak suyla yaptım ağzını kapattım soğusun azıcık içerim öyle şifa niyetine ekledim tarçınla zencefili normalde maydanoz ve limonla yapılıyor galiba
Bundan sonra her persembe bende yapicam.sende yap.tarti oncesi güzel olur canim.Ben hiç anlamam detoks çaylarından sularından filan ilk defa yapıyorumGastrikAsit her Perşembe yapıyor galiba
Canim kendini ac birakacak tarzda diyet yaparsan kendine işkence etmis olursun.bianda bu kilolari veremezsin.az yiyerek degil süreklilik sağlayarak verebilirsin.Açlıktan diziyi bile izlemiycem
Hemen uyumam lazım yoksa elimden bi kaza çıkacak
Herkes çukurovayi izliyor galiba.tabi bendeAaa bu ne sessizlik umarım Fırtına öncesi değildir hem de tartı öncesibenim de uykum var ama kızçemi bekliyorum
İnşallah faydasını görürüz canım ben mucize doktorcuyum geçen sene izliyordum Çukurova’yıBenim bardagim da 330 ml.2 bardak cikti.ictim hepsini.sana da afiyet olsun canim.şifa olsun.
Bundan sonra her persembe bende yapicam.sende yap.tarti oncesi güzel olur canim.Herkes çukurovayi izliyor galiba.tabi bende
Bi ben varım galiba buralarda benim de ruhum uyuyor aslındaHellööö takım nabersiniz kuzuların sessizliği olmuş takım yiyonuz mu anam ohh
Yoook öyle kaçmak elimiz ayağımıza dolaniyo sonraBugün BDV 'de ban yiyip 2 gün kaçasım var buralardan
Ooo baya baya kararlisin hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah kaptanımHindistan cevizi yağını aldım.
Makrolarımıda hesapladım.
Yarından itibaren ketojenik diyete başlıyorum.
Bakalım bende nasıl bir etkisi olacak
Normalden daha fazla WC.ye gitmeye sebep oluyo kesinlikleVar yaaaa ben yaptım,1.5 lt içmişimdir wc den çıkamıyorum
Normal 1.5 içince bu kadar gitmiyordum.
Sabah görücez
Son 1 aydır falan yapmaya çalışıyorum Zehracim. Ben etkili olduğunu düşünüyorum şişkinliği ödemi aliyo.Ben hiç anlamam detoks çaylarından sularından filan ilk defa yapıyorumGastrikAsit her Perşembe yapıyor galiba
Geldim geldimmm nerede bu milletHellööö takım nabersiniz kuzuların sessizliği olmuş takım yiyonuz mu anam ohh
Ben bu takımla muhabbet edince mutlu oluyorum buraya yansiyodur canım
Benden ne alıyon canım elentrik alıyon mu
Zalımlar yoklar yarın demektir ki yandı gülüm keten helvaGeldim geldimmm nerede bu millet
Kimse yok bacım ben de bdv bölümüne gidiyorum olacaklardan ben sorumlu değilimNasılsınız canlar
Aman sakın banlanırsın bişe olurKimse yok bacım ben de bdv bölümüne gidiyorum olacaklardan ben sorumlu değilim
Sana geldimKimse yok bacım ben de bdv bölümüne gidiyorum olacaklardan ben sorumlu değilim
Seni okuyunca fantezik hayaller kuruyorumBenden ne alıyon canım elentrik alıyon mu
Lafımı çekinmem gerisi munetrellaya kalmışAman sakın banlanırsın bişe olur
Enişte nerdeEvdekileri uyuttum, benim uyku kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?