Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim bardağım 330 milimlik canım sıcak suyla yaptım ağzını kapattım soğusun azıcık içerim öyle şifa niyetine ekledim tarçınla zencefili normalde maydanoz ve limonla yapılıyor galiba
Benim bardagim da 330 ml.2 bardak cikti.ictim hepsini.sana da afiyet olsun canim.şifa olsun.
Ben hiç anlamam detoks çaylarından sularından filan ilk defa yapıyorum GastrikAsit her Perşembe yapıyor galiba
Bundan sonra her persembe bende yapicam.sende yap.tarti oncesi güzel olur canim.
Açlıktan diziyi bile izlemiycem
Hemen uyumam lazım yoksa elimden bi kaza çıkacak
Canim kendini ac birakacak tarzda diyet yaparsan kendine işkence etmis olursun.bianda bu kilolari veremezsin.az yiyerek degil süreklilik sağlayarak verebilirsin.
Aaa bu ne sessizlik umarım Fırtına öncesi değildir hem de tartı öncesi benim de uykum var ama kızçemi bekliyorum
Herkes çukurovayi izliyor galiba.tabi bende

Benim bardagim da 330 ml.2 bardak cikti.ictim hepsini.sana da afiyet olsun canim.şifa olsun.

Bundan sonra her persembe bende yapicam.sende yap.tarti oncesi güzel olur canim.Herkes çukurovayi izliyor galiba.tabi bende
İnşallah faydasını görürüz canım ben mucize doktorcuyum geçen sene izliyordum Çukurova’yı

Bugün BDV 'de ban yiyip 2 gün kaçasım var buralardan
Yoook öyle kaçmak elimiz ayağımıza dolaniyo sonra
Hindistan cevizi yağını aldım.
Makrolarımıda hesapladım.
Yarından itibaren ketojenik diyete başlıyorum.
Bakalım bende nasıl bir etkisi olacak
Ooo baya baya kararlisin hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah kaptanım
Var yaaaa ben yaptım,1.5 lt içmişimdir wc den çıkamıyorum
Normal 1.5 içince bu kadar gitmiyordum.
Sabah görücez
Normalden daha fazla WC.ye gitmeye sebep oluyo kesinlikle
Ben hiç anlamam detoks çaylarından sularından filan ilk defa yapıyorum GastrikAsit her Perşembe yapıyor galiba
Son 1 aydır falan yapmaya çalışıyorum Zehracim. Ben etkili olduğunu düşünüyorum şişkinliği ödemi aliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…