- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.041
Helal olsun valla ben hayatta yapamam bağımlısı olmuşum bı kocanın bı tatlıninİvet tatlımmm geçen gün ilana çıktım görmedin zaar benle başlayacak zalım aranıyor dedim bozmadıysaUcmelekannesi çıktı sadece
Dengesiz TeraziBurcu nedir? Burçla ilgisi var mı onu da bilemedim şuan
Aynen canımEsindemi öğretmen kaptan
Koç erkeginin inadını bı kaç arkadaşımdan biliyorum diğer burçları pek bilmem .Ha bide eşim oğlak oda tam bı kuzu onu bilirimBurcu nedir? Burçla ilgisi var mı onu da bilemedim şuan
Kocaya ol tabi villa yapacuuk adam üstüne dadlıyı göbeeenden yer insan içi durmaz zalım marketçiiHelal olsun valla ben hayatta yapamam bağımlısı olmuşum bı kocanın bı tatlınin
Benim kızımın ogretmenide erkek anam 15 tatilde ne eddiyse daha bı yorgun bezmiş başladı ikinci dönemeAynen canım
Sizin çatışmanızdan kaynaklı da olabilir terazi gibi ortalama bir karaktere koç ağır gelmiştirDengesiz Terazi
Bende Koç
Oğlak erkeği evlilik için, kadın için yaratılmış zaten canımKoç erkeginin inadını bı kaç arkadaşımdan biliyorum diğer burçları pek bilmem .Ha bide eşim oğlak oda tam bı kuzu onu bilirim
Yoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah içHellööö takım nabersiniz kuzuların sessizliği olmuş takım yiyonuz mu anam ohh
Benim bebeler ikisi de koç beyim kişisi de minnoş zalım yengeçKoç erkeginin inadını bı kaç arkadaşımdan biliyorum diğer burçları pek bilmem .Ha bide eşim oğlak oda tam bı kuzu onu bilirim
Allahım ya nerden buluyosun bu kelimeleriKocaya ol tabi villa yapacuuk adam üstüne dadlıyı göbeeenden yer insan içi durmaz zalım marketçii
Bozmadım ama ne savaslar verıyorum eşime karşı. Canı kunefe ıstıyormuş alıp gelıyım dıyor. Durdu durdu soylendıgi şeye bakİvet tatlımmm geçen gün ilana çıktım görmedin zaar benle başlayacak zalım aranıyor dedim bozmadıysaUcmelekannesi çıktı sadece
Tatil sonrası dönüş her zaman zordur canım, hem öğretmene hem öğrenciyeBenim kızımın ogretmenide erkek anam 15 tatilde ne eddiyse daha bı yorgun bezmiş başladı ikinci döneme
Termos bardaklardan al sen misafirlere üleyyn hizmet etmeye mi geldik dünyayaYoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah iççay bardaklarımda büyük kahve en güzel 1 kerede iş bitiyo. Çay servisi yok minikle ilgilen büyük kızımda dışardan biri geldi mi cozutuyo zatn.
Bende gittiğim yerde içmeyi pek severim bosaldikca dolduran varya evde bı yerden sonra doldurmaya usunuyor insanYoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah iççay bardaklarımda büyük kahve en güzel 1 kerede iş bitiyo. Çay servisi yok minikle ilgilen büyük kızımda dışardan biri geldi mi cozutuyo zatn.
Neden acabaSeni okuyunca fantezik hayaller kuruyorum
Al bi semaver, çayı demle getir odaya, herkes kalksın kendi doldursun canımYoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah iççay bardaklarımda büyük kahve en güzel 1 kerede iş bitiyo. Çay servisi yok minikle ilgilen büyük kızımda dışardan biri geldi mi cozutuyo zatn.
Ne kadan yakın bacım yakınlaşmak en sevdüğüm şeyAllahım ya nerden buluyosun bu kelimelerihastayım sana Seni daha yakından tanımak istiyorum bana kendini anlatsana
He kız termosla çay mı veriyim misafire adım çıkar sivastaTermos bardaklardan al sen misafirlere üleyyn hizmet etmeye mi geldik dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?