Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İvet tatlımmm geçen gün ilana çıktım görmedin zaar benle başlayacak zalım aranıyor dedim bozmadıysa Ucmelekannesi çıktı sadece
Helal olsun valla ben hayatta yapamam bağımlısı olmuşum bı kocanın bı tatlınin

Koç erkeginin inadını bı kaç arkadaşımdan biliyorum diğer burçları pek bilmem .Ha bide eşim oğlak oda tam bı kuzu onu bilirim
Oğlak erkeği evlilik için, kadın için yaratılmış zaten canım
Kadın ruhundan anlamada üstlerine yok

Hellööö takım nabersiniz kuzuların sessizliği olmuş takım yiyonuz mu anam ohh
Yoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah iç çay bardaklarımda büyük kahve en güzel 1 kerede iş bitiyo. Çay servisi yok minikle ilgilen büyük kızımda dışardan biri geldi mi cozutuyo zatn.

Kocaya ol tabi villa yapacuuk adam üstüne dadlıyı göbeeenden yer insan içi durmaz zalım marketçii
Allahım ya nerden buluyosun bu kelimeleri hastayım sanaSeni daha yakından tanımak istiyorum bana kendini anlatsana

İvet tatlımmm geçen gün ilana çıktım görmedin zaar benle başlayacak zalım aranıyor dedim bozmadıysa Ucmelekannesi çıktı sadece
Bozmadım ama ne savaslar verıyorum eşime karşı. Canı kunefe ıstıyormuş alıp gelıyım dıyor. Durdu durdu soylendıgi şeye bak
Sonra dıye gecıstırdım. Onun harıcınde ıyı gıdıyor. Bahaneyle cyı sekersız ıcmeye alısıcam galıba(evet cayda sekerı bırakamadım bırturlu) sımdı gecmiş yapıyı ben bı

Termos bardaklardan al sen misafirlere üleyyn hizmet etmeye mi geldik dünyaya

Bende gittiğim yerde içmeyi pek severim bosaldikca dolduran varya evde bı yerden sonra doldurmaya usunuyor insan

Al bi semaver, çayı demle getir odaya, herkes kalksın kendi doldursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…