- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.141
Kemik yapın ince o zamanCesaret edip bi küçük beden denemedim daha ama 44 bedene zar zor sığıyordum 44 beden Kıyafetlerim bollaşmaya başladı ama
Ozaman 58.4 olmuşum
Günaydin canim.tebrikler.83 e düşmüşsün sonunda.adet surecine girdigin icin böyle.haftaya daha cok gider.Cuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
Tebrikler.güzel eksi.Cuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
Biraz daha gec tartil.canim.hem bagirsaklar da bosalmis olur.Gunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Gecen cuma: 68.2
Bu hafta: 68.0
Masallah guzel eksi.hedefe bisey kalmamis canim.Günaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Maşallah canım kaç kiloydun geçen cumaOzaman 58.4 olmuşum
Tebrikler canımCuma:84.1
Tebrikler canımCuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
Eksin düşük ama olsun eks yineGunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Evet ilk hedefe az kaldı sonraki hedef 55Günaydin canim.tebrikler.83 e düşmüşsün sonunda.adet surecine girdigin icin böyle.haftaya daha cok gider.
Tebrikler.güzel eksi.
Biraz daha gec tartil.canim.hem bagirsaklar da bosalmis olur.
Masallah guzel eksi.hedefe bisey kalmamis canim.
Preeaklampsi'nin ne olduğunu bilmiyordum. Baktım şimdi netten. Çok zor bı durum yasamissin geçmiş olsun canımToplu seviye yapmak motivasyon için çok önemli ikincisi sağlığıma kavuşmak istiyorum ben preeaklampsi geçirdikten sonra BÖyle kilo kaldı hayatımda görmedim bu rakamları o yüzden ☺
Bende ikizlerim 6 Haziran
Başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin.Of şimdi de sevdiğim birisinin ölüm haberini aldım.. Allahım herkese sağlık versin
Ben deeeDiyetteken yemek tarifleri izlemekten büyük keyif alan sadece benmiyim acaba
Kuzum dün yazicaktim aklimdaydin, kaldı sonra. Çok geçmiş olsun, seninki erkenden teşhis edildiği için hafif mi geçiyor? Rabbim yardımcınız olsun bı an önce sağlık sıhhat versin inşallah.Iyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu oldukkızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta oldugum ıcın zor gecıyor bizden haberler boyle.
Ins ulasirsin canim.pes etmek yokEvet ilk hedefe az kaldı sonraki hedef 55
Aynen canım benimIns ulasirsin canim.pes etmek yok
Günaydın canım beklediğimden az gitmiş sporlu bir haftaydı oysa menülerim de fena değildi aslında da inşallah dediğin gibidirGünaydin canim.tebrikler.83 e düşmüşsün sonunda.adet surecine girdigin icin böyle.haftaya daha cok gider.
Tebrikler canımCuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
En kısa sürede toparlayacağına eminiz canımGunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Yine Zeynep yine harika bir sonuçGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Evet çok yiyordu iyi olduCok iyi olmus senin icin evde durmadan yiyen bi eş olunca cok zor oluyor diyet yapması
Abla gecen haftada aynısını yaptin az yemiycem dedin gene ayni olmus ama
Neden acaba cnm cok grcmia olsun
Yengec iyidir kız benmkilerde yengec baba oğul, birtek sevmedigm ozelligi durmadan evde olsa yatsa uyusa uzansa tv karsisinda uyusa hep bi rahat takılma modunda :)
Ay o durum cok kotu oluyor abla haklisin. Esimde diyor serviste gelirken uyuyorm bi aciyorm gozleri ya gene işe gidiyorm of diyorms halbuki eve geliyor
Annemde 18 haziran ikizler abla dominant bi karakteri var yani sert istedigini yaptıran kendinden emin. Ama dengesiz olur ikizler bakarsin guluyor az sonra uzulmus agluyor falan degisik ama iyidir herkez iyi gecinemez bence zor kisilikleri:)
Birde yanlizligi sakinligi sessizligi cok sever annem sende diyorsn ya hep seviyorm diye oda uyuyor demekki :)
Allah rahmet eylesin cnm
Insallah atlatmissinizdir tamamen artk cnm ya kiyamam yavruya
59 canimMaşallah canım kaç kiloydun geçen cuma
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Eksin düşük ama olsun eks yine
Cani sen adet surecine girdin cok normal.hafta ici de adetini bitirsin cumaya tüm ödemler gider.ben düsünce gücuyle hedef belirliyorum olmuyor.gitmezse gitmiyor iste.cokta şaapmamak lazim.1 kilo da iyidir.haftada 1 kilo gitse 20 haftada 20 kilo gider.hedefinden da fazlasina ulasirsin.Günaydın canım beklediğimden az gitmiş sporlu bir haftaydı oysa menülerim de fena değildi aslında da inşallah dediğin gibidirTabi ki eksi görmek çok güzel bir şey bu ay için zaten hedefim haftada en az bir kilo vermekti ekim2009 ablanın düşünce gücüne inanıyorum keşke daha fazla hedefleseymişim
Zehraaa masallahin varCuma:84.1
TebriklerCuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
Sen halledersin canim bu hafta artilariGunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Ne guzelllCesaret edip bi küçük beden denemedim daha ama 44 bedene zar zor sığıyordum 44 beden Kıyafetlerim bollaşmaya başladı ama
Günaydın tatlimmGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Aynen keşke hep bir kilo gitse değil miCani sen adet surecine girdin cok normal.hafta ici de adetini bitirsin cumaya tüm ödemler gider.ben düsünce gücuyle hedef belirliyorum olmuyor.gitmezse gitmiyor iste.cokta şaapmamak lazim.1 kilo da iyidir.haftada 1 kilo gitse 20 haftada 20 kilo gider.hedefinden da fazlasina ulasirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?