Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla bence Karatay beslen sonra seviyeleri yapalım birlikte
Ketonun karataydan farki
Ilave meyve bakliyat yogurt süt yok
Aslinda bu daha karbonsuz

Saglikli olmasina iyide...

Benim iş cikislarim farkli oldugu icin seviyeleri yapamam cnm
Oglen işte olunca yemek yeme gibi bi lüksüm yok
Bide ileri ki seviyelerde yok sirke yok probiyotik tursu, yogurt
Ben onlari bulamam

Gönlüm yok zaten

Metabolizmayı şaşırtmak lazım arada.
Bu hafta bi değişikliğe gidebilirsin aslında, sonra tekrar başlayabilirsin
Ben Pazar günleri uygulamayı düşünmüyorum ketoyu.
Ketosize girmek hemen olmuyor zaten cnm
Bozuncada başa sarmak gibimi olur bilmiyorum

Baktım bende keto bana uymaz ya
ay ben sabırsızlıkla bekliyorum seviyeleri

Öyle olunca sabahmi aksammi bilemiyorum
Kimi zaman işe gec kaldim diye firliyom
Onu cocuklari okula gönderip yatınca yaşıyorum bı firliyorum bebeler okula geç kaldı diye saniyeler içinde şakacı beynimin bana şaka yaptigini anliyorum tabi

Herkeşler yattimi

Onceden yaptigimda ödem cayi bisey yapmazdi ama bu sefer midemde sislik yanma yapti

Sabah wc icin aldigim ilacta işe yaramadi

Sabah ola hayrola artik

Tarti hepinizi güldürsün
Iyi geceler
İyi geceler ablacığım bizde şimdi kızımla girdik yatağa ,dilinin kenarı yara oliyir dış dönemi pek huysuzdu şaftim kaydı anliycan ..Eşime dedim sakın ilerde torun bakmayi felan düşünme bu kız bize fazla fazla yetti

Sabaha ilaç etkisini gösterir inşallah

Oğlak erkeği evlilik için, kadın için yaratılmış zaten canım
Kadın ruhundan anlamada üstlerine yok
Kesinlikle inanirim..Arkadasken evliliğimizin ilk yıllarında çiçeği şiiri eksik olmazdı Tabbi artık çiçeğin yerine 1 kilo datlu getirmesi daha bı makbule geciyor benim için o ayrı

Tanıdığım bütün ikizlerin en belirgin özelliği sağı sollari belli olmaz. bı bakarsin neseli cana yakin bı bakarsin soğuk modları düşmüş..degisikler yani

Iyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu olduk kızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta oldugum ıcın zor gecıyor bizden haberler boyle.

Faydalı olması için aralıksız uygulanması gereken kalem kalem hesap isteyen bir sistem diye biliyorum iyice araştırdınız mı
Çok iyi araştırmadım ama yağ, protein ve karbonhidrat % olarak alacağım miktara göre yiyeceklerimi belirledim.

Haftada 1 gün vücudu şaşırtmak iyi olur diye düşünüyorum, kilo verme durumuma göre bakarım, olmazsa aralıksız uygularım

Günaydın hayırlı bereketli cumalar ben tartıldım buraya mı yazıyoruz diğer guruba mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…