- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.101
Öyle olunca sabahmi aksammi bilemiyorumAbla duyan da paralel evrene gittin döndün sanacak
Koltuklarda sızmayı kendiliğimden uyanmayı nasıl özledim nasıl
Ketonun karataydan farkiAbla bence Karatay beslen sonra seviyeleri yapalım birlikte
Ketosize girmek hemen olmuyor zaten cnmMetabolizmayı şaşırtmak lazım arada.
Bu hafta bi değişikliğe gidebilirsin aslında, sonra tekrar başlayabilirsin
Ben Pazar günleri uygulamayı düşünmüyorum ketoyu.
Baktım bende keto bana uymaz yaKetonun karataydan farki
Ilave meyve bakliyat yogurt süt yok
Aslinda bu daha karbonsuz
Saglikli olmasina iyide...
Benim iş cikislarim farkli oldugu icin seviyeleri yapamam cnm
Oglen işte olunca yemek yeme gibi bi lüksüm yok
Bide ileri ki seviyelerde yok sirke yok probiyotik tursu, yogurt
Ben onlari bulamam
Gönlüm yok zaten
NedennBaktım bende keto bana uymaz ya ☺
ay ben sabırsızlıkla bekliyorum seviyeleri
Onu cocuklari okula gönderip yatınca yaşıyorum bı firliyorum bebeler okula geç kaldı diye saniyeler içinde şakacı beynimin bana şaka yaptigini anliyorum tabiÖyle olunca sabahmi aksammi bilemiyorum
Kimi zaman işe gec kaldim diye firliyom
İyi geceler ablacığım bizde şimdi kızımla girdik yatağa ,dilinin kenarı yara oliyir dış dönemi pek huysuzdu şaftim kaydı anliycan ..Eşime dedim sakın ilerde torun bakmayi felan düşünme bu kız bize fazla fazla yettiHerkeşler yattimi
Onceden yaptigimda ödem cayi bisey yapmazdi ama bu sefer midemde sislik yanma yapti
Sabah wc icin aldigim ilacta işe yaramadi
Sabah ola hayrola artik
Tarti hepinizi güldürsün
Iyi geceler
İşte gel yamacima koy omzuma başını çocukluğuna inelim bakalımNe kadan yakın bacım yakınlaşmak en sevdüğüm şey
Toplu seviye yapmak motivasyon için çok önemli ikincisi sağlığıma kavuşmak istiyorum ben preeaklampsi geçirdikten sonra BÖyle kilo kaldı hayatımda görmedim bu rakamları o yüzdenNedenn
Bende ikizlerim 6 HaziranHuuu nerdesiniz :))
Bende 18 haziran ikizlerim
Nasil bi kişiliğim var acaba
Kesinlikle inanirim..Arkadasken evliliğimizin ilk yıllarında çiçeği şiiri eksik olmazdıOğlak erkeği evlilik için, kadın için yaratılmış zaten canım
Kadın ruhundan anlamada üstlerine yok
Tanıdığım bütün ikizlerin en belirgin özelliği sağı sollari belli olmaz. bı bakarsin neseli cana yakin bı bakarsin soğuk modları düşmüş..degisikler yaniToplu seviye yapmak motivasyon için çok önemli ikincisi sağlığıma kavuşmak istiyorum ben preeaklampsi geçirdikten sonra BÖyle kilo kaldı hayatımda görmedim bu rakamları o yüzden ☺
Bende ikizlerim 6 Haziran
Allah rahmet eylesin yakininmiydiOf şimdi de sevdiğim birisinin ölüm haberini aldım.. Allahım herkese sağlık versin
Çok iyi araştırmadım ama yağ, protein ve karbonhidrat % olarak alacağım miktara göre yiyeceklerimi belirledim.Faydalı olması için aralıksız uygulanması gereken kalem kalem hesap isteyen bir sistem diye biliyorum iyice araştırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?