- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.121
Allah tez zamanda sağlığınıza kavuşursun canım beterinden saklasın inşallahIyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu oldukkızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta o
Buraya canımGünaydın hayırlı bereketli cumalar ben tartıldım buraya mı yazıyoruz diğer guruba mı acaba
Zeytin var yoğurt yok canım.
Yok artıkEksi 2 gelirmiki
Yoğurt kefir gibi şeyler beni de zorluyorAbartmadan yesen arada :))
Ben bikac kş yemistim, arada ayran icmistim
Devam edip etmeme konusunda kararsizimbu hafta beni hayal kirikligina ugratti
Öyle olmaz canım.vücudun yakıtını değiştiriyorsun.pazar günü bozarsan diğer günler yediğin yağlar depolanır.yüksek yağ alıyoruz çünkü.karbon 20 gr ı geçtiği anda onu yakmaya başlıyor yağı depoluyorMetabolizmayı şaşırtmak lazım arada.
Bu hafta bi değişikliğe gidebilirsin aslında, sonra tekrar başlayabilirsin
Ben Pazar günleri uygulamayı düşünmüyorum ketoyu.
Canım benim gibi önceki Cuma, bugün, fark , yüzde şeklinde paylaşırsan daha iyi olurOzaman 58.4 olmuşum
Yüzdeyi nasıl hesapliycam bileydim resmini çekerdim giyindim yemek yiyordumCanım benim gibi önceki Cuma, bugün, fark , yüzde şeklinde paylaşırsan daha iyi olurtabi tartı resmî paylaşmak zorunda değilsin
Yüzdeyi nasıl hesapliycam bileydim resmini çekerdim giyindim yemek yiyordum
Tartı resmî paylaşmak zorunda değilsin canım zaten yüzde hesaplama da ilk sayfada var
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Bundan faydalanabilirsin @huban1234
Tebrik ederim canımCuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
Sonradan yazdım tekrar
Sağolasın kaptanım şu yüz gramlar bi düşmedi yakamdan 91.1, 84.1, 83.1 ...Tebrik ederim canım
Nazar boncuğu olsun onlarSağolasın kaptanım şu yüz gramlar bi düşmedi yakamdan 91.1, 84.1, 83.1 ...
Ne güzel 8 kilo vermişsin geldin geleli, 1 beden küçülmüşsündür değil miSağolasın kaptanım şu yüz gramlar bi düşmedi yakamdan 91.1, 84.1, 83.1 ...
Cuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
tebrikler kızlarCuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
Eksi eksidir canim tebriklerGunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Gecen cuma: 68.2
Bu hafta: 68.0
Ay eşim de başladı diyete 95i görünce süper oldu benim icin
Hayirli olsun cnm
Ben bugun az yiyince bıkkınlık geldi
Bidaha böyle yapmicam
Kızlar 2 gündür panik atak yaşıyorum hala da yaşıyorum. Bana dua edin lütfen
Benim bebeler ikisi de koç beyim kişisi de minnoş zalım yengeç
Öyle olunca sabahmi aksammi bilemiyorum
Kimi zaman işe gec kaldim diye firliyom
Huuu nerdesiniz :))
Bende 18 haziran ikizlerim
Nasil bi kişiliğim var acaba
Of şimdi de sevdiğim birisinin ölüm haberini aldım.. Allahım herkese sağlık versin
Iyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu oldukkızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta oldugum ıcın zor gecıyor bizden haberler boyle.
Cesaret edip bi küçük beden denemedim daha ama 44 bedene zar zor sığıyordum 44 beden Kıyafetlerim bollaşmaya başladı amaNe güzel 8 kilo vermişsin geldin geleli, 1 beden küçülmüşsündür değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?