- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.341
Sen benden daha uysalsin sanki cnm :)) bende bazen hazircevaplik da varYukselende cok farkediyor abla belki onunlada alakalı olabillir :) sen daha naivmissin cnku, bende oleyimdir kolay gecinirm genelde uyum saglarim ortama göre
Baktım şimdiAksam belki korkansinda gündüz bantta yürü cnm
Önüne koy teli ac bi film hem kafan dagilir
Kilo vermek istiyosan yapman lazim
Can cifcinin fit ekranda kalorini hesaplasana
Insallah daha iyi ol cnmAbla ben biraz kötüydüm. Kötü şeyler yaşadım ama bu sabahtan beri iyiyim ve iyi gittim.. dün 59.6 çıktım baya artıydım ama ağırlık diye düşünüyorum yarın sabah tartılıp bildiricem bakalım :)) bundan sonra bomba gibi devam ediyorum❣❣
Ben nasıl gözüküyorum oradanSen benden daha uysalsin sanki cnm :)) bende bazen hazircevaplik da var
Aynen ben biraz safım eşim bile der herşeye hemem inaniyorsun diye ama sevmiyorm o huyumu aslında hazir cevap olcan ama degismiyor iste Sen benden daha uysalsin sanki cnm :)) bende bazen hazircevaplik da var
Son 2 gün menü yazmamışsın zatenAmanın iyiki sen tartı kötü derken ben gevşememişim
Elllerine sağlık gastrikcan sen mikemmelsin31 Ocak- 7 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Cuma Cmr Pzr Pzrt Salı Çrş Prş Handandandan + + + + + + + @zsaracoglu + + + + + + + @Umudumbitmedi_ + + + + + + + Mefkurem + + + + + + + @Zeycan123 + + + + + + + @GastrikAsit + + + + + + + @Gulbe seker + + + + + + +
@Elalis + + + + + + + Lusi - + + + + - - @Kuasar + + + + + + + Poni Bon - + + + - + - @huban1234 grupta Yoktu + + + + @Tekrar dene - - - + + - - @badem000 - - - + + - -
Helva mıSes yok
Arada sanci var
Biraz cikinca, gecti gibi
Önceden sislik yoktu. Bugün yedigim hc helvasi sisirdi
İş çevirmek bizim işimizSon 2 gün menü yazmamışsın zaten
Ne işler cevirdin
okumustum diger cevaplsri Benim kiz ikizler dengesiz yükselen bencede etkiliyor canimi yedi yaSen benden daha uysalsin sanki cnm :)) bende bazen hazircevaplik da var
Kacamak yapmadan sporla güzel gidiyor canim sende gelecek Cuma Cok güzel olacakBaktım şimdi
1130 kalori çıktı
Sen onu 1200 yapBaktım şimdi
1130 kalori çıktı
Sanirim suan heryerde öyle fiyatlar yükseldi burdadaKızlar kötü haber vereceğim
Bu bölgede Zirai Don var birkaç gün, sebze ve meyvelerin fiyatı uçacak maalesef
Zamanla gözün acilir cnmAynen ben biraz safım eşim bile der herşeye hemem inaniyorsun diye ama sevmiyorm o huyumu aslında hazir cevap olcan ama degismiyor iste 
Icerlerde bi yerde espirili bi tarafinda varBen nasıl gözüküyorum oradan
Bizim burda zaten uçukKızlar kötü haber vereceğim
Bu bölgede Zirai Don var birkaç gün, sebze ve meyvelerin fiyatı uçacak maalesef
Aman şekersizde neye bwnzedi acabaHeee uydurmasyon keto helva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?