Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hic yaptin yedinmi cnm

Adanalı ile geçim çıkardığına göre çok güzel huylusundur canım
Aşktan o aşktan bugün bi vites atışı var Allahım olur da bu kadar mı seksü olur diye geçiyorum içim ürperiyor diyor ki neden öyle manasız bakıyorsun
Kerestegillerden

Kişi analizi :))

Mesela gulbeyle ikizleriz ikimizde
Ama bence o benden daha sesiz, cekingen :))
Yaşı küçük, biraz büyüsün boynuz kulağı geçer merak etme

Annem babam beni hayretle seyrediyor, bizim evdeki sessiz sedasız uysal kedi sen miydin diye

Yoo ben mideme guvenmem.zira o doymak bilmez.aklima da güvenmem.beni bu hallere akılsızlığım getirdi:)
Yanlis cevap
Doymayan gözümüz, nefsimiz
Zavalli midemizin sesini dinlesek boyle olmazdi
Aklimizda yanlis oldugunu biliyordu ama nefsimize yenik düştük :))

Aşktan o aşktan bugün bi vites atışı var Allahım olur da bu kadar mı seksü olur diye geçiyorum içim ürperiyor diyor ki neden öyle manasız bakıyorsun
Kerestegillerden
Adam haklı, aklından o düşüncenin geçtiğini belli edecektin

Kerestegillerden
Yilmaz erdoganin eskiden bi dizisi vardiya adı aklima gelmedi
mukremin di orda, bildinmi

Ordaki feristah yengeyi hatirlatiyon

Hic yaptin yedinmi cnm
Hc unundan yapmadim.ama hindistan cevizinin öğütülmüş haline az bisey seker süt ekleyince güzel oluyor.bide sütlü cikolata kullaniliyor.ama bunlar sana yasak.
Bal yasak degilse bala karistirabilrisin.
Bide abla hindistan cevizini neden almadn da ununu aldin?

Yanlis cevap
Doymayan gözümüz, nefsimiz
Zavalli midemizin sesini dinlesek boyle olmazdi
Aklimizda yanlis oldugunu biliyordu ama nefsimize yenik düştük :))
Ben suçluyu buldum.iştahım.ne varsa yiyem diyor.simdi artik sus diyorum.keskem onceden de deseydim.

Ekmek ppasta vs. Yapmak icin :) ben tadinin daha guzel olacagini düşünmüştüm

Ekmek ppasta vs. Yapmak icin :) ben tadinin daha guzel olacagini düşünmüştüm
Pizza yap abla.sucuk kasar mantar zeytin zaten serbest.bi aksam yap kendine.belki güzel olur.icine tuz koyma hic.yine de lezzetli olur.
Bak bide aklima sey geldi.undan tart hamuru yap.kaliba dök.üzerine findik yada yer fistigi koy.üzerine de bitter cikolatayi erit dök.daha tam setlesmeden bıçağı ısıtıp ısıtıp kes uzun uzun.bu da cok lezzetli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…