- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.381
Uzan koltuga anlatmaya baslaAnaaa kolay oldu azcık detay ver abla derinime in
Yoo ben mideme guvenmem.zira o doymak bilmez.aklima da güvenmem.beni bu hallere akılsızlığım getirdi:)Bende mideme aklima göre
Hic yaptin yedinmi cnmHc ununa biraz fıstik ezmesi ekleyip elinle sekil verebilirsin.bitter cikolatayi da benmari usülü eritirsin.dıs kısmıni cikolatayla kaplarsin.yagli kagida serersin.soğur.sertlesince bi kutuya düzersin.is yerinede göturebilirsin.atistirmalik olur.
Aşktan o aşktanAdanalı ile geçim çıkardığına göre çok güzel huylusundur canım
Yaşı küçük, biraz büyüsün boynuz kulağı geçer merak etmeKişi analizi :))
Mesela gulbeyle ikizleriz ikimizde
Ama bence o benden daha sesiz, cekingen :))
Yanlis cevapYoo ben mideme guvenmem.zira o doymak bilmez.aklima da güvenmem.beni bu hallere akılsızlığım getirdi:)
Adam haklı, aklından o düşüncenin geçtiğini belli edecektinAşktan o aşktanbugün bi vites atışı var Allahım olur da bu kadar mı seksü olur diye geçiyorum içim ürperiyor diyor ki neden öyle manasız bakıyorsun
Kerestegillerden
Kac yillik evlisinAşktan o aşktanbugün bi vites atışı var Allahım olur da bu kadar mı seksü olur diye geçiyorum içim ürperiyor diyor ki neden öyle manasız bakıyorsun
Kerestegillerden
Dil de çıkardım ama anlayamadıAdam haklı, aklından o düşüncenin geçtiğini belli edecektin
Yilmaz erdoganin eskiden bi dizisi vardiya adı aklima gelmediAşktan o aşktanbugün bi vites atışı var Allahım olur da bu kadar mı seksü olur diye geçiyorum içim ürperiyor diyor ki neden öyle manasız bakıyorsun
Kerestegillerden
6 olacak 3 yılda ahbaplık varKac yillik evlisin
Hc unundan yapmadim.ama hindistan cevizinin öğütülmüş haline az bisey seker süt ekleyince güzel oluyor.bide sütlü cikolata kullaniliyor.ama bunlar sana yasak.Hic yaptin yedinmi cnm
Çok hoşsun kız sen, kocayı yaşlandırmazsın senDil de çıkardım ama anlayamadı
Ahbaplik derken sevgililik sanirim6 olacak 3 yılda ahbaplık var
Ben suçluyu buldum.iştahım.ne varsa yiyem diyor.simdi artik sus diyorum.keskem onceden de deseydim.Yanlis cevap
Doymayan gözümüz, nefsimiz
Zavalli midemizin sesini dinlesek boyle olmazdi
Aklimizda yanlis oldugunu biliyordu ama nefsimize yenik düştük :))
Öyle iştahlıyım işte ruhum feriştahYilmaz erdoganin eskiden bi dizisi vardiya adı aklima gelmedi
mukremin di orda, bildinmi
Ordaki feristah yengeyi hatirlatiyon
Ekmek ppasta vs. Yapmak icin :) ben tadinin daha guzel olacagini düşünmüştümHc unundan yapmadim.ama hindistan cevizinin öğütülmüş haline az bisey seker süt ekleyince güzel oluyor.bide sütlü cikolata kullaniliyor.ama bunlar sana yasak.
Bal yasak degilse bala karistirabilrisin.
Bide abla hindistan cevizini neden almadn da ununu aldin?
Patronun kim oldugunu göster onaBen suçluyu buldum.iştahım.ne varsa yiyem diyor.simdi artik sus diyorum.keskem onceden de deseydim.
Pizza yap abla.sucuk kasar mantar zeytin zaten serbest.bi aksam yap kendine.belki güzel olur.icine tuz koyma hic.yine de lezzetli olur.Ekmek ppasta vs. Yapmak icin :) ben tadinin daha guzel olacagini düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?