- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.401
Göstercem.Patronun kim oldugunu göster ona
Sekersız 21 ı bozmadım canım. Ama yasak olmayan ne varsa yıdımde yıdım. Dayanabıldıgım kadarıyla devam etcem inşUcmelekannesi bacım ne yalnız bıraktın beni ne diye bozdun şekersiz 21 i allah allahh tam zoppalıksınız
sağol canımSüper gidiyosn
güzel eksi canım tebriklerBildirimim niyetli olduğu için geç kaldı
Geçen hafta 87.4
Bugüm 86.5
Fark -900
hemen eksiye geçersin insAllahKızlar ıyı aksamlar kılo bıldırımı yapmaya elım parnakcıklarım varmadı fırsatta bulamadım gercı evde degıldım.eksıye gectıgım gun coskuyla bıldırım yapıyım ben
Kacıncı olmusuz meraktayım
Sımdı kv gıle gıdecegız fırsat buldukca bakarım ınş
aynen abla bı sure sabit kalsam iyi olacak sankifazla degil ama hic olmasa daha iyi tabi
Sağol canımCok iyi gidiyorsn cnm. Tebrik edrm seni
Senin tek dilindemiÖyle iştahlıyım işte ruhum feriştah
Eşim de az Saldıray abi olaydı tadından yenmezdi
Ateş grubu burcundanSenin tek dilindemi
Yoksa icraat varmi
Mesela ekmekde 1-2dil.tb yenebilir :))Sekersız 21 ı bozmadım canım. Ama yasak olmayan ne varsa yıdımde yıdım. Dayanabıldıgım kadarıyla devam etcem inş
Vavvv muhteşem cnmBenım bildirim bu saate kaldı
Gecen cuma 88.6
Bugun 86.8
Fark 1.8
Yuzde %2.03
Oooo tebrikler canım çok güzel eksiBenım bildirim bu saate kaldı
Gecen cuma 88.6
Bugun 86.8
Fark 1.8
Yuzde %2.03
Sagol cnmPizza yap abla.sucuk kasar mantar zeytin zaten serbest.bi aksam yap kendine.belki güzel olur.icine tuz koyma hic.yine de lezzetli olur.
Bak bide aklima sey geldi.undan tart hamuru yap.kaliba dök.üzerine findik yada yer fistigi koy.üzerine de bitter cikolatayi erit dök.daha tam setlesmeden bıçağı ısıtıp ısıtıp kes uzun uzun.bu da cok lezzetli olur.
Evet abla 2 dlm ekmek yıyorum kesın zaten. Yemeklerde olcu ayarı yapamıyorumMesela ekmekde 1-2dil.tb yenebilir :))
Beyaz yasak, fazlasida :)
Cok guzel cnm tebriklerbenim 1,5 kg gitti.
Çok hoşsun kız sen, kocayı yaşlandırmazsın sen
dilimde abla dilime vuruyor zalımlıkSenin tek dilindemi
Yoksa icraat varmi
tamamdır.bu hafta biraz dağıldım ben .kedilerimi özledim.hep onlarlaydım.birde birden havalar soğudu ya.evden de çıkamadım ya.yürüyüş falan yapınca koymuyor.evde olmadıklarını unutuyorum.odam bomboş geliyor.siz 2sini biliyorsunuz.buraya kaydolmadan bir tane daha sahiplendirmiştim.diğerleriyle dayanması kolaydı.çok özledim.ama onlar için koşulları daha iyi olacak.darısı diğer canlarımın başına.Cok guzel cnm tebrikler
Haftaya vaktinde yaparsin bildirimini :))
Bide gündüz yazdigim sekilde
Bende analizden nasibimi almışım.Kişi analizi :))
Mesela gulbeyle ikizleriz ikimizde
Ama bence o benden daha sesiz, cekingen :))
İnşallah ablacimGastrikAsit nazlim bu hafta vucut dinlenmek istemis demekki :)) acisi haftaya cikar
Ilk hedefin haftaya eksiyle baslamak olsun
Benim vücudum neyi koruyo onu pek anlayamadım. 50 kilo olsam korusun inmesin aşağı. Ama 70 kilonun neyini koruyosun bı sal beni gitsin su kilolar yaaGastrikAsit canım sabit geldim üzme canım kendini, ben senin direnç noktasında olduğunu düşünüyorum, bu direnç illaki kırılacak, bu hafta olmadıysa haftaya olur.
Canım azimli takımım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 660. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> %1.340
2. (9.TAKIM) ==>%1.027
3.(10. TAKIM) ==>%0.878
BİREYSEL DERECELER
1. snglmlk => % 2.64 => 6. TAKIM
2. s i d e l y a => %2.44 => 6.TAKIM
3. U Umudumbitmedi_ =>%2.30 => 9. TAKIM &
yst38=> %2.30 => 10. TAKIM
Kuzum deprem fobin yürüyüşüne nasıl etki ediyo evden uzaktayken olursa diye mi korkuyosun?Haftasonu açlık orucu yapacaktım 2 gün,
Az önce magnezyum sülfatı hazırladım, eşim görünce elimden aldı, "açlık orucu yapmak yok" dedi.
Bir sürü nasihatını dinledim.
Az yiyorsun ama hareketsizsin dedi (bu çok doğru)
Yürüyüşe başlasam belki etkisi olur ama depremfobim hala çok etkiliyor beni.
Yarından itibaren ketoyu 1000 kalori alacak şekilde deneyeceğim,
Bakalım bendeki etkisi ne olacak
Elllerine sağlık gastrikcan sen mikemmelsin
Yine mi yaaa bıktım zamlardanKızlar kötü haber vereceğim
Bu bölgede Zirai Don var birkaç gün, sebze ve meyvelerin fiyatı uçacak maalesef
Oooo hayirli olsun hanımlar yine basariliyiz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 660. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> %1.340
2. (9.TAKIM) ==>%1.027
3.(10. TAKIM) ==>%0.878
BİREYSEL DERECELER
1. snglmlk => % 2.64 => 6. TAKIM
2. s i d e l y a => %2.44 => 6.TAKIM
3. U Umudumbitmedi_ =>%2.30 => 9. TAKIM &
yst38=> %2.30 => 10. TAKIM
Benim yine misafirim vardı. Bugun eşimle başbaşa evde film izlemek için plan kurmuştuk ki komşu geldi. Yarin da manisadan yatılı misafirim geliyor. Pazar inşallah yalnız kalacağızNasılsınız kızlar iyi akşamlar❣
Çok asirimi abla yagmur hani hafif yağdığında çıkıp yürümek iyi gelir her acidaBantta yürüyemiyorum zaten korku nedeniyle
Dışarıda da hep yağmur var son günlerde
1000 kalori düşük mü sence, kaç yapmalıyım
Çok ucuzdu sanki herzey offfKızlar kötü haber vereceğim
Bu bölgede Zirai Don var birkaç gün, sebze ve meyvelerin fiyatı uçacak maalesef
Bende kullaniyirum canim. Bende 600 700 kalori olunca çok iyi oluyirFat secretı öneririm kızlar kalori uygulaması arayan için. İnsanlar yediklerinin resmini de paylaşıyor güzel yani1000 kalorilik beslenmeyle verdm ben 900 grmı sporsuz gerçi hareketli de bi haftaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?