Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ucmelekannesi bacım ne yalnız bıraktın beni ne diye bozdun şekersiz 21 i allah allahh tam zoppalıksınız
Sekersız 21 ı bozmadım canım. Ama yasak olmayan ne varsa yıdımde yıdım. Dayanabıldıgım kadarıyla devam etcem inş

sağol canım
Bildirimim niyetli olduğu için geç kaldı
Geçen hafta 87.4
Bugüm 86.5
Fark -900
güzel eksi canım tebrikler
hemen eksiye geçersin insAllah
fazla degil ama hic olmasa daha iyi tabi
aynen abla bı sure sabit kalsam iyi olacak sanki
Cok iyi gidiyorsn cnm. Tebrik edrm seni
Sağol canım

Sagol cnm
O kadar para verdim mecbur biseyler yapicam
Ama bidaha almam

Cok guzel cnm tebrikler

Haftaya vaktinde yaparsin bildirimini :))
Bide gündüz yazdigim sekilde
tamamdır.bu hafta biraz dağıldım ben .kedilerimi özledim.hep onlarlaydım.birde birden havalar soğudu ya.evden de çıkamadım ya.yürüyüş falan yapınca koymuyor.evde olmadıklarını unutuyorum.odam bomboş geliyor.siz 2sini biliyorsunuz.buraya kaydolmadan bir tane daha sahiplendirmiştim.diğerleriyle dayanması kolaydı.çok özledim.ama onlar için koşulları daha iyi olacak.darısı diğer canlarımın başına.
birde sevgililer günü yaklaşıyor ya.benimde sevgilim yok.her yerde sevgi aşk.gıcık oluyorum.
üstüne reglim yaklaşıyor.
AMA VAZGEÇMEYECEĞİM.haftaya da günü birlik istanbula gideceğim.grupla gideceğim.grupla gidileceği için ona uyacağım.

GastrikAsit nazlim bu hafta vucut dinlenmek istemis demekki :)) acisi haftaya cikar

Ilk hedefin haftaya eksiyle baslamak olsun
İnşallah ablacim
GastrikAsit canım sabit geldim üzme canım kendini, ben senin direnç noktasında olduğunu düşünüyorum, bu direnç illaki kırılacak, bu hafta olmadıysa haftaya olur.
Benim vücudum neyi koruyo onu pek anlayamadım. 50 kilo olsam korusun inmesin aşağı. Ama 70 kilonun neyini koruyosun bı sal beni gitsin su kilolar yaa
Canım azimli takımım Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Kuzum deprem fobin yürüyüşüne nasıl etki ediyo evden uzaktayken olursa diye mi korkuyosun?
Elllerine sağlık gastrikcan sen mikemmelsin

Kızlar kötü haber vereceğim
Bu bölgede Zirai Don var birkaç gün, sebze ve meyvelerin fiyatı uçacak maalesef
Yine mi yaaa bıktım zamlardan
Allah işsizlerin evsizlerin darda olanlarin yardımcısı olsun. Coook zor artık geçinmek. Burada alışveriş yaptığım bir mandıra var, aynı ürünü her gittiğimde daha yüksek bir fiyata alıyorum. Herşeye sürekli zam geliyor.

Oooo hayirli olsun hanımlar yine basariliyiz
Nasılsınız kızlar iyi akşamlar
Benim yine misafirim vardı. Bugun eşimle başbaşa evde film izlemek için plan kurmuştuk ki komşu geldi. Yarin da manisadan yatılı misafirim geliyor. Pazar inşallah yalnız kalacağız
Bantta yürüyemiyorum zaten korku nedeniyle

Dışarıda da hep yağmur var son günlerde

1000 kalori düşük mü sence, kaç yapmalıyım
Çok asirimi abla yagmur hani hafif yağdığında çıkıp yürümek iyi gelir her acida
Kızlar kötü haber vereceğim
Bu bölgede Zirai Don var birkaç gün, sebze ve meyvelerin fiyatı uçacak maalesef
Çok ucuzdu sanki herzey offf
Fat secretı öneririm kızlar kalori uygulaması arayan için. İnsanlar yediklerinin resmini de paylaşıyor güzel yani 1000 kalorilik beslenmeyle verdm ben 900 grmı sporsuz gerçi hareketli de bi haftaydı
Bende kullaniyirum canim. Bende 600 700 kalori olunca çok iyi oluyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…