Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya kuzum benim bu kocayla başım dertte. Sen nasıl ikna ettin yediklerini yememek için

İyi geceler gençler gelemedim gündüz kardeşime gittim akşamda eltimler geldi.
Hemen sonuçlara baktım tebrik ederim 2. OlmuşuzDerecesiz geçmeyen bir hafta daha helal olsun
Kilo veren vermek için mücadele eden arkadaşlarımin tek tek yanaciklarindan öperim
Bende listedeyim bugün itibariyle,bundan sonra 9.takim hep zirvede artık o iş bende merak etmeyin kızlar

Mefkurem ablaaa ben de analiz isterimmm
Analizi kaçırmışım off

Mefkurem
anaaaaa falcimi sandiniz beni
Mefkurem Canım ablam söyle askrhpozitif mervecigime bu hafta benle yarissin aynı kilodayiz, ilk önce onunla sıkı bir yarış yaparsam ve yenersem çok güzel motive olurum
yakaliyabilirsem soylerim
bozulmus olmasin ben de aldim ama hic eksi gelmedi. aksine tatli :)
Daha yeni aldim cnm un hemen bozulmazki
Bisey yaptinmi
Eksi derken bana tuhaf geldi, hoslasmadim :)

Ya kuzum benim bu kocayla başım dertte. Sen nasıl ikna ettin yediklerini yememek için
tatlim yemeyeceğim diye kararli kaldim karşısında o da pes etti. Dun gece de hadi alman çikolata yiyelim dedi sen ye ben yemeyecegim canım istemiyor dedim (diyet diyince daha çok diretiyor) tamam dedi yemedi gitti uyudu. Sende yemeyecegim de devamlı.

anaaaaa falcimi sandiniz beni
yakaliyabilirsem soylerim

Daha yeni aldim cnm un hemen bozulmazki
Bisey yaptinmi
Eksi derken bana tuhaf geldi, hoslasmadim :)
evde bozuldugu icin demedim saklama kosulu falan :) gerci dedigin gibi hoslanmadigin icin tuhaf gelmis olabilir.
ben sirf onu kullanarak bisey yapmadim. badem unu hc unu kepek vs karistirarak pankek kek vs yapiyorum cok iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…