- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.421
Ya kuzum benim bu kocayla başım dertte. Sen nasıl ikna ettin yediklerini yememek içinOooo hayirli olsun hanımlar yine basariliyiz
Benim yine misafirim vardı. Bugun eşimle başbaşa evde film izlemek için plan kurmuştuk ki komşu geldi. Yarin da manisadan yatılı misafirim geliyor. Pazar inşallah yalnız kalacağız
Çok asirimi abla yagmur hani hafif yağdığında çıkıp yürümek iyi gelir her acida
Çok ucuzdu sanki herzey offf
Bende kullaniyirum canim. Bende 600 700 kalori olunca çok iyi oluyir
İyi geceler gençler gelemedim gündüz kardeşime gittim akşamda eltimler geldi.
Hemen sonuçlara baktım tebrik ederim 2. OlmuşuzDerecesiz geçmeyen bir hafta daha helal olsun
Kilo veren vermek için mücadele eden arkadaşlarımin tek tek yanaciklarindan öperim
Bende listedeyim bugün itibariyle,bundan sonra 9.takim hep zirvede artık o iş bende merak etmeyin kızlar
bozulmus olmasinKiz normal helva degil
Zaten sevmedim :)) bidaha hc unu almicam
Eksimtirak bi tadi var
Aksi gibi 2.5 kilo aldiydim
Herseyde badem unu daha cok kullaniliyor
Mefkurem ablaaa ben de analiz isterimmm
anaaaaa falcimi sandiniz beni
yakaliyabilirsem soylerimMefkurem Canım ablam söyle askrhpozitif mervecigime bu hafta benle yarissin aynı kilodayiz, ilk önce onunla sıkı bir yarış yaparsam ve yenersem çok güzel motive olurum
Daha yeni aldim cnm un hemen bozulmazkibozulmus olmasinben de aldim ama hic eksi gelmedi. aksine tatli :)
TatlımMefkurem Canım ablam söyle askrhpozitif mervecigime bu hafta benle yarissin aynı kilodayiz, ilk önce onunla sıkı bir yarış yaparsam ve yenersem çok güzel motive olurum
Koşu bandında yürüyorum canım, ondan zatenKuzum deprem fobin yürüyüşüne nasıl etki ediyo evden uzaktayken olursa diye mi korkuyosun?
Ya kuzum benim bu kocayla başım dertte. Sen nasıl ikna ettin yediklerini yememek için
evde bozuldugu icin demedim saklama kosulu falan :) gerci dedigin gibi hoslanmadigin icin tuhaf gelmis olabilir.anaaaaa falcimi sandiniz beni
yakaliyabilirsem soylerim
Daha yeni aldim cnm un hemen bozulmazki
Bisey yaptinmi
Eksi derken bana tuhaf geldi, hoslasmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?