- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.441
Zamanla gözün acilir cnm
Benimde sevmedigim huylarim var
Bi kiloda uzun yıllar kaldıysak zayıflarken o kiloya geldiğimizde vücut o kiloyu tanıyor ve kendine "burada dur, burası güvenli" diyor.Benim vücudum neyi koruyo onu pek anlayamadım. 50 kilo olsam korusun inmesin aşağı. Ama 70 kilonun neyini koruyosun bı sal beni gitsin su kilolar yaa
Bak bak bak beni yenecekmiş o zor birazcık dılekcımMefkurem Canım ablam söyle askrhpozitif mervecigime bu hafta benle yarissin aynı kilodayiz, ilk önce onunla sıkı bir yarış yaparsam ve yenersem çok güzel motive olurum
Kız o kadar kar var mı nerde oturuyosun senKarlı bir İstanbul sabahından günaydın çok şükür sonunda kar topu oynadık
Eki Görüntüle 2586767
Eki Görüntüle 2586767
Yaa yok artık ben pendiktetim burda bu kadar kar yokÜmraniye de canım ☺ kardan adam bile yaptık çocuklar ile Eki Görüntüle 2586776
iyi yolculuklar cnmGünaydın kızlar
Pazartesiye kadar gelemeyebilirim.kızımın yanına gidiyorum İzmir'e.
hosgeldin asi ban kralicesiGünnaydın kızlaaar
Sonunda gudubet İstanbul'a da kar yağdı
Masallahhhhh :)Handandandan kaptanım dün yapamadım kilo bildirimi yapayım izne 65 ile çıktm dün sabah 64.5 idim. Tek amacım kilomu korumak ama nasıl korkmuşsam kilo almaktan yiyemiyorum
Az değil mi canm 600 calOooo hayirli olsun hanımlar yine basariliyiz
Benim yine misafirim vardı. Bugun eşimle başbaşa evde film izlemek için plan kurmuştuk ki komşu geldi. Yarin da manisadan yatılı misafirim geliyor. Pazar inşallah yalnız kalacağız
Çok asirimi abla yagmur hani hafif yağdığında çıkıp yürümek iyi gelir her acida
Çok ucuzdu sanki herzey offf
Bende kullaniyirum canim. Bende 600 700 kalori olunca çok iyi oluyir
Gitmedi yeğen bazı sorunları var onları çözebilmek için benden yardım istemeye gelmiş zaten .pazartesi gidecek kuzumekim2009 ama gel artık gitmedi mi misafirin abla ☹
Ben onun dişine göre değilim o beni ham yaparTatlımPoni Bon ile aynı kilodasın, birlikte eritin yağlarınızı
Vaaav harikasınHandandandan kaptanım dün yapamadım kilo bildirimi yapayım izne 65 ile çıktm dün sabah 64.5 idim. Tek amacım kilomu korumak ama nasıl korkmuşsam kilo almaktan yiyemiyorum
Güle güle git gel ablaGünaydın kızlar
Pazartesiye kadar gelemeyebilirim.kızımın yanına gidiyorum İzmir'e.
Tartilmadim ponim çok özür dilerim guya birde rakiptik , bildigin sabaha kadar oturuyoruz sabaha dogru yatiyorum denge şaştı sabit olma ihtimalim çokekim2009 sende durumlar ney abla görünmemişsin
Anam burda istemediğin kadar var yollayalım soğuğu da hiç sevmemHayırlı sabahlar çok güzel kar yağmış istanbula sabah gördüm büyük oğlum 4.5 yaşında bi doğduğu sene kar vardı doğru düzgün onu uyandırıp hadi kalk kar var dememek için zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?