- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.621
Geçmiş olsun canım niye olduki acabaGünaydın herkese. Gastrit sancısıyla uyandım bugün ilaç aldım sıcak su torbasıyla yatıyorum hala. Biraz hafifledi çok şükür.
Nazli 2 gündür menü yazmadinBu haftasonunu berbat geçirdim yeme açısından nasıl toparliycam bilmiyorum
Ne oldu kizz neye sevindin
Gruptn baya bilgi edindim bunlar edinemediğim bilgilerCanım buradan soru sorarak öğrenemezsin ki tüm ayrıntıları
Gruba katılım isteği gönderip, grup dosyalarından merak ettiğin tüm bilgileri öğrenebilirsin
Ya ben hep unutuyorum. Şimdi yazayım bari aklıma getirmişkenben aşıktım cnm
Simdide ne onlu, ne onsuz olmuyor diyenlerdenim :)) biraz romantiklik ariyorum o da benim adamda yok :))
Biz bikac sefer ayrilmanin esigine geldik ama yapamadik
Bugün bile tr de annemgilde onsuz kalirsam kendimi cok yalniz hissediyorum
Yani sadece cocuklar icin durma
Yoksa ilerde daha fazla pisman olursun
biseymi dokunduki cnm neden olduki
sagol cnm bende sevindim
Bugün bildirimmi yapiliyordu
Sen niye menulerini yazmiyosun cnm
Hm. Bi tanıdık eşiyle yapmış grupta gördüm baya şifa bulmuşlar ortalama 20-25 kilo vermişler. Tüm seviyeler 5-6 ay sürüyo galibaYok cnm sadece yasaklari yemeyip saatine dikkat edicen
Bide sivi kurali var
1.seviye 40 gün
Digerleri degisiyor, takvim belirliyolar
ben aşıktım cnm
Simdide ne onlu, ne onsuz olmuyor diyenlerdenim :)) biraz romantiklik ariyorum o da benim adamda yok :))
sagol cnm bende sevindim
SağolunGeçmiş olsun canım niye olduki acaba
Yapilabilse tabi cok iyi bisey cnmHm. Bi tanıdık eşiyle yapmış grupta gördüm baya şifa bulmuşlar ortalama 20-25 kilo vermişler. Tüm seviyeler 5-6 ay sürüyo galiba
Ev işini fazlami kafaya taktin acabaSağolungenelde üzülüp bişyi kafama takınca olur bişyde yok aslında
Corbanin türü miktarida yazliyor :)) linç yapilacak bi menun yokki niye oyle dedin :)Menümü yorumlarken galbimi sökmeyin❣ bu ara sıvı besleniyorum. Yanlış mı bilmiyorum ama beni çok hafifletiyo mide sorunum içinde iyi geliyor. :)
1 kilo civarı verdiğin için bnmde yenme ihtimalm yüksekEv işini fazlami kafaya taktin acaba
Yada bana yenilecen diyemi üzüldün
Belki bu hafta atak yapicam1 kilo civarı verdiğin için bnmde yenme ihtimalm yüksek
Umursamıyorum o zaman tamamen kopuyor çocuklardan bileCanım geçmişe takılırsan bu günü mutlu yaşayamazsın. Eşin sorumsuz anlaşılan sende aynısını yap bakalım sinir olmak yerine
Miktar yok canım soyana kadar yasaklılar yok 40 gün 1. Seviye ortalama 21 gün 2. Seviye sonra azalıyor giderek 15 güne kadar 5-6 ay sürüyor maksimumHandandandan yitik şifada miktar yok mu? Bir de can simidi kaç gün yapılıyor ve diğer seviyeler?
Ben aşık olarak evlenmedim iki öğretmen arkadaşımız tanıştırdı bizi ama tabi insanın dış dünyası ile içi çok Farklı oluyor şimdi de baksan dışardan çok ama çok düşkün bize 2 gün önce kendi itiraf etti dışarıdan öyle gözüküyor evde eksiğim diyorben aşıktım cnm
sagol cnm bende sevindim
Teyzem çok kilo verdi ilaçlarını bıraktı ben bilmiyordum grup ile yaptığını annem söyledi çok ama. Çok rahatladım dedi konuştuk biraz da 10-12 ilaçtan bir ilaç kalmış onu da bırakacağım dedi dr u ne yapıyorsan devam et demiş değerleri filan hep düzelmiş birde yıllarfır bedenime işkence etmişim namazı oturarak kılıyordum şimdi ayakta dedi birde sülük hacamat yaptırmış o daha heyecan oldum ben deHm. Bi tanıdık eşiyle yapmış grupta gördüm baya şifa bulmuşlar ortalama 20-25 kilo vermişler. Tüm seviyeler 5-6 ay sürüyo galiba
Aaaa kimmişTakımda ruh ikizimi buldum
Oda olabilir tabiAslında eksini azaltmışsn daha çok ekside olacakken
Çok geçmiş olsunGünaydın herkese. Gastrit sancısıyla uyandım bugün ilaç aldım sıcak su torbasıyla yatıyorum hala. Biraz hafifledi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?