Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya ben hep unutuyorum. Şimdi yazayım bari aklıma getirmişken

Yok cnm sadece yasaklari yemeyip saatine dikkat edicen
Bide sivi kurali var

1.seviye 40 gün
Digerleri degisiyor, takvim belirliyolar
Hm. Bi tanıdık eşiyle yapmış grupta gördüm baya şifa bulmuşlar ortalama 20-25 kilo vermişler. Tüm seviyeler 5-6 ay sürüyo galiba

Geçmiş olsun canım niye olduki acaba
Sağolun genelde üzülüp bişyi kafama takınca olur bişyde yok aslında

Hm. Bi tanıdık eşiyle yapmış grupta gördüm baya şifa bulmuşlar ortalama 20-25 kilo vermişler. Tüm seviyeler 5-6 ay sürüyo galiba
Yapilabilse tabi cok iyi bisey cnm

6 ay sürüyormuş
Tabi sonrasida dikkat etmek lazim, bütün herseyde oldugu gibi

Menümü yorumlarken galbimi sökmeyin❣ bu ara sıvı besleniyorum. Yanlış mı bilmiyorum ama beni çok hafifletiyo mide sorunum içinde iyi geliyor. :)
Corbanin türü miktarida yazliyor :)) linç yapilacak bi menun yokki niye oyle dedin :)

Canım geçmişe takılırsan bu günü mutlu yaşayamazsın. Eşin sorumsuz anlaşılan sende aynısını yap bakalım sinir olmak yerine
Umursamıyorum o zaman tamamen kopuyor çocuklardan bile
Handandandan yitik şifada miktar yok mu? Bir de can simidi kaç gün yapılıyor ve diğer seviyeler?
Miktar yok canım soyana kadar yasaklılar yok 40 gün 1. Seviye ortalama 21 gün 2. Seviye sonra azalıyor giderek 15 güne kadar 5-6 ay sürüyor maksimum
Ben aşık olarak evlenmedim iki öğretmen arkadaşımız tanıştırdı bizi ama tabi insanın dış dünyası ile içi çok Farklı oluyor şimdi de baksan dışardan çok ama çok düşkün bize 2 gün önce kendi itiraf etti dışarıdan öyle gözüküyor evde eksiğim diyor
Teyzem çok kilo verdi ilaçlarını bıraktı ben bilmiyordum grup ile yaptığını annem söyledi çok ama. Çok rahatladım dedi konuştuk biraz da 10-12 ilaçtan bir ilaç kalmış onu da bırakacağım dedi dr u ne yapıyorsan devam et demiş değerleri filan hep düzelmiş birde yıllarfır bedenime işkence etmişim namazı oturarak kılıyordum şimdi ayakta dedi birde sülük hacamat yaptırmış o daha heyecan oldum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…