Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koltuk şalı ha eğlenceli birşeye benziyor.iri şişle yapılıyordur herhalde.tam stres atmalık.

Ozaman ne diyoruz onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine

Hanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Nedir bu kocalardan çektiğimiz yaa sirayla hepimizi bı üzüyolar
Ben de bazen diyorum ama barişinca tüm düşündüklerimi unutuyorum. Ne oldu kuzum?

Hanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Demiyorum çünkü ben seviyorum sevmeyi sevilmeyi Evlenmesem helal olmayan ilişkiler yaşayıp günaha girecektim yipranip yorulacaktim valla aşk acisiylada uğraşamam ayrıca ana olmayı da sevdim gelin ve elti olmasaydım bide oo dadindan yenmezdi bu evlilik işi

Günnaydın kızlaaar
Sonunda gudubet İstanbul'a da kar yağdı
Oooo kimler gelmiş bitti mi cezan

Handandandan kaptanım dün yapamadım kilo bildirimi yapayım izne 65 ile çıktm dün sabah 64.5 idim. Tek amacım kilomu korumak ama nasıl korkmuşsam kilo almaktan yiyemiyorum
İzne çıkıp kilo almaman çok iyi canım. Ben de izinde kilo alicam diye korkmaktan bişey yiyememistim listedeyken daha çok yiyorum
Tam olarak bunu yaşıyorum canım. Vücudum resmen direniyor. Bu haftasonunu berbat geçirdim yeme açısından nasıl toparliycam bilmiyorum.
Perşembe günü 21:30 da TLC de Ne Yediğini Biliyorum programı başlıyor bence tam birlik bir program gibi
Asa reklamına falan da denk gelmedim nasıl bı programmis canim

Yaa bende çok seviyorum sevmeyi sevilmeyi
Bazen eşim olmadan annemlerde kalınca o kadar hoşuma gidiyor ki. Keşke eşimle gün boyu gorussek gezsek istediğimiz gibi yakın olsak ama akşam evlerimize ailelerimizin yanına geri dönsek diyorum. Sürekli bir bağlılık birinin sorumluluğu falan hiç bana göre değil aslında. Ama böyle bi dünya yok malesef

Gece 2de yatıyorum canım 5 gibi yeme işini bitirsem sabaha zor çıkarım

Oğlum çok istedi kaymağı bende yapınca dayanamadım

Hemde ne değişik oldu herkesin istediğini yapınca böyle oldu

Nedir bu kocalardan çektiğimiz yaa sirayla hepimizi bı üzüyolar
Ben de bazen diyorum ama barişinca tüm düşündüklerimi unutuyorum. Ne oldu kuzum?
Bir şey yapmadı aslında genel hali genel umursamazlığı bazen saçma bir düzen işte diyorum adam kahrı rabbim verdiği çocuk nimeti ile işte dur diyor
Ooooo hemde hergün derdim
Artik düşünmeyi biraktim
Senin yaşına gelince bende bırakır mıyım
Ay keşke evlilik hayatımı önceden gösterse idiler ben evlenmez kimse ile de birlikte olmazdım keyfince gezer tozar okur kendimi bilime adardım
Ünv de genetik hocam yüksek lisansımı yapmadığım için çok pişman olacaksın önün açık gel gitme 8 yıl sonra herşey çok güzel olur demişti dinlemediğimiz pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…