- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.581
HatayAydın :)
Senin adana mıydı?
Koltuk şalı ha eğlenceli birşeye benziyor.iri şişle yapılıyordur herhalde.tam stres atmalık.Baya hafif olmuş toplantıdn geç gelipte iyi saldırmamışsın bravoo
Bu ne zeytin aşkı
Çok mu yedin ne ettin tm karar veremedim. bu güne göre yarın tartı ne diyecek merak ediyorm erken kapatıyosn ayrıca acıkmıyo musun?
Eki Görüntüle 2587219
Bu tarz cnm ben koltuk örtüsü niyetine ince uzun yapıyorm
Kız sende mi ketocan oldun diyecwktm ki kısır yemişsn. Menü az olmuş sabahı atlaman iyi olmmş canm
Değişik menü akşamı hafif tutarak iyi yapmışsın güzel
Bu da değişik bi menü pestil çok şekerli oluyor o battı gözüme kısırda anlaştınız mı ne ettiniz
Vayy spora gello helva illa olacak
Dolma pirinçliyse çok olmuş canm onun dışında güzel
Nohutlu tavuk sote nasıl oluyor cnm?
Tamda istediğim gibiBugun bişey yapmadım valla oturdum koca popomun ustune
Ozaman ne diyoruz onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetineÇarşamba pişen nohut yemeğine elleşemediğimden bugün yapmış olduğum tavuk sotenin içine suyunu süzdürmek suretiylen hop hoop hopp kaydırıverdim ne nohut da gönlüm kalsın ne nohut bana gücensin
Evli evine köylü köyüneBiz disarda yedik abla oglen alintiladm kalmis yarina bilet aldik kv gidiyor nasipse bende diyetime geri donucem menu yazicam 65e duscem inşallah
Gözün aydın ablamIyi aksamlarrr
Malum haftasonu
cocuklar bendeydi
Neyse yarın yirttim en azindan
Bu arada benim oğlan alman kizdan ayrılmış
Nedir bu kocalardan çektiğimiz yaa sirayla hepimizi bı üzüyolarHanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Ooooo hemde hergün derdimHanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Demiyorum çünkü ben seviyorum sevmeyi sevilmeyiHanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Sagol cnmGözün aydın ablam
Yarin güzel bir spor yaparsin
Oooo kimler gelmiş bitti mi cezanGünnaydın kızlaaar
Sonunda gudubet İstanbul'a da kar yağdı
İzne çıkıp kilo almaman çok iyi canım. Ben de izinde kilo alicam diye korkmaktan bişey yiyememistim listedeyken daha çok yiyorumHandandandan kaptanım dün yapamadım kilo bildirimi yapayım izne 65 ile çıktm dün sabah 64.5 idim. Tek amacım kilomu korumak ama nasıl korkmuşsam kilo almaktan yiyemiyorum
Tam olarak bunu yaşıyorum canım. Vücudum resmen direniyor. Bu haftasonunu berbat geçirdim yeme açısından nasıl toparliycam bilmiyorum.Bi kiloda uzun yıllar kaldıysak zayıflarken o kiloya geldiğimizde vücut o kiloyu tanıyor ve kendine "burada dur, burası güvenli" diyor.
Eğer pes edip diyeti bırakarak vücudumuza yenilmezsek tekrar aşağı iniş başlar canım.
Asa reklamına falan da denk gelmedim nasıl bı programmis canimPerşembe günü 21:30 da TLC de Ne Yediğini Biliyorum programı başlıyor bence tam birlik bir program gibi
Yaa bende çok seviyorum sevmeyi sevilmeyiDemiyorum çünkü ben seviyorum sevmeyi sevilmeyiEvlenmesem helal olmayan ilişkiler yaşayıp günaha girecektim yipranip yorulacaktim valla aşk acisiylada uğraşamam ayrıca ana olmayı da sevdim gelin ve elti olmasaydım bide oo dadindan yenmezdi bu evlilik işi
Gece 2de yatıyorum canım 5 gibi yeme işini bitirsem sabaha zor çıkarımSabahi yemezsen aksam corbata saldirirsin canim.dengeli yemelisin.sütle gecistirme.metabolizman yavaslar.
Aksam yemek vakti cok erken.biraz daha gece cekip mesela 5 gibi,sadece corbayi icseydin daha iyi olurdu.yanindakiler ekstar olmus cünkü 3 kepce icmissin.
Sabah yada öğlene yakin hafif bi kahvalti yapabilirdin canim.ayrica aksam hem 1 tabak kısır hemde saati uygun degil.şişkinlik yapar.
Güzel.afiyet olsun.
Güzel ve dengeli.afiyet olsun.
Keske aksam 5 gibi yemeginj yiyip kapatsaydin canim.digerleri fazla olmus.
Afiyet olsun güzel.
Güzel afiyet olsun.
Oğlum çok istedi kaymağı bende yapınca dayanamadımŞahanesin canım çok dengeli çok sağlıklı
Açlık da sevdaya dahil mi bacım eziyet mi ettin kendine
Çorbaya peynir zeytin sevengillerdensin sanırım ben bayılırım ımmmhh
Ama zeytin tulum peyniri sana yaramıyor olabilir mi bir hafta mahrum bıraksan kendini
Kısır mı hayyyy maaşallahhh yerime de yeyin anamm
Kuymak aşaşaşaşırı kalorili bir şey sanırım! Diyet süresince tehlikeli!
Bir de lahmacun oo yeea zalımlık zalımlık bunlar hep zalımlık ta taaa taa taa
Bu hafta takımın kısırı gelmişçesine zalımsınız kısır yiyenler zalımlarrr
Leblebici başım benim ziporunu sevsinler
Şekerim minnoşum afiyet şeker olsun kaç kalori aldın o dolmalarla acep
Hemde ne değişik olduBaya hafif olmuş toplantıdn geç gelipte iyi saldırmamışsın bravoo
Bu ne zeytin aşkı
Çok mu yedin ne ettin tm karar veremedim. bu güne göre yarın tartı ne diyecek merak ediyorm erken kapatıyosn ayrıca acıkmıyo musun?
Eki Görüntüle 2587219
Bu tarz cnm ben koltuk örtüsü niyetine ince uzun yapıyorm
Kız sende mi ketocan oldun diyecwktm ki kısır yemişsn. Menü az olmuş sabahı atlaman iyi olmmş canm
Değişik menü akşamı hafif tutarak iyi yapmışsın güzel
Bu da değişik bi menü pestil çok şekerli oluyor o battı gözüme kısırda anlaştınız mı ne ettiniz
Vayy spora gello helva illa olacak
Dolma pirinçliyse çok olmuş canm onun dışında güzel
Bir şey yapmadı aslında genel hali genel umursamazlığı bazen saçma bir düzen işte diyorum adam kahrı rabbim verdiği çocuk nimeti ile işte dur diyorNedir bu kocalardan çektiğimiz yaa sirayla hepimizi bı üzüyolar
Ben de bazen diyorum ama barişinca tüm düşündüklerimi unutuyorum. Ne oldu kuzum?
Senin yaşına gelince bende bırakır mıyımOoooo hemde hergün derdim
Artik düşünmeyi biraktim
Ay keşke evlilik hayatımı önceden gösterse idiler ben evlenmez kimse ile de birlikte olmazdım keyfince gezer tozar okur kendimi bilime adardımDemiyorum çünkü ben seviyorum sevmeyi sevilmeyiEvlenmesem helal olmayan ilişkiler yaşayıp günaha girecektim yipranip yorulacaktim valla aşk acisiylada uğraşamam ayrıca ana olmayı da sevdim gelin ve elti olmasaydım bide oo dadindan yenmezdi bu evlilik işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?