- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.641
Canım sen umursamadığında o çocuklarından kopuyorsa merhamet eksikliği vardır eşinde.Umursamıyorum o zaman tamamen kopuyor çocuklardan bile
"El iyisi ev delisi" diye tabir edilen tip gibiBen aşık olarak evlenmedim iki öğretmen arkadaşımız tanıştırdı bizi ama tabi insanın dış dünyası ile içi çok Farklı oluyor şimdi de baksan dışardan çok ama çok düşkün bize 2 gün önce kendi itiraf etti dışarıdan öyle gözüküyor evde eksiğim diyor ☹
Kim olduğunu sizler tahmin edinAaaa kimmiş
Ne oldu nasil anladin
Neden eksiğim dedi ki ya çok üzüldümUmursamıyorum o zaman tamamen kopuyor çocuklardan bile
Miktar yok canım soyana kadar yasaklılar yok 40 gün 1. Seviye ortalama 21 gün 2. Seviye sonra azalıyor giderek 15 güne kadar 5-6 ay sürüyor maksimum
Ben aşık olarak evlenmedim iki öğretmen arkadaşımız tanıştırdı bizi ama tabi insanın dış dünyası ile içi çok Farklı oluyor şimdi de baksan dışardan çok ama çok düşkün bize 2 gün önce kendi itiraf etti dışarıdan öyle gözüküyor evde eksiğim diyor ☹
Teyzem çok kilo verdi ilaçlarını bıraktı ben bilmiyordum grup ile yaptığını annem söyledi çok ama. Çok rahatladım dedi konuştuk biraz da 10-12 ilaçtan bir ilaç kalmış onu da bırakacağım dedi dr u ne yapıyorsan devam et demiş değerleri filan hep düzelmiş birde yıllarfır bedenime işkence etmişim namazı oturarak kılıyordum şimdi ayakta dedi birde sülük hacamat yaptırmış o daha heyecan oldum ben de
Listede olmayanları asmıyoruz tatlımMenümü yorumlarken galbimi sökmeyin❣ bu ara sıvı besleniyorum. Yanlış mı bilmiyorum ama beni çok hafifletiyo mide sorunum içinde iyi geliyor. :)
Yok 1 tabak çorba ve 1 tane muz sadece :)Listede olmayanları asmıyoruz tatlım
Menüne baktım ama çorbayı 1 kase mi içtin 1 tencere mi bilemedim
Muzu tane hesabı mı yedin yoksa kilo hesabı mı
Tatlım sen henüz balayı günlerindesin, bizim adamlara o taktikler olmazNeden eksiğim dedi ki ya çok üzüldümpeki sen çok ilgileniyo musun eşinle? Otur mesela sarıl gününü anlat biraz cilveli davran ay ne denir ki çok üzüldüm kendi yerime koydum ben dayanamazdım
Cnm bizde flört yapip evlenmedikaşık olarak evlenmedim iki öğretmen arkadaşımız tanıştırdı bizi ama tabi insanın dış dünyası ile içi çok Farklı oluyor şimdi de baksan dışardan çok ama çok düşkün bize 2 gün önce kendi itiraf etti dışarıdan öyle gözüküyor evde eksiğim diyor ☹
Kiz ne bilelim :))Kim olduğunu sizler tahmin edin
Her konuda aynı düşünüyoruz, hem de birebir
Yok daha burdayimEşim kızları aldı, Amanosların tepesine kar topu oynamaya gittiler, bende kaldım evde bebeyle
Bebeğimi uyuttum, kahvemi yaptım, geldim
Edit: Ben geldim, herkes gitmiş
Bilirsiniz, takipte kalınKiz ne bilelim :))
Icimden bi ses
Benim esime dedigim, ne onlu ne onsuz ifademin sende de oldugunu düşünüyorum :))
Bizim ulkede zenginlerden vergi degil haraç aliniyor :))Kilolular hemen panik yapmayın.
Henüz böyle bir şey yok. Ama eli kulağında...
Birileri akıl edecekti zaten, "akıl edildi" bile... Fazla kilolulardan vergi, kulağa hoş gelen, hatta "insanlık dışı" sayılabilir. Fakat ulus devletin vergi repertuvarı içinde buna da yer vermesine engel değil.
Peki, ne demek istiyoruz? Anlatalım. Katrina Kasırgası gibi büyük felaketlerde kurtarma faaliyetlerini daha etkin kılmak için yapılan araştırmalar gösterdi ki en büyük kayıplar; aşırı kilolu, obez kazazedelerde yaşanıyor. Ne helikoptere, ne bota ne de ambulansa sığabiliyorlar.
Felaketlerin merkezi bütçeye bindirdiği yükü azaltmak ve kasırgaların bütçe açığı üzerindeki etkisini minimumda tutmak için geliştirilen fikirler, obezite ile mücadele noktasında birleşince, maliyecilere "fırsat" doğuverdi.
Nasıl ki küresel kriz, zengin vergisini gündeme taşıdı, kasırgalar ve obezlerin sağlık sistemi üzerinde artan yükü de şişman vergisini akla getirdi. Zaten dev bütçe açıklarıyla boğuşan Amerika'da, bunun çalışması yapılıyor.
Zengin vergisi uygulama alanı bulunca bizim Maliye'nin benzerini yaratacağını biliyoruz. Hatta kendi tarihimizde "Varlık Vergisi" vakasını tecrübe etmiştik. Şişman vergisi de ABD'den başlayarak dünyaya yayılacak "zengin yaşam tarzı" vergisi haline gelecek.
Peki yöntem? Henüz netleşmedi. Üzerinde çalışılıyor. Hangi kilo veya "beden yoğunluk endeksi" şişmanlık vergisinin matrahını oluşturacak, bilmiyoruz. Oranı ne olur? Beyannameyi tartı cihazına çıkarak mı dolduracağız? Belirsiz.
Ancak bildiğimiz, çok fazla olmayan yıllar içinde, şişmanlık vergisinin de hayatımıza gireceğidir.
Alıntıdır
Yaaa ben buna pek inanmiyorumKızlar mavinin iştah kesici özelliğini biliyorsunuzdur.
Bizim gibi kilolulara uygun yemek takımı buldum
Nasıl?
Eki Görüntüle 2587314
O zaman bilemicemBilirsiniz, takipte kalın
Eşim yanımda olmadığında hiç aklıma gelmez, merak bile etmem
Kör kütük aşık yanımı budadı sağolsun
Yaaa ben buna pek inanmiyorum
Eğer yemeyi kafama koyduysam tabak renginin, büyüklüğünün hic onemi yok
Eşin de mi KaramanlıCnm bizde flört yapip evlenmedik
Benimki ilk anda yildirim aşkıydı :)))
Esinin bazi seylerin farkinda olmasida guzel bisey
Ondan tam olarak neler bekledigini, uygun ortam hazirliyarak konuşsan
Bi aksam giyin suslen muzik ac guzel bi masa hazirla
Sen onu bunu yapmiyorsun seklinde degilde
Sunlar sunlar olsa hem evimizin huzuru olur, bende mutlu olurum,
Evde kadin mutluysa kocasida daha mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?