- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.601
Bende 2 de yatiyorum.canim.cocugum da gece uyumuyor zaten.sabahin köründe de kalkiyor.Gece 2de yatıyorum canım 5 gibi yeme işini bitirsem sabaha zor çıkarım
Lahaniyi yerken kıpır kıpır sapına gelince me hesabıYaa bende çok seviyorum sevmeyi sevilmeyi ❤❤
Bazen eşim olmadan annemlerde kalınca o kadar hoşuma gidiyor ki. Keşke eşimle gün boyu gorussek gezsek istediğimiz gibi yakın olsak ama akşam evlerimize ailelerimizin yanına geri dönsek diyorum. Sürekli bir bağlılık birinin sorumluluğu falan hiç bana göre değil aslında. Ama böyle bi dünya yok malesef
Nankörl0k hissednce diyorm. Ne oldu ki canısıHanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Sevindm abla gözün aydınIyi aksamlarrr
Malum haftasonu
cocuklar bendeydi
Neyse yarın yirttim en azindan
Bu arada benim oğlan alman kizdan ayrılmış
Ne güzel düşünceYaa bende çok seviyorum sevmeyi sevilmeyi ❤❤
Bazen eşim olmadan annemlerde kalınca o kadar hoşuma gidiyor ki. Keşke eşimle gün boyu gorussek gezsek istediğimiz gibi yakın olsak ama akşam evlerimize ailelerimizin yanına geri dönsek diyorum. Sürekli bir bağlılık birinin sorumluluğu falan hiç bana göre değil aslında. Ama böyle bi dünya yok malesef
Canım geçmişe takılırsan bu günü mutlu yaşayamazsın. Eşin sorumsuz anlaşılan sende aynısını yap bakalım sinir olmak yerineBir şey yapmadı aslında genel hali genel umursamazlığı bazen saçma bir düzen işte diyorum adam kahrı rabbim verdiği çocuk nimeti ile işte dur diyor
Senin yaşına gelince bende bırakır mıyım ☺
Ay keşke evlilik hayatımı önceden gösterse idiler ben evlenmez kimse ile de birlikte olmazdım keyfince gezer tozar okur kendimi bilime adardım
Ünv de genetik hocam yüksek lisansımı yapmadığım için çok pişman olacaksın önün açık gel gitme 8 yıl sonra herşey çok güzel olur demişti dinlemediğimiz pişmanım ☹
Aslında eksini azaltmışsn daha çok ekside olacakkenDün okadar kalori alımına rağmen -300gr olmuş soktayimdikkat edince de böyle hooop diye gitse bu zalım kilolar
Çooook az beğenmedim8 SUBAT CUMARTESİ
10.00
Kgk
13.00 civari
3 kş omlet
1 kş sucuk
1 zeytin
Az peynir, kaşar
1 catal ezme
19.30
2 tavuk kanat
Avuc ici büyüklüğünde tavuk koftesi
Salata
ben aşıktım cnmey yapmadı aslında genel hali genel umursamazlığı bazen saçma bir düzen işte diyorum adam kahrı rabbim verdiği çocuk nimeti ile işte dur diyor
biseymi dokunduki cnm neden oldukiGünaydın herkese. Gastrit sancısıyla uyandım bugün ilaç aldım sıcak su torbasıyla yatıyorum hala. Biraz hafifledi çok şükür.
sagol cnm bende sevindimSevindm abla gözün aydın
Bugün bildirimmi yapiliyorduGünaydıın ❣
kilo bildirimi;
dün; 59.9
az önce; 59.0
❣
Canım buradan soru sorarak öğrenemezsin ki tüm ayrıntılarıHandandandan yitik şifada miktar yok mu? Bir de can simidi kaç gün yapılıyor ve diğer seviyeler?
Yok cnm sadece yasaklari yemeyip saatine dikkat edicenHandandandan yitik şifada miktar yok mu? Bir de can simidi kaç gün yapılıyor ve diğer seviyeler?
Tartildinmi artin kaç pınarGunaydinlarr, babannemiz gitti
Biz kaldik oglusumka basbasa, onu uyuttum babamiz da evde bakalm bugun nasil gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?