Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gece 2de yatıyorum canım 5 gibi yeme işini bitirsem sabaha zor çıkarım
Bende 2 de yatiyorum.canim.cocugum da gece uyumuyor zaten.sabahin köründe de kalkiyor.
Ben sunh anladim.gece karnim guruldayarak yattigim günun ertesi eksi cıkıyorum.eger tokluk hissediyirsam arti çıkiyorum.
Artik aç yatmak benim için bi ümit.ertesi sabahin sevinciyle uyuyorum.

Lahaniyi yerken kıpır kıpır sapına gelince me hesabı

Ne güzel düşünce

Canım geçmişe takılırsan bu günü mutlu yaşayamazsın. Eşin sorumsuz anlaşılan sende aynısını yap bakalım sinir olmak yerine

ey yapmadı aslında genel hali genel umursamazlığı bazen saçma bir düzen işte diyorum adam kahrı rabbim verdiği çocuk nimeti ile işte dur diyor
ben aşıktım cnm
Simdide ne onlu, ne onsuz olmuyor diyenlerdenim :)) biraz romantiklik ariyorum o da benim adamda yok :))
Biz bikac sefer ayrilmanin esigine geldik ama yapamadik
Bugün bile tr de annemgilde onsuz kalirsam kendimi cok yalniz hissediyorum

Yani sadece cocuklar icin durma
Yoksa ilerde daha fazla pisman olursun
Günaydın herkese. Gastrit sancısıyla uyandım bugün ilaç aldım sıcak su torbasıyla yatıyorum hala. Biraz hafifledi çok şükür.
biseymi dokunduki cnm neden olduki
Sevindm abla gözün aydın
sagol cnm bende sevindim
Günaydıın ❣
kilo bildirimi;
dün; 59.9
az önce; 59.0
Bugün bildirimmi yapiliyordu

Sen niye menulerini yazmiyosun cnm

Handandandan yitik şifada miktar yok mu? Bir de can simidi kaç gün yapılıyor ve diğer seviyeler?
Canım buradan soru sorarak öğrenemezsin ki tüm ayrıntıları
Gruba katılım isteği gönderip, grup dosyalarından merak ettiğin tüm bilgileri öğrenebilirsin

Handandandan yitik şifada miktar yok mu? Bir de can simidi kaç gün yapılıyor ve diğer seviyeler?
Yok cnm sadece yasaklari yemeyip saatine dikkat edicen
Bide sivi kurali var

1.seviye 40 gün
Digerleri degisiyor, takvim belirliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…