- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.681
Bugun sporun 1. Raundunu yaptım bilgineTamda istediğim gibi
Bu adamlarında canı zaten hep olmıycak zamanda isterTeşekkür ederim canm şükür baya geçti bi eve bile bakmaya gidiceznormalde gitmezdim de adamı bir senedir ikna etmeye çalışıyordm kendisi durduk yere isteyince isteğinin kaçmasını istemiyorum
bende katılmak istiyorum 6 kilo fazlam var veremiyorum
buyrun 9. takima arkadaslar :)bende katılmak istiyorum. kilom 64.6
karamanda da kalmıştım, ordan aklinda kalmistir :)Niye aklımda Karamanlı diye kalmışsın acaba
Çok hızlı yaşlanıyorum galiba
Akraba olduğunuzu tahmin etmiştim
Amca torunları oluyorsunuz yani
niyekiDedim kaç kez hemde bana çalışmaya başladığın da bütün sıkıntın geçecek diyor
Merveee bak ilk defa listede olmayan birini tutuyomBugun sporun 1. Raundunu yaptım bilgine
Ellerine saglik cnmarkadaslar darilmaca gücenmece olmasin :)
spor puanlarini hesaplamayanlarin sporunu not etmicem.
duyurmus olayim sonra neden eksik falan denmesin :)
bu haftalik not aldim hesapladim ama daha yok
evet abla bi ise yaramiyor aslinda yapanlar belli zaten haklarini yemiyim :)Ellerine saglik cnm
Siz bilirsiniz ama sanki bu yarisma takimi pek tetiklemedi gibi geliyor
Sen o kadar emek verip hesap kitap yapiyon,
Boşuna uğraşma bari
Malesef öyleevet abla bi ise yaramiyor aslinda yapanlar belli zaten haklarini yemiyim :)
tesvik amacli böyle bisey yapalim dedik ama yapan zaten yapiyor istemeyeni hic bir sekilde tesvik edemiyorsun bunu anladim:) nasilki kilo verme isi beyinde bitiyorsa sporda öyle :)
kalb kalbe karsiymis bende seni düündüm bugun bu kacak nerde diye :)merhaba hanimlar:))uzaktan uzaga sizi takip ediyorum.bi selam veriyim dedim:)
Yarışmaya bende katılabilir miyim?? Bundan sonra sporlarımı hesaplarım:))evet abla bi ise yaramiyor aslinda yapanlar belli zaten haklarini yemiyim :)
tesvik amacli böyle bisey yapalim dedik ama yapan zaten yapiyor istemeyeni hic bir sekilde tesvik edemiyorsun bunu anladim:) nasilki kilo verme isi beyinde bitiyorsa sporda öyle :)
Merhaba canımm hoşgeldin:))merhaba hanimlar:))uzaktan uzaga sizi takip ediyorum.bi selam veriyim dedim:)
olur canim, bu hafta hesaplayip yazarsin haftaya eklerim listeyeYarışmaya bende katılabilir miyim?? Bundan sonra sporlarımı hesaplarım:))
Ama dolu dolu oluyir 2 öğünAz değil mi canm 600 cal
kalb kalbe karsiymis bende seni düündüm bugun bu kacak nerde diye :)
6 ayin dolmasini bekliyorum:)sifirdan basliycam..okadar emegim bosa gitti..hep aldim geri:)bi kac kez geldim ama bi turlu devam ettiremedimMerhaba canımm hoşgeldin:))
saglikli beslenerek bunu basarabilirsin canim, kahvalti türü sahurda yeren yumurta eksik olmasin iftardada abartmadan yemegini yiyip suyunu tüketirsen gayet güzel gider.Merhabalar hanımlar mutlu pazarlar... dun çok yogundu telefonu elime alamadim. GGeçmiisiokuyamadım.uygun oldugum an okuyacagim.
Hanimlar ben oruca baslayacgim. Oruc tutarken kilo nasıl verebilirim?
Bu gece ilk sahuruma kalkacagim
ne zaman doluyor canim 6 ayin?6 ayin dolmasini bekliyorum:)sifirdan basliycam..okadar emegim bosa gitti..hep aldim geri:)bi kac kez geldim ama bi turlu devam ettiremedimlistde olmak veni iyi motive ediyodu...
mars da doluyo..ama tam gunu hatirlayamadim..saglikli beslenerek bunu basarabilirsin canim, kahvalti türü sahurda yeren yumurta eksik olmasin iftardada abartmadan yemegini yiyip suyunu tüketirsen gayet güzel gider.
ne zaman doluyor canim 6 ayin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?