- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.721
Açıkcası 1 hafta et yemeyim diyorum.Et türü tüketmeyi düşünmüyormusun canım?
bana göre oruclusun diye yeme şeklini değiştirmene gerek yok sadece ara öğünler olmicak. Sahurda arzu ettiğin şekilde kahvaltı türü akşamda herzaman olduğu gibi yemek diyete uygun şeyler olması lazım tabi. Seni aç bırakmicak şekilde.
Aynen öyle çocuklar daha büyütecekmiş ben çok takmayacak mışım bende zor günümde yanımda olmadığın için seni kale ( a şapkalı) almam dedimkaramanda da kalmıştım, ordan aklinda kalmistir :)
niyeki
Calismaya baslayinca ondan beklentinin azalicaginmi düşünüyor
Merveee bak ilk defa listede olmayan birini tutuyomyüzümü kara cikarma :))
canım 1. Seviye 40 gün yazıyor genelde ama şartlara göre ekleme çıkarma yapabiliyoruz demişti Ahmet bey 95 gün olan açlık oruçlarını yapmadan yeme içme düzenini oturtma onda karaciğer temizliği var mı bakmak lazım emzirmeler halmileler birde bir kaç hastalığı olan için yazmıştı sanırımAk kelebek canm yitik şifada 1.seviye 30 gün 2. Seviye 21 günmüş. 6 ay kadar sürüyor ama 95 günlük kısa bir program varmış bilgin var mı?
Ben geçen hafta sahur yapıp yattım ya ondan mı artı oldum acepCanım sahurdan ekmeği çıkarsan daha iyi sonuç alırsın
Birde sahurdan sonra hemen uyursan kilo veremez hatta alabilirsin, 2 saat kadar oturman lazım
selammmmerhaba hanimlar:))uzaktan uzaga sizi takip ediyorum.bi selam veriyim dedim:)
ekmek yemesen daha iyi olur cnm niran soylemis zatenMerhabalar hanımlar mutlu pazarlar... dun çok yogundu telefonu elime alamadim. GGeçmiisiokuyamadım.uygun oldugum an okuyacagim.
Hanimlar ben oruca baslayacgim. Oruc tutarken kilo nasıl verebilirim?
Bu gece ilk sahuruma kalkacagim
heee alman diye :)Niye istemiyodun abla alman diyemi :)
Kp 2 sene once vefat etti abla o varken gelmiyolardi zaten genelde biz gidiyorduk senede 1 kez 1 hafta anca geliyolardi
Bende zorlaniyrm almanya gidince bile duzenmi ariyorm evimi esimi ozluyorm cok zor kaliyorm simdi bide cocukla nasil olcak yaza baklm
Sizin yemekler coktan bitmistir heraldeAkşam yemekleri yendi miiiii bakim
Ben dünkü sporumu yazdim seni etiketlememistim bugün ikisini birden etiketliyimZEYNALAR :
Zeycan123 : Haftada 4 Gün Spor, 185 Puan
Zsaracoglu : Haftada 7 Gün Spor, 812 Puan
Umudumbitmedi_ : Haftada 1 Gün Spor, 120 Puan
Siyahperi : Haftada 1 Gün Spor, 90 Puan
Lusi : Haftada 1 Gün Spor, 135 Puan
Tekrardene : Haftada 2 Gün Spor, 500 Puan
ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 1842
AMAZONLAR :
Poni Bon : Haftada 1 Gün Spor, 75 Puan
GülbeSeker : Haftada 3 Gün Spor, 315 Puan
Gastrikasit : Haftada 6 Gün Spor, 982 Puan
Kuasar : Haftada 6 Gün Spor, 555 Puan .
Dream00 : Haftada 1 Gün Spor, 48 Puan
Elalis . Haftada 2 Gün Spor, 105 Puan
AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 2080
Spor Yarışması Kuralları
1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
Canım minnoşum spor puanı istemesek olmuyor mu ben bazen yapıyorum yazmıyorum pıanlamaya üşeniyorumZEYNALAR :
AMAZONLAR :
Spor Yarışması Kuralları
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
AblaaaNazli 2 gündür menü yazmadin
Bunun karsiligi cok arti gelmez ins. Yarin
tamam canımBen dünkü sporumu yazdim seni etiketlememistim bugün ikisini birden etiketliyim
Listede olanlar için zorunluCanım minnoşum spor puanı istemesek olmuyor mu ben bazen yapıyorum yazmıyorum pıanlamaya üşeniyorum
Geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşirsinAblaaa
Yazicam dün ve bugünkü menümü. Tartı şokumu anca atlattım ama fena yedim malesef
Bir de hasta oldum yeniden. Sürekli olarak tekrarlıyor ve doktora gitmek istemiyorum artık. Yutkunamiyorum çok agriyo bogazim.
Geçmiş olsun canımAblaaa
Yazicam dün ve bugünkü menümü. Tartı şokumu anca atlattım ama fena yedim malesef
Bir de hasta oldum yeniden. Sürekli olarak tekrarlıyor ve doktora gitmek istemiyorum artık. Yutkunamiyorum çok agriyo bogazim.
Hoşgeldin canımBen geldim tatlım
Su içsem yarıyor safsatasını savunan insanları zannettiğim kadarıyla gizlice takip ediyorlar gizli kamera filan koyuyorlar evine filan herhalde birkaç gün sonra bi koca sepet dolusu bu süreçte yediklerini önüne koyuyorlar eğlenceli bir şeye benziyorAsa reklamına falan da denk gelmedim nasıl bı programmis canim
ZEYNALAR :
AMAZONLAR :
Spor Yarışması Kuralları
Bence de ondan olabilir yoksa menülerinde herhangi bir sorun yokmuş gibiydi hatırladığım kadarıylaBen geçen hafta sahur yapıp yattım ya ondan mı artı oldum acep
Ben daha kış çıkana kadar iyilesemem heralde inandım bunaGeçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşirsin
Bunları yapıyım canım mutlaka sıkıldım sürekli hasta olmaktan.Geçmiş olsun canım
Hemen kendine bı zencefil çayı demle, birkaç bardak iç.
Yatarken de dişini fırçaladıktan sonra, tuzlu gargara yap, sonrada 2 diş sarmısak çiğne ..
Sabaha turp gibi kalkarsın inşallah
Ekmeksizdir herhaldeBugun yırttım dediydim ama olamadi
Benim cocuklari yan tarafta oturan gorumcem cagirmis o yuzden cocuklari buraya biraktilar :))
Sonra biz kv gile ugradik
Aksamda benim kiz benim cv yi hazirliyordu iş için :)
Ikimiz olunca yemek yapmadim döner aldik
Biraz fazla yedim :)
Döner zaten bana yaramaz ya, yarin arti olabilirim
Ben demleme usulü yapıyorum zencefili.(nane de ekleyebilirsin)Bunları yapıyım canım mutlaka sıkıldım sürekli hasta olmaktan.
Zencefili kaynar suda sade mi demliyim?
Bir de sarımsağı cignersem eşim yanimda nasıl yatacak yutsam olur mu?
Vayy zalım alamanyalıtamam canım
Listede olanlar için zorunlu
kuzum bence eşin senin sikayetlerini ciddiye almiyorAynen öyle çocuklar daha büyütecekmiş ben çok takmayacak mışım bende zor günümde yanımda olmadığın için seni kale ( a şapkalı) almam dedim
Menunu okumaya korktumAblaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?