- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.701
Aman daha banlanma ödül verecekler sana sonundaBi ara siteye hiç bir şekilde girilememesi ve benim "galiba beni toptan banladılar siteden" diye düşünmem
Kaç kilosun canım şimdi6 ayin dolmasini bekliyorum:)sifirdan basliycam..okadar emegim bosa gitti..hep aldim geri:)bi kac kez geldim ama bi turlu devam ettiremedimlistde olmak veni iyi motive ediyodu...
Netten oruç diyetlerine bakabilirsin canımMerhabalar hanımlar mutlu pazarlar... dun çok yogundu telefonu elime alamadim. GGeçmiisiokuyamadım.uygun oldugum an okuyacagim.
Hanimlar ben oruca baslayacgim. Oruc tutarken kilo nasıl verebilirim?
Bu gece ilk sahuruma kalkacagim
Hadi ya gerek yoktu yazık degilmi bedenine durduk yere yoruyorsun hastalanirsan ben karışmamBugun sporun 1. Raundunu yaptım bilgine
Zaten bende poniyi tutuyorum hııhhkaramanda da kalmıştım, ordan aklinda kalmistir :)
niyeki
Calismaya baslayinca ondan beklentinin azalicaginmi düşünüyor
Merveee bak ilk defa listede olmayan birini tutuyomyüzümü kara cikarma :))
Eşim kızları aldı, Amanosların tepesine kar topu oynamaya gittiler, bende kaldım evde bebeyle
Bebeğimi uyuttum, kahvemi yaptım, geldim
Edit: Ben geldim, herkes gitmiş
ben konyaliyim
Eşimle dedelerimiz kardeşmiş
Yani biz 3.kuşak
Ama onlar almanyada bizde degisik yerlerde oldugumuz icin onceden tanimiyordum
burda da :))
sagol cnm
yok istemiyodum
yine iyi kaldi cnm
Ben baskasinin evinde bikac saat kaldigimda bile hemen eve donmek istiyorum, afakanlar basıyor :)
Senin kp varmiydi
benim vücut neye karar verirse artik
eskiden yapardim
once kendi istemesi lazim tabi cnm
demedinmi, böyle devam edersen kaybedeceksin diye
senin duaya ihtiyacin oldugunu sanmiyorum
Yemiceginden eminim
Hahhaha kız bigun oda olcak karışma herseye rahat dur azBi ara siteye hiç bir şekilde girilememesi ve benim "galiba beni toptan banladılar siteden" diye düşünmem
kiz Millet icin degil kendin icin verBugunde hic saglikli olmadi menum tartida kotu rakam gormek benim cok moralmi bozuyor biliyorm dun disarda yedigm icin öyle ama gel de anlat iste. Yarin itibariyle ceki duzen veriyorm kendime haziranda almany gidince catlatiyim milleti hem cocuk dogurmus hemde incecik diye
Ya yok kız daha beterleri vardır bendenAman daha banlanma ödül verecekler sana sonunda
Tamam kız bu aralar kimseye sataşasım yok zatenHahhaha kız bigun oda olcak karışma herseye rahat dur az
Bende yarından itibaren çeki düzen vericem kendime. İzin kiloma geldim çünküBugunde hic saglikli olmadi menum tartida kotu rakam gormek benim cok moralmi bozuyor biliyorm dun disarda yedigm icin öyle ama gel de anlat iste. Yarin itibariyle ceki duzen veriyorm kendime haziranda almany gidince catlatiyim milleti hem cocuk dogurmus hemde incecik diye
Hmm tamam canim. Ben söyle düşündüm sahurda yumurta 1dilim ekmek yeşillik.saglikli beslenerek bunu basarabilirsin canim, kahvalti türü sahurda yeren yumurta eksik olmasin iftardada abartmadan yemegini yiyip suyunu tüketirsen gayet güzel gider.
ne zaman doluyor canim 6 ayin?
Bakiyim ablam. Bende ilkdefa deneyeceğim bakalim nolacak. Dikkat ederim.Netten oruç diyetlerine bakabilirsin canım
Protein ağırlıklı beslenirsen verebilirsin, tabi miktarı az tutarak
Ama ben oruç ile kilo vermenin kolay olduğunu düşünmüyorum canım
Çünkü genelde gün boyu yenilmeyenlerin kazası yapılıyor iftarda
Kesinlikle catlasinlar rtatlımBugunde hic saglikli olmadi menum tartida kotu rakam gormek benim cok moralmi bozuyor biliyorm dun disarda yedigm icin öyle ama gel de anlat iste. Yarin itibariyle ceki duzen veriyorm kendime haziranda almany gidince catlatiyim milleti hem cocuk dogurmus hemde incecik diye
Bu güzel.bilgilendirme için tesekkur ederim
Et türü tüketmeyi düşünmüyormusun canım?Hmm tamam canim. Ben söyle düşündüm sahurda yumurta 1dilim ekmek yeşillik.
Iftarda çorba sebze yemeği
Canım sahurdan ekmeği çıkarsan daha iyi sonuç alırsınHmm tamam canim. Ben söyle düşündüm sahurda yumurta 1dilim ekmek yeşillik.
Iftarda çorba sebze yemeği.
Sen hiç merak etme abla yuzunu kara cıkarmamkaramanda da kalmıştım, ordan aklinda kalmistir :)
niyeki
Calismaya baslayinca ondan beklentinin azalicaginmi düşünüyor
Merveee bak ilk defa listede olmayan birini tutuyomyüzümü kara cikarma :))
Sen hiç merak etme canıkom bana bisey olmaz Allahın izniyleHadi ya gerek yoktu yazık degilmi bedenine durduk yere yoruyorsun hastalanirsan ben karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?