- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.741
Makarna fazla olmuş afiyet olsun8 Şubat Cumartesi menüm
Sahur:yok
18:30 İftar: 4 köfte
1 tabak makarna
Salata
Yoğurt
20:00
Filtre kahve yanında 3 kare bitter cikolata
Karbonlu olmuş biraz afiyet olsun9 Şubat Pazar menüm
12:00
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Salatalık
1 dilim ıspanaklı börek(yufkası çok az)
Sucuklu yumurta 4-5 dilim
15:00
1 elma
18:30
Hamsi kızartma 10-12 adet
Salata
2 kornişon
1 bardak Şalgam suyu
Eeee heralde canikomEkmeksizdir herhalde
Zeynep sen ne yapiyon ne ediyon bacimKarbonlu olmuş biraz afiyet olsun
Vayy zalım alamanyalı
Yani yoksaEeee heralde canikom
Baska türlü olabilirmi
Abla ediyorum ama öğrencilerimden tekrar tekrar mi geçiyor diye düşünüyorum. Bir de hareketi artırmak için hâlâ yürüyerek gidiyorum her yere o arada sürekli usutuyor olabilirim. Bahara kadar otobüse binmeliyim sanırım.kuzum bence eşin senin sikayetlerini ciddiye almiyor
Akli sıra cocuklar büyüyünce yükün azalicak, işe de baslayinca ona sarmican
Menunu okumaya korktum
Gecmis olsun tatlim
Kendine dikkat etmiyomusun
Ben takımda bu durumu çok farkediyorum ama bunu bı alintiyla gecistirmeyip bir mesajda uzun uzun yazayım.Zeynep sen ne yapiyon ne ediyon bacim
Hic gün icinde girip sunu yaptim bunu yaptim demiyon :)))
Kaptanım benim ev malum 30 kişiPek tenha buralar
Doğru diyorsun canım burda herifleri çekiştirmeyecek, bebeleri vuruşturmayacak, kv yi çırpıştırmayacaksak ne diye burdayız sadece yediğini içtiğini yazarak burda varolmak eksik geliyor bana da.Arkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
Çok haklısın canım ben şahsım adına olabildiğince katılmaya çalışıyorum ki çocuk iş ev sorumlulukları altında lütfen vakit bulamıyorum demeyiniz burda sizinle olmaktan çok mutluyumArkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
şöyle ilk geldiğim zamanlar gibi olsa keşke, çoğu yazdığım mesajda arada kaynıyorArkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
amin inşŞöyle gönlümüze, takimimiza göre
Takim ruhunu özümsicek
Samimi, candan, sadık, azimli
Bol paylasimli, gercekten kilo vermek isteyen
Yeni üyeler gelse ne güzel olur
Ay kızlar bugün haberleri izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ve hala etkisindeyim hala dokunabiliyorken sevdiklerimize doya doya sarılalım hayat çok acımasız
Doğru diyorsun canım burda herifleri çekiştirmeyecek, bebeleri vuruşturmayacak, kv yi çırpıştırmayacaksak ne diye burdayız sadece yediğini içtiğini yazarak burda varolmak eksik geliyor bana da.
Kalabalığız çok güzel, ben herkesi ayrı ayrı seviyorum herkese ayrı değer biçiyorum bu takımda olmaktan da inanılmaz keyif alıyorum
Çok sevindim sizin de böyle düşünmenize, seviliyosunuzÇok haklısın canım ben şahsım adına olabildiğince katılmaya çalışıyorum ki çocuk iş ev sorumlulukları altında lütfen vakit bulamıyorum demeyiniz burda sizinle olmaktan çok mutluyum
Kesinlikle haklısın canımArkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
afiyet olsun balimm8 SUBAT CUMARTESİ
10.00
Kgk
13.00 civari
3 kş omlet
1 kş sucuk
1 zeytin
Az peynir, kaşar
1 catal ezme
19.30
2 tavuk kanat
Avuc ici büyüklüğünde tavuk koftesi
Salata
vaav bu menü en az eksi 1 getirmezse bende bişey bilmiyorumMenüm;
Öğle;
- Çorba
Ara öğün;
- muz
- süt
Akşam yemeği;
- ton balıklı salata (az yedim)
Su bol miktarda tüketildi
10000 adım 5 km yürüyüş yapıldı:)
afiyet olsun cnmBugunku menum
Saat 10 da
Tereyaginda 1 yumurta
3 zeytin
1.5 cubuk peynir
1 çatal kahvaltilik sos
3 4 yk yogurt kaymagi
1 dl tb ekmegi
Saat 15.30 da
1 tabak etli yesil fasulye
Su 1.5 lt
1 litre ödem çayi
Spor yok.
donutmu11:00
Biraz çeçil peyniri
1 bardak sütlü tarçınlı kahve
17:00
1 tane küçük Zeytinyağlı biber dolması
2 tane zeytinyağlı yaprak sarması
1 tane sigara böreği(fırın)
1 tane donut
*Anca bu kadar hakim olabildim kendime
Su: 2 buçuk litre
Spor yok
İyi akşamlar herkese
13.00
1 fincan sade kahve+ 1 kare bitter
16.30
3 kaşık bulgur pilavı
1 parça haslanmis köy tavuğu göğsü
1 haş. Soğan
1 kepçe kabak cacık
Su 2.5 L
Spor 500 ip atlamapuan Dream00 afiyet olsun cnm
makarna olmasa Diycem ama orucmussun bence kalori dengelenmistir8 Şubat Cumartesi menüm
1 tabak makarna
Salata
Yoğurt
bu menüye eksi gelir ama pekde az kaptan09:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tulum peyniri
15:00=== 3 adet ızgara köfte
Salata
Su= 1 lt (çayı fazla içtim bugün)
Spor yok
et döner derken miktarı nekadar belki bi danayi yedin nerden bilecez9 SUBAT PAZAR
10.00
KGK
12.00
3 kş menemen
Peynir, kaşar
4 zeytin
2 tk fistik ezmesi
18.45
Et döner
Salata
1 bar ayran
Firtina varMefkurem abla sizin orda hava nasıl?
bence güzel olmuş, yoğurt kaymağı bizim bildiğimiz kaymak gibimi?Bugunku menum
Saat 10 da
Tereyaginda 1 yumurta
3 zeytin
1.5 cubuk peynir
1 çatal kahvaltilik sos
3 4 yk yogurt kaymagi
1 dl tb ekmegi
Saat 15.30 da
1 tabak etli yesil fasulye
Su 1.5 lt
1 litre ödem çayi
Spor yok.
ooo olmamış canım11:00
Biraz çeçil peyniri
1 bardak sütlü tarçınlı kahve
17:00
1 tane küçük Zeytinyağlı biber dolması
2 tane zeytinyağlı yaprak sarması
1 tane sigara böreği(fırın)
1 tane donut
*Anca bu kadar hakim olabildim kendime
Su: 2 buçuk litre
Spor yok
güzel canım ipte atlamışsınİyi akşamlar herkese
13.00
1 fincan sade kahve+ 1 kare bitter
16.30
3 kaşık bulgur pilavı
1 parça haslanmis köy tavuğu göğsü
1 haş. Soğan
1 kepçe kabak cacık
Su 2.5 L
Spor 500 ip atlamapuan Dream00
makarna olmamış canım birde 2 kare bitter olsaymış. Allahım kabul etsin inşallah8 Şubat Cumartesi menüm
1 tabak makarna
Salata
Yoğurt
börek en azından erken saatteymiş, kızartma yerine buğlama ayrı bi tat oluyor bide yağsız9 Şubat Pazar menüm
12:00
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Salatalık
1 dilim ıspanaklı börek(yufkası çok az)
Sucuklu yumurta 4-5 dilim
15:00
1 elma
18:30
Hamsi kızartma 10-12 adet
Salata
2 kornişon
1 bardak Şalgam suyu
cok az bu şekilde inş faydasını görürsün09:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tulum peyniri
15:00=== 3 adet ızgara köfte
Salata
Su= 1 lt (çayı fazla içtim bugün)
Spor yok
güzel olmuş abla9 SUBAT PAZAR
10.00
KGK
12.00
3 kş menemen
Peynir, kaşar
4 zeytin
2 tk fistik ezmesi
18.45
Et döner
Salata
1 bar ayran
2 dilim ekmek bence fazla 1 olmalıydı, zaten helva yemişsin cokokrem olmasaymış keşkeKahvaltı 12.00
2 dilim t.b ekmeği
1 kase kadar menemen
1dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 parça kasar
1 küp şeker büyüklüğünde helva
1 c.k cokokrem (tartıda eksi gordumde kendimi odullendiriyim didiydim,)
16.00
1 avuç kuruyemiş
Azcik sutle neskafe
18.00
1 tabak yoğurtlu kıymalı kabak yemeği
21.00
Küçük kase leblebi çekirdek
2,5lt su yarım saat eliotik 120 puan
Dünkü puanimda 205Dream00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?