- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.761
İyi gecelerBen yatıyorum kızlar, hepinize iyi geceler
Yogurt yapmistim dün.yüzünu tabaga koydum.kahvaltiya cikardim.onu yedim.iste.bence güzel olmuş, yoğurt kaymağı bizim bildiğimiz kaymak gibimi?
ooo olmamış canım
güzel canım ipte atlamışsın
makarna olmamış canım birde 2 kare bitter olsaymış. Allahım kabul etsin inşallah
börek en azından erken saatteymiş, kızartma yerine buğlama ayrı bi tat oluyor bide yağsızşalgam hiç içmedim ama tuzlu yazılıyordu burda kornişonda tuzlu sanırım. Su miktarı yok inş fazladır
cok az bu şekilde inş faydasını görürsün
güzel olmuş abla
2 dilim ekmek bence fazla 1 olmalıydı, zaten helva yemişsin cokokrem olmasaymış keşke
Ok afiyet olsunYogurt yapmistim dün.yüzünu tabaga koydum.kahvaltiya cikardim.onu yedim.iste.
Dana kadar olmasada baya vardi cnmet döner derken miktarı nekadar belki bi danayi yedin nerden bilecez
Cok üzücü, Allah yasatmasinAy kızlar bugün haberleri izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ve hala etkisindeyim hala dokunabiliyorken sevdiklerimize doya doya sarılalım hayat çok acımasız
Dogru söze ne denir cnm sonuna kadar haklisinArkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
Sizin ordadami siddetlifirtina insallah mahvetmez yine heryeri
Bi vuruyor bi duruluyor gece siddetli olacaga benziyor uzakta degiliz ablaSizin ordadami siddetli
Aslinda ben daha fazla bekliyordum
Simdilik bildigimiz gibi
sabah ekmek yedigin icin kaymak miktari fazla olmus cnmBugunku menum
Saat 10 da
Tereyaginda 1 yumurta
3 zeytin
1.5 cubuk peynir
1 çatal kahvaltilik sos
3 4 yk yogurt kaymagi
1 dl tb ekmegi
Saat 15.30 da
1 tabak etli yesil fasulye
Su 1.5 lt
1 litre ödem çayi
Spor yok.
oyyy zehracim o donutu yemeseydin ya11:00
Biraz çeçil peyniri
1 bardak sütlü tarçınlı kahve
17:00
1 tane küçük Zeytinyağlı biber dolması
2 tane zeytinyağlı yaprak sarması
1 tane sigara böreği(fırın)
1 tane donut
*Anca bu kadar hakim olabildim kendime
Su: 2 buçuk litre
Spor yok
canin istemedimi niye kahvalti yapmadin cnmİyi akşamlar herkese
13.00
1 fincan sade kahve+ 1 kare bitter
16.30
3 kaşık bulgur pilavı
1 parça haslanmis köy tavuğu göğsü
1 haş. Soğan
1 kepçe kabak cacık
Su 2.5 L
Spor 500 ip atlamapuan Dream00
1 tb makarna cok fazla tatlim8 Şubat Cumartesi menüm
Sahur:yok
18:30 İftar: 4 köfte
1 tabak makarna
Salata
Yoğurt
20:00
Filtre kahve yanında 3 kare bitter cikolata
bugunde eksi getirecek bi menü yok cnm9 Şubat Pazar menüm
12:00
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Salatalık
1 dilim ıspanaklı börek(yufkası çok az)
Sucuklu yumurta 4-5 dilim
15:00
1 elma
18:30
Hamsi kızartma 10-12 adet
Salata
2 kornişon
1 bardak Şalgam suyu
Cok hafif olmus tatlim09:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tulum peyniri
15:00=== 3 adet ızgara köfte
Salata
Su= 1 lt (çayı fazla içtim bugün)
Spor yok
Daha bizim sandalyeler ucmadi disardaBi vuruyor bi duruluyor gece siddetli olacaga benziyor uzakta degiliz ablakahve icmeye gelim
Olsun beraber yatarizDaha bizim sandalyeler ucmadi disarda
Kiz bu havada yola cikilirmi, ucarsin
Hem ben yaticam
Onceden yazdiydim, yogunum gelemiyorum dediydi, bidaha konusmadim cnmCurukElma Neden gelmiyor bilen varmi?
Kimi korkutuyon sen ya çen ne tatlı minnoç çeyçin çen tipeee bakfirtina insallah mahvetmez yine heryeri
firtina insallah mahvetmez yine heryeri
Allah korusun şiddetli bişey mi?Sizin ordadami siddetli
Aslinda ben daha fazla bekliyordum
Simdilik bildigimiz gibi
Alisigim Ben abla bise olmaz Ben geceleri sabaha kadar kac kez uyaniyorimSabah 5 de kaldiririm seni
sen korkmazsin sende o göz yokKimi korkutuyon sen ya çen ne tatlı minnoç çeyçin çen tipeee bak
Suan okadar degil Ama bekleniyor sali gününe kadar olabilirmis. Okullar yarin tatil edildi anaokulunada istege bagliAllah korusun şiddetli bişey mi?
Kimi korkutuyon sen ya çen ne tatlı minnoç çeyçin çen tipeee bak
Önceden uyari yapildi cok siddetli firtina icinAllah korusun şiddetli bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?