Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum bence eşin senin sikayetlerini ciddiye almiyor
Akli sıra cocuklar büyüyünce yükün azalicak, işe de baslayinca ona sarmican

Menunu okumaya korktum

Gecmis olsun tatlim
Kendine dikkat etmiyomusun
Öyle abla valla ben de bilmiyorum ne yapayım adamın yapısı mı bu diyeyim sallamayayım ama bana da dokunmasın içim almıyor böyle

Mübarek öyle bi rüzgar varki agaclar bi o tarafta bi bu tarafta
Oraların fırtınası da sıddetlı oluyor heralde haberlerden ızledıgım kadarıyla. İnş zararsız gecer. Rabbım korusun cıkmayın dısarı falan.

Zuhal ablaya sonra gıt

Sali gündüz binecek cnm
Aktarma olunca anca gece 12 de varicak

Oraların fırtınası da sıddetlı oluyor heralde haberlerden ızledıgım kadarıyla. İnş zararsız gecer. Rabbım korusun cıkmayın dısarı falan.

Zuhal ablaya sonra gıt
Insallah canim.
Misafir Kabul etmiyor zorla girecem eve

Aman abla sende mısafırlıge gıttıgın evın pısıne temızıne ne bakıcam kı senın evın pıa oldugunı da sanmam. Benım ıcın gelen gelsın benım evıme
Aynen canim evim icin gelen Hic gelmesin zaten

Aynen canim evim icin gelen Hic gelmesin zaten
Valla cocukluyuz heran temız bır ev cok zor. Komsular gelır bazen oyuncaklar battanıyeler oo heryerde bısey olur. Allahtan hiçbiri aramaz oyle seyler.hatta kalkar toplarlar falan olsun dıye

Valla cocukluyuz heran temız bır ev cok zor. Komsular gelır bazen oyuncaklar battanıyeler oo heryerde bısey olur. Allahtan hiçbiri aramaz oyle seyler.hatta kalkar toplarlar falan olsun dıye
Haklisin canim. Gözü cogu seyde sakinmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…