- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.801
Öyle abla valla ben de bilmiyorum ne yapayım adamın yapısı mı bu diyeyim sallamayayım ama bana da dokunmasın içim almıyor böylekuzum bence eşin senin sikayetlerini ciddiye almiyor
Akli sıra cocuklar büyüyünce yükün azalicak, işe de baslayinca ona sarmican
Menunu okumaya korktum
Gecmis olsun tatlim
Kendine dikkat etmiyomusun
Oraların fırtınası da sıddetlı oluyor heralde haberlerden ızledıgım kadarıyla. İnş zararsız gecer. Rabbım korusun cıkmayın dısarı falan.Mübarek öyle bi rüzgar varki agaclar bi o tarafta bi bu tarafta
Sali gündüz binecek cnmSoguk ayaz ama kar yok abla. Daglarda koylerde var ama sehır merkezınde yok. Oraların sogugunu yıyoruz bızde
Yagsa yumusar hava azcık kar oynarız, mınnakımı karla tanıstırırı falan ama bu sene goremedık daha dogru duzgun
Ne zaman gelıyor kızın abla
Insallah canim.Oraların fırtınası da sıddetlı oluyor heralde haberlerden ızledıgım kadarıyla. İnş zararsız gecer. Rabbım korusun cıkmayın dısarı falan.
Zuhal ablaya sonra gıt
Hayırlısıyla gelsın gıtsın ıns.Sali gündüz binecek cnm
Aktarma olunca anca gece 12 de varicak
Tatlicim ya bu deveyi güdecenÖyle abla valla ben de bilmiyorum ne yapayım adamın yapısı mı bu diyeyim sallamayayım ama bana da dokunmasın içim almıyor böyle
Afiyet olsun canim appplammmDana kadar olmasada baya vardi cnm
Tartmadim ama 1 dolu tabak
Kiz iş yapmadim ev pisInsallah canim.
Misafir Kabul etmiyor zorla girecem eve
Kapıya gelen mısafırı ıllakı alacak ıcerı canım havalar duzelsın hemen gıtInsallah canim.
Misafir Kabul etmiyor zorla girecem eve
Beraber yapariz bise olmazKiz iş yapmadim ev pis
Aman abla sende mısafırlıge gıttıgın evın pısıne temızıne ne bakıcam kı senın evın pıa oldugunı da sanmam. Benım ıcın gelen gelsın benım evımeKiz iş yapmadim ev pis
Aslında dedim ben dokunma böyle kal ama gelme yanıma dedim kabul etmiyor hain bakalım ne olacakTatlicim ya bu deveyi güdecen
Ya bu diyardan gidecen :))
Aynen canim evim icin gelen Hic gelmesin zatenAman abla sende mısafırlıge gıttıgın evın pısıne temızıne ne bakıcam kı senın evın pıa oldugunı da sanmam. Benım ıcın gelen gelsın benım evıme
2013de 3.takimla bu piyasaya düştüm bendeAyyyy bak bende unuttum yildonumumu
Bende 5 ocakda basladiydim takima
Ama 2015 di
Allahim2013de 3.takimla bu piyasaya düştüm bende
Valla cocukluyuz heran temız bır ev cok zor. Komsular gelır bazen oyuncaklar battanıyeler oo heryerde bısey olur. Allahtan hiçbiri aramaz oyle seyler.hatta kalkar toplarlar falan olsun dıyeAynen canim evim icin gelen Hic gelmesin zaten
Gelmişken bi 15 kalsaymis aslındaBenim kizada bilet aldik
sali günü tr ye gidiyor 1 haftalik icin
Baya eskıymıssın benımde 1 sene yenı dolacak bu pıyasada2013de 3.takimla bu piyasaya düştüm bende
Haklisin canim. Gözü cogu seyde sakinmak lazimValla cocukluyuz heran temız bır ev cok zor. Komsular gelır bazen oyuncaklar battanıyeler oo heryerde bısey olur. Allahtan hiçbiri aramaz oyle seyler.hatta kalkar toplarlar falan olsun dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?