Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimde annemle yengem gelicek bu hafta evi temizliycez camlar perdeler hele kaç aydır ellemedim .
Sana yardımcı olacak biri yokmu abla gelin görümce gb
Yok kizz herkesin kendi işi kendine yeter

Bugun kizla yapicaktik ama cocuklar geldi
Yarin kiz yapar heralde
Bende erken gelirsem daha iyi olur

Sende kk da eskıymıssın. Ben burda gozumu 9.takımla actım
Mayis annelerindeydim ilk sonradan kilo verme topigindeydim Ama yarisma degildi ordan ekim annelerindeydim Sonra yine zayiflama topigi sükür daha hamile degilim ama kilo alinca 9.takima geldim diger topik ölmüstü

Yok kizz herkesin kendi işi kendine yeter

Bugun kizla yapicaktik ama cocuklar geldi
Yarin kiz yapar heralde
Bende erken gelirsem daha iyi olur
Neyseee ben fitnelik sokmuyum en iyisi(ama ablsm haftasonu iznin var ondada torunlara bakıyorsun genelde bence bir haftasonu gelin hanım çocuklar yardım edip büyük temizliğini yapmaniz lazım elbirliği ile)

Neyseee ben fitnelik sokmuyum en iyisi(ama ablsm haftasonu iznin var ondada torunlara bakıyorsun genelde bence bir haftasonu gelin hanım çocuklar yardım edip büyük temizliğini yapmaniz lazım elbirliği ile)
Bizimde torun olunca böyle olcak canim, anacimda hep bakiyor

Ben her saatte yemeyi seviyorum
Aklıma eski günlerim geldi gece 2 sabah 7 canım ne isterse yerdim hiç usenmezdim hey gidi günler hey
Bende öyleydim canim Hic üsenmez yaparda yerdim Saat fark etmezdi ama simdi yiyemedigim icin istemiyorum yapmak

Bizimde torun olunca böyle olcak canim, anacimda hep bakiyor
Ben kimse güvenerek dogurmadim kimsede bana guvenerek dogurmasin Hele oglaninkini sadece çok çok severim çünkü ağzınla kuş tutsanda geline yaranamazsin biz kocamla Türkiye turu yapicaz hem vaktim yok

Bende öyleydim canim Hic üsenmez yaparda yerdim Saat fark etmezdi ama simdi yiyemedigim icin istemiyorum yapmak
Ben mecbur yapıyorum ev halkına .Söylemesi ayıp (gerçi canin çekmez yemişsin yiyeceğini)daha yeni sofra kurdum kaldirmadim bile kızı uyutup kaldiracam. Menüde mantı kaşarlı mantar sulu köfte pilav vardı
Eşim 12 gibi işten gelir ona hazırlıyorum bu saatte. hafif hafif acikmaya basliyinca zor olmuyor değil nefse dur demek

Oh mis öyle bende ev halkina yapiyorum canim Ama Hamur isini azalttim baya cünkü yiyorum hergün yapsam yerim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…