- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.841
Yok kizz herkesin kendi işi kendine yeterBenimde annemle yengem gelicek bu hafta evi temizliycez camlar perdeler hele kaç aydır ellemedim .
Sana yardımcı olacak biri yokmu abla gelin görümce gb
Mayis annelerindeydim ilkSende kk da eskıymıssın. Ben burda gozumu 9.takımla actım
Kız bu saatte ne yedın. Bende kahve ıcıyorum uyku tutmadı nedenseAz önce baya bi yedim yarin tarti ne olur bilmiyorum
Sende yedim yedim deyip +200 le geliyonAz önce baya bi yedim yarin tarti ne olur bilmiyorum
Bu saatlerde seviyorum yemegiKız bu saatte ne yedın. Bende kahve ıcıyorum uyku tutmadı nedense
Insallah birgün toslamam ablaSende yedim yedim deyip +200 le geliyon
Neyseee ben fitnelik sokmuyum en iyisi(ama ablsm haftasonu iznin var ondada torunlara bakıyorsun genelde bence bir haftasonu gelin hanım çocuklar yardım edip büyük temizliğini yapmaniz lazım elbirliği ileYok kizz herkesin kendi işi kendine yeter
Bugun kizla yapicaktik ama cocuklar geldi
Yarin kiz yapar heralde
Bende erken gelirsem daha iyi olur
Ye canım ye koruyup sonrasını dengelıyorsun.Bu saatlerde seviyorum yemegidaha yemicem
Bizimde torun olunca böyle olcak canim, anacimda hep bakiyorNeyseee ben fitnelik sokmuyum en iyisi(ama ablsm haftasonu iznin var ondada torunlara bakıyorsun genelde bence bir haftasonu gelin hanım çocuklar yardım edip büyük temizliğini yapmaniz lazım elbirliği ile)
Ben her saatte yemeyi seviyorumBu saatlerde seviyorum yemegidaha yemicem
İyı geceler ablaYarina görüşürüz insallah :))
Iyi geceler
Insallah hep öyle gider canim insan yedikce yemek istiyor o raddeye gelmem insYe canım ye koruyup sonrasını dengelıyorsun.
Baska turlu kılo alırdın zaten. Sende yemıycende bız mı yiyecez
Bende öyleydim canim Hic üsenmez yaparda yerdimBen her saatte yemeyi seviyorum
Aklıma eski günlerim geldi gece 2 sabah 7 canım ne isterse yerdim hiç usenmezdim hey gidi günler hey
İnş canım. Maşallahıda konduruyum suraya nazar degmesınInsallah hep öyle gider canim insan yedikce yemek istiyor o raddeye gelmem ins
İnş canım. Maşallahıda konduruyum suraya nazar degmesın
Ben kimse güvenerek dogurmadim kimsede bana guvenerek dogurmasinBizimde torun olunca böyle olcak canim, anacimda hep bakiyor
Ben mecbur yapıyorum ev halkına .Söylemesi ayıp (gerçi canin çekmez yemişsin yiyeceğiniBende öyleydim canim Hic üsenmez yaparda yerdimSaat fark etmezdi ama simdi yiyemedigim icin istemiyorum yapmak
Oh misBen mecbur yapıyorum ev halkına .Söylemesi ayıp (gerçi canin çekmez yemişsin yiyeceğini)daha yeni sofra kurdum kaldirmadim bile kızı uyutup kaldiracam. Menüde mantı kaşarlı mantar sulu köfte pilav vardı
Eşim 12 gibi işten gelir ona hazırlıyorum bu saatte. hafif hafif acikmaya basliyinca zor olmuyor değil nefse dur demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?