- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.821
Diyetisyen menüsü uyguluyorum ondan iki dilim ekmekbence güzel olmuş, yoğurt kaymağı bizim bildiğimiz kaymak gibimi?
ooo olmamış canım
güzel canım ipte atlamışsın
makarna olmamış canım birde 2 kare bitter olsaymış. Allahım kabul etsin inşallah
börek en azından erken saatteymiş, kızartma yerine buğlama ayrı bi tat oluyor bide yağsızşalgam hiç içmedim ama tuzlu yazılıyordu burda kornişonda tuzlu sanırım. Su miktarı yok inş fazladır
cok az bu şekilde inş faydasını görürsün
güzel olmuş abla
2 dilim ekmek bence fazla 1 olmalıydı, zaten helva yemişsin cokokrem olmasaymış keşke
Uzun sursede cok sevindiHayırlısıyla gelsın gıtsın ıns.
Yol baya surecek o zaman.
Ay kuzum sende eskilerdenmissin ne diyim Allah kurtarsınBende bu piyasaya 2014 eylülde düstüm
Ozaman bisey diyemicem ama bence olmazDiyetisyen menüsü uyguluyorum ondan iki dilim ekmek
Benden az önce girmişsinBende bu piyasaya 2014 eylülde düstüm
Ne zaman gittiydin diyetisyeneDiyetisyen menüsü uyguluyorum ondan iki dilim ekmek
Gebe oldugumu ögrendigimde kayit olmustum anneler yerindeydimAy kuzum sende eskilerdenmissin ne diyim Allah kurtarsın
Aaaa bak bu olur işteBeraber yapariz bise olmazBen evin icin degil senin icin gelirim
Sonra burda olmasi gerekiyor :))Gelmişken bi 15 kalsaymis aslında
Ozaman bisey diyem
Ablam hadi biz sabah uyuyacaz da burdayiz sen daha ne duruyorsun yatsanaBenden az önce girmişsin
Gelincede yerizAaaa bak bu olur işte
Ben sabah işe giderim sende evi temizlersin
Yooo gerçekten pis, güya bugun yapicaktimAman abla sende mısafırlıge gıttıgın evın pısıne temızıne ne bakıcam kı senın evın pıa oldugunı da sanmam. Benım ıcın gelen gelsın benım evıme
Benimde annemle yengem gelicek bu hafta evi temizliycez camlar perdeler hele kaç aydır ellemedim .Aaaa bak bu olur işte
Ben sabah işe giderim sende evi temizlersin
Esınle olan durumunda inş bır orta yol bulursunuz canım. Bazen bende dıyorum nıye evlendımkı dıye.Aslında dedim ben dokunma böyle kal ama gelme yanıma dedim kabul etmiyor hain bakalım ne olacak
Sende kk da eskıymıssın. Ben burda gozumu 9.takımla actımBende bu piyasaya 2014 eylülde düstüm
Saat farki var ya :))Ablam hadi biz sabah uyuyacaz da burdayiz sen daha ne duruyorsun yatsana
Hemen yatağa giriyorsun kontrol edicem
Aynen bendeSende kk da eskıymıssın. Ben burda gozumu 9.takımla actım
Calısoyorsun abla normal yetısememen. Aman olsun temızleyıncede batıyo. Ev işi nankorYooo gerçekten pis, güya bugun yapicaktim
Yine cocuklar geldi :)) aksamda supurge acilamiyor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?