Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oh menude super. Evet canım tam bu saatlerde mıdede bı kazınma oluyor. Ama dur demek dıyebılmek en guzelı
Bende yavastan kacayim bol sohbetli bol kaynasmali olsun takimimiz insallah
Herkese hayirli geceler yarin güzel eskiler görün insallah
hayırlı geceler canım

Oh mis öyle bende ev halkina yapiyorum canim Ama Hamur isini azalttim baya cünkü yiyorum hergün yapsam yerim o derece
Hamurisi yapmıyorum bende çünkü onu yemrkten saymiyorlar bende hem yemek hem poğaça börek yapicak vaktim yok

oh menude super. Evet canım tam bu saatlerde mıdede bı kazınma oluyor. Ama dur demek dıyebılmek en guzelı
hayırlı geceler canım
kahve içiyorum hem ağzım datlansin diye hem herkes uyumusken sessizliğin keyfini cikariyim diye

kiz Millet icin degil kendin icin ver
Herzaman rakibin kendin olsun

Kızz oyle dersem suan bile memnunum halimden resimlerde aynada kendimi istedigm gbi goruyorum yani ama biraz daha vermeliym o yuzden ole motive ediyorm kendmi

Ay ben onu yapamam illaki cikolata yiyorm yani olmazsa olmazim benim aslinda nefsimi terbiye etmwk icin bende yapabilsem keske

Cok guzel bi paylasim cnm sgol :)

selammm
ekmek yemesen daha iyi olur cnm niran soylemis zaten
heee alman diye :)
Kültür farki olunca sonu hayr olmaz diye cnm

Yazin esinde gelecekmi yalnizmi gelecen

Haklisin aslinda kultur farkı onemli

Eşimde gelck abla vize basvuru yapck ama o ben 1 hafta 10 gun en fazla kalrm diyor ben daha uzun kalirm ya beraber giderz ben sonradan donerm yada tam tersi hayirlisi bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…