- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.861
oh menude super. Evet canım tam bu saatlerde mıdede bı kazınma oluyor. Ama dur demek dıyebılmek en guzelıBen mecbur yapıyorum ev halkına .Söylemesi ayıp (gerçi canin çekmez yemişsin yiyeceğini)daha yeni sofra kurdum kaldirmadim bile kızı uyutup kaldiracam. Menüde mantı kaşarlı mantar sulu köfte pilav vardı
Eşim 12 gibi işten gelir ona hazırlıyorum bu saatte. hafif hafif acikmaya basliyinca zor olmuyor değil nefse dur demek
hayırlı geceler canımBende yavastan kacayim bol sohbetli bol kaynasmali olsun takimimiz insallah
Herkese hayirli geceler yarin güzel eskiler görün insallah
Merhabalar hosgeldın. Ilk sayfada kurallarımız var canım okuyup kabul edersen,yıne ılk sayfadakı formu doldurursan bızde senı tanımıs oluruz.Merhaba takımınza ben de gelebilir miyim
Hosgeldin cnmMerhaba takımınza ben de gelebilir miyim
Hamurisi yapmıyorum bende çünkü onu yemrkten saymiyorlar bende hem yemek hem poğaça börek yapicak vaktim yokOh misöyle bende ev halkina yapiyorum canim Ama Hamur isini azalttim baya cünkü yiyorum hergün yapsam yerim o derece
kahve içiyorum hem ağzım datlansin diye hem herkes uyumusken sessizliğin keyfini cikariyim diyeoh menude super. Evet canım tam bu saatlerde mıdede bı kazınma oluyor. Ama dur demek dıyebılmek en guzelı
hayırlı geceler canım
O bi kereye mahsustu canım o sofrada nelere hayır dediğimi bi bilsendonutmuFazla uzun sürmez seni geçmem
Farkındayım maalesefooo olmamış canım
Aynen onu yemesem kurtarabilirmişim günü inşallah halledeceğimoyyy zehracim o donutu yemeseydin yahadi diğerleri idare edersi
sessızlık cok severımkahve içiyorum hem ağzım datlansin diye hem herkes uyumusken sessizliğin keyfini cikariyim diye
Hayırlı sabahlarGünaydın kızlar
Musmutlu bir haftamız olsun
Tabi birde sıcacık
Hergün tartı hepimizi eksi göstersin
Buranın yazı çok fena canım, kavruluyoruz resmenHayırlı sabahlar
Yaz gelse artık demı ya bende ozledım.
kiz Millet icin degil kendin icin ver
Herzaman rakibin kendin olsun
Ya yok kız daha beterleri vardır benden
Tamam kız bu aralar kimseye sataşasım yok zaten
Bende yarından itibaren çeki düzen vericem kendime. İzin kiloma geldim çünküHaftaya pazarteside şekersiz 21 günü denicem yapabilirsem
selammm
ekmek yemesen daha iyi olur cnm niran soylemis zaten
heee alman diye :)
Kültür farki olunca sonu hayr olmaz diye cnm
Yazin esinde gelecekmi yalnizmi gelecen
Evet cok sıcakta bunaltır ama saguktanda sıkıldım artıkBuranın yazı çok fena canım, kavruluyoruz resmen
Yaz gelsin hiç istemiyorum
Ya bunu bende gördüm uuf çok kötü yaAy kızlar bugün haberleri izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ve hala etkisindeyim hala dokunabiliyorken sevdiklerimize doya doya sarılalım hayat çok acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?