- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.921
Keşke yapabilsem bebekle zor gibi zatn çok çabuk tansiyonu düşen biriyimYapilabilse tabi cok iyi bisey cnm
6 ay sürüyormuş
Tabi sonrasida dikkat etmek lazim, bütün herseyde oldugu gibi
Burda hepsi varHayirli pazarlar
Nasilsiniz??
Burda firtina bekleniyor
Haklısın canm. Kendi adıma şöyle bi eksim var bazen yetişemiyorum menüler veya msjlar bir sürü alıntı birikmiş oluyor onun dışında herşeye karıştığımı düşünüyorumArkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
Ben hiç izlemeyeym. Benm fobilmde ölürsem kızlarıma ne olur düşüncesi bazen kafaya çok takıyorum. İki tarafta ilgisiz zatn ortada kalırlarAy kızlar bugün haberleri izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ve hala etkisindeyim hala dokunabiliyorken sevdiklerimize doya doya sarılalım hayat çok acımasız
Adamın kaybetme korkusu olması gerek canm. Değersiz hissettir bi süre laf bile anlatma adam yerine koyupta. Netten boşanma avukatı araştır ekran açıkken görebileceği bi yere koy tesadüfen görsün filan açık açık lafını etme ama düşündüğünü hissetsin. Çocuğunla kendine aktivite bul haftasonu onsuz. Bi de eşinin çalışmaya başlaynca geçecek demesi hedef değiştirmesi kendine kondurmuyor alınmıyorda ama öyle değilÖyle abla valla ben de bilmiyorum ne yapayım adamın yapısı mı bu diyeyim sallamayayım ama bana da dokunmasın içim almıyor böyle
Zalım kaynanaBen kimse güvenerek dogurmadim kimsede bana guvenerek dogurmasinHele oglaninkini sadece çok çok severim çünkü ağzınla kuş tutsanda geline yaranamazsin biz kocamla Türkiye turu yapicaz hem vaktim yok
İnşaallah canm sen yaparsnGünaydın herkese bu arada
Kilo bildirimim
Cuma 66.8
Bugün 66.8
Cumadan bu yana yediklerim karbonluydu malesef sabitim ama cumaya kadar güzel eksiyle gelecegime inanıyorum
Hafta içini hafif geöir o zaman canm güzel eksi gelirCuma 58.4tüm
Bugün 58.2
200gr gitti hafta sonunu ağır geçirmesem daha iyi verirdim
Bende benzerim yataktn kalkasım yok. Bnm konserveler bitti ya hele fasulyeyle türlü konserveleri bozuldu bu seneye kadar hiç olmamıştıModum çok düşük
Tembel günümdeyim bugün
Yataktan kalmak bile istemedim
Çocukların kahvaltısını zor verdim
Yemek yapasımda yoktu ama eşim ve büyük kız öğlene aç gelirler eve diye
Kalktım mecburen
Allah'tan yazdan konserve yapmışım.
Bi soğan doğradım
Yemeğimde hazır
Günaydın takım mutlu haftalar
Kilomu bildireyim;
60.5
+700 bu demek oluyor ki bu hafta zalımları oynayacağum
B planı devreye giriyor ve diyetisyenle görüşüyorum bugün
Zehra senden hiç sabit beklemezdim ama cumaya telafi edersnSabitbelliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1