Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapilabilse tabi cok iyi bisey cnm

6 ay sürüyormuş
Tabi sonrasida dikkat etmek lazim, bütün herseyde oldugu gibi
Keşke yapabilsem bebekle zor gibi zatn çok çabuk tansiyonu düşen biriyim

Hayirli pazarlar
Nasilsiniz??
Burda firtina bekleniyor
Burda hepsi var bahar gelse çok severim

Haklısın canm. Kendi adıma şöyle bi eksim var bazen yetişemiyorum menüler veya msjlar bir sürü alıntı birikmiş oluyor onun dışında herşeye karıştığımı düşünüyorum

Ben hiç izlemeyeym. Benm fobilmde ölürsem kızlarıma ne olur düşüncesi bazen kafaya çok takıyorum. İki tarafta ilgisiz zatn ortada kalırlar

Öyle abla valla ben de bilmiyorum ne yapayım adamın yapısı mı bu diyeyim sallamayayım ama bana da dokunmasın içim almıyor böyle
Adamın kaybetme korkusu olması gerek canm. Değersiz hissettir bi süre laf bile anlatma adam yerine koyupta. Netten boşanma avukatı araştır ekran açıkken görebileceği bi yere koy tesadüfen görsün filan açık açık lafını etme ama düşündüğünü hissetsin. Çocuğunla kendine aktivite bul haftasonu onsuz. Bi de eşinin çalışmaya başlaynca geçecek demesi hedef değiştirmesi kendine kondurmuyor alınmıyorda ama öyle değil

Ben kimse güvenerek dogurmadim kimsede bana guvenerek dogurmasin Hele oglaninkini sadece çok çok severim çünkü ağzınla kuş tutsanda geline yaranamazsin biz kocamla Türkiye turu yapicaz hem vaktim yok
Zalım kaynana

Günaydın herkese bu arada
Kilo bildirimim
Cuma 66.8
Bugün 66.8
Cumadan bu yana yediklerim karbonluydu malesef sabitim ama cumaya kadar güzel eksiyle gelecegime inanıyorum
İnşaallah canm sen yaparsn

Cuma 58.4tüm
Bugün 58.2
200gr gitti hafta sonunu ağır geçirmesem daha iyi verirdim
Hafta içini hafif geöir o zaman canm güzel eksi gelir

Bende benzerim yataktn kalkasım yok. Bnm konserveler bitti ya hele fasulyeyle türlü konserveleri bozuldu bu seneye kadar hiç olmamıştı

Günaydın takım mutlu haftalar

Kilomu bildireyim;

60.5
+700 bu demek oluyor ki bu hafta zalımları oynayacağum
B planı devreye giriyor ve diyetisyenle görüşüyorum bugün
5leri sevmedin mi kedim

Sabit belliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1
Zehra senden hiç sabit beklemezdim ama cumaya telafi edersn

Sevindim canm. Şifa orucunun tüm sevilerini yaptın mıydı sen

Adanada mısın
ben galp adana öylee severüm öyle bir aşk

Sevindim canm. Şifa orucunun tüm sevilerini yaptın mıydı sen
Canım ben yitik Şifayı uygulamadım.
Zaten o zamanlarda yoktu.
Benim hastalıklar ani çıktığı için direk açlık oruçları yaptım 3 günlük birkaç defa, sonra 8 günlük yaptım (10 a tamamlayamadım)
Sonrasında da 36 saatlik yaptım, sayısız defa...

8 günlük mü nasıl ayakta durdun maşaallah kaç kg gitti o zamanlar

Evet bu ara canım istemiyor

Teşekkürler canım

Kurban olduğum leblebileri cikarirsam başka şeyleri saldiririm gecenin ilerliyen saatlerinde ara ogunum diye dusenelim

Inşallah bakalım annem ile babam gelicek elimden geldiğince dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…