- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.901
Inşallah ya çarşamba annem ile babam gelicek 1hafta falan kalacaklar umarım dikkat edebilirimPazartesi eksi olmak büyük avantaj
Hafta içi dikkat edersen Cumaya iyi bir eksi olur bence
artı değilsin en azından canım telafi edersin insAllahGünaydın herkese bu arada
Kilo bildirimim
Cuma 66.8
Bugün 66.8
Cumadan bu yana yediklerim karbonluyd malesef sabitim ama cumaya kadar güzel eksiyle gelecegime inanıyorum
eksin cumaya artar insAllah canım güzelCuma 58.4tüm
Bugün 58.2
200gr gitti hafta sonunu ağır geçirmesem daha iyi verirdim
çok değil halledersin canım senGünaydın takım mutlu haftalar
Kilomu bildireyim;
60.5
+700 bu demek oluyor ki bu hafta zalımları oynayacağum
B planı devreye giriyor ve diyetisyenle görüşüyorum bugün
Artı değilsin en azından cnm cumaya eksiye geçersin insAllahSabitbelliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1
☝Kahvemi aldım geldim
Yoklama alacağım
Gelenler parmak kaldırsın
Ay kv diyince benmki oğlunu 2-3 ayda bir arar 1 dk filan konuşur ev mevzusunu dedikodu yapacak ya 6 dk konuşmuş dikkatimi çekti zalım gelin oldmKv den de misin hala
Hadi iyisin, oruçlu olmasan kocacığın bı kahvaltı hazırlardı sanaGünaydın herkese
Hafif mide ağrım var gene beni uyandırmamışlar niyetliyim diye. Kar tatili yapıldı burda da.
Tartı yüzünüzü güldürsün kızlarMefkurem hariç
Burası kaynana çekiştirme topiği canımAy kv diyince benmki oğlunu 2-3 ayda bir arar 1 dk filan konuşur ev mevzusunu dedikodu yapacak ya 6 dk konuşmuş dikkatimi çekti zalım gelin oldm
Bugünü biraz hafif tutarak, suyu bol içerek telafi edebilirsin canımSabitbelliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1
Aman bi hazırladığı kahvaltı gelipte yemek mi pişiriyorHadi iyisin, oruçlu olmasan kocacığın bı kahvaltı hazırlardı sana
Midem niye ağrıyor ki acaba, limon yada sirke mı tüketiyorsun bu ara
Listedekiler için olumsuz tememni yok
Geçende beni aradı anaokuluna gideceğim gün bebeği ne yapacaksn diyor. Dedim napıcam yanımda götürücem kış günü, bakacak biri mi var dedim bocaladı her defasında bu bakma mevzusunu suratına vurmak hoşuma gidiyor ayrımcılık yapmayacaktıBurası kaynana çekiştirme topiği canım
Tüm zalım gelinler buraya
Elebaşınız benim
Cuma yemiştim canım sadece, karabuğdaylı üstelikLahana sarmasının etkisi bence
Nankör hatunAman bi hazırladığı kahvaltı gelipte yemek mi pişiriyor
Midem stres kaynaklı ağrır iyiym şükür daha kötüleri olmuştıu
Mefkurem le yarış namıs meselesi
Dün de geç yedim biraz onun da etkisi vardır muhakkak canım diyetisyen le bir görüşeyim son kiloları onunla veririm güüzel olabilirBence diyetisyenlik bi durumun yok kedicim yine sen bilirsin tabi hafta sonu menülerin yoktu sanki karbonhidrat fazla tüketmiş olabilir misin
tugcetugcem senin kilodan ne haber canım
Bu işin kazananı sen olmuşsunGeçende beni aradı anaokuluna gideceğim gün bebeği ne yapacaksn diyor. Dedim napıcam yanımda götürücem kış günü, bakacak biri mi var dedim bocaladı her defasında bu bakma mevzusunu suratına vurmak hoşuma gidiyor ayrımcılık yapmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?