- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.941
Tatlım yavaş yavaş, hızlı bir şekilde almaya mı başladın bana mı öyle geldiGünaydın kızlar kilo bildirimim dün dışarı çıktık ben acayip üşüdüm ondan sanırım karnım taş gibi oldu kilo olduğunu sanmıyorum dün sabittim cunki
Cuma: 82.8
Pazartesi: 83.2
Fark: +400
Cumaya -2 geliyor o zamanGünaydin kizlar.erken tartildim ama cocuga kahvalti hazirla yedir.yeni geldim.
Kilo bildirimim
Cuma günü 93.6
Bugün 93.0
Fark -600 gr
Keşkeeee.Cumaya -2 geliyor o zaman
Yok cnm aldığımı düşünmüyorum çünki daha dün 82.8 çıktım dün dediğim gibi çok üşüdüm karnım sertleşti gaz oldu büyük ihtimal çok aşırı yemiyorumTatlım yavaş yavaş, hızlı bir şekilde almaya mı başladın bana mı öyle geldi
Günaydın kızlar
Musmutlu bir haftamız olsun
Tabi birde sıcacık
Hergün tartı hepimizi eksi göstersin
Günaydın hafta sonu baya karlı geçti dün yağmadı ama bugün tatil burada soğuktan ve aşırı buzlanmadan olduğu söyleniyor evdeyim bugün geç tartılacağım dünden sonra pek hayır beklemiyorum da
Günaydınlar
Bol eksılı, cok kahkahalı musmutlu bır hafta olsun inş.
GünaydınGunaydin kızlarr benim zıpır bu ara hic durmuyor ya hic rahat 2 dk oturamiyorm emekleyince nolcakki ne guzel diyodum ama oyle degilmis hep pesindeym
Günaydın canım sabit olman güzel Cumaya direk eksi gelir inşallah.Günaydın herkese bu arada
Kilo bildirimim
Cuma 66.8
Bugün 66.8
Cumadan bu yana yediklerim karbonluydu malesef sabitim ama cumaya kadar güzel eksiyle gelecegime inanıyorum
Pazartesi eksiyle başlamak candırCuma 58.4tüm
Bugün 58.2
200gr gitti hafta sonunu ağır geçirmesem daha iyi verirdim
Sen bu metabolizmayla cumaya her türlü eksi gelirsin zalım kediGünaydın takım mutlu haftalar
Kilomu bildireyim;
60.5
+700 bu demek oluyor ki bu hafta zalımları oynayacağum
B planı devreye giriyor ve diyetisyenle görüşüyorum bugün
Olsun kuzum Cumaya her türlü eksidesinSabitbelliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1
Ayyy bayiliyorum böyle dan dan cevap verenlere. Asla yapamadığım şey. Çok iyi yapmışsın PoniGeçende beni aradı anaokuluna gideceğim gün bebeği ne yapacaksn diyor. Dedim napıcam yanımda götürücem kış günü, bakacak biri mi var dedim bocaladı her defasında bu bakma mevzusunu suratına vurmak hoşuma gidiyor ayrımcılık yapmayacaktı
Tugce harika bu67 idim geçen hafta, 65 e düştüm
biraz daha düzene girmem ve tiroidi ihmal etmemem gerek canım
Haftaya eksiyle başlamışsın çok güzel canımGunaydın kızlar
Cuma gunu 86.8
Bugun 86.6
Fark 200 daha fazla bekliyordum
Gerçek bir artı değilse Cumaya kadar düzelir canımGünaydın kızlar kilo bildirimim dün dışarı çıktık ben acayip üşüdüm ondan sanırım karnım taş gibi oldu kilo olduğunu sanmıyorum dün sabittim cunki
Günaydın DilekcimGünaydın ♥♥
WC girip tartilip geliyorum
Tamam abla bunu bilmiyordum. Buna gore ayarlayim. Abla benim sorunum yumurtayi ekmeksiz yiyememek yumurta oldugun da ekmek yiyorum. Ama yulaf vs yerim.Canım sahurdan ekmeği çıkarsan daha iyi sonuç alırsın
Birde sahurdan sonra hemen uyursan kilo veremez hatta alabilirsin, 2 saat kadar oturman lazım
Evet ablacığım yulaf vs yerim artık. Yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum tiksiniyorumselammm
ekmek yemesen daha iyi olur cnm niran soylemis zaten
heee alman diye :)
Kültür farki olunca sonu hayr olmaz diye cnm
Yazin esinde gelecekmi yalnizmi gelecen
Ne guzel yazmışsın canim...Arkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
İnşallahBugünü biraz hafif tutarak, suyu bol içerek telafi edebilirsin canım
Umarım canımZehra senden hiç sabit beklemezdim ama cumaya telafi edersn
Aslında akşam ara öğünün olmazsa daha iyi kilo verebileceğine eminimKurban olduğum leblebileri cikarirsam başka şeyleri saldiririm gecenin ilerliyen saatlerindeara ogunum diye dusenelim
İki gün üst üste üçer kase tarhananın etkisiBen yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyorum kızlar
Buralar size emanet
Çok konuşup beni yormayın biriken sayfalarla
Tartı beni yine güldürmedi
+1biliyorum
Cuma günü beni listeden atabilirsiniz
69 kg yum...malesefKaç kilosun canım şimdi
insAllah cnmGerçek bir artı değilse Cumaya kadar düzelir canım ❤
amin insGünaydın kızlar
Musmutlu bir haftamız olsun
Tabi birde sıcacık
Hergün tartı hepimizi eksi göstersin
ilk cocukta hepimiz öyle düsünüyoruz canim tecrübe olmadigindan yürüyünce gör bide senGunaydin kızlarr benim zıpır bu ara hic durmuyor ya hic rahat 2 dk oturamiyorm emekleyince nolcakki ne guzel diyodum ama oyle degilmis hep pesindeym
havalar az da olsa isinsa iyi olacakHerkese iyi pazartesiler,
Geçmişi okudum bayağı yazmışsınız, henüz okunmamış 15 sayfam var.
Hafta sonu üniversite arkadaşlarımızı ziyarete gittim İstanbul' a...
İstanbul soğuk, Adana İstanbuldan da soğuk, donarak çalışıyorum şu an
cumaya ins eksi gelicek canimGünaydın herkese bu arada
Kilo bildirimim
Cuma 66.8
Bugün 66.8
Cumadan bu yana yediklerim karbonluydu malesef sabitim ama cumaya kadar güzel eksiyle gelecegime inanıyorum
eksi Olmak güzel Canim cumaya ins daha Cok eksi olurCuma 58.4tüm
Bugün 58.2
200gr gitti hafta sonunu ağır geçirmesem daha iyi verirdim
Bazen olur öyle Ama mecburen kalkip yapiyoruzModum çok düşük
Tembel günümdeyim bugün
Yataktan kalmak bile istemedim
Çocukların kahvaltısını zor verdim
Yemek yapasımda yoktu ama eşim ve büyük kız öğlene aç gelirler eve diye
Kalktım mecburen
Allah'tan yazdan konserve yapmışım.
Bi soğan doğradım
Yemeğimde hazır
bence diyetisyene gerek yok canim, sifir kacamakla bu isi cumaya halledersinGünaydın takım mutlu haftalar
Kilomu bildireyim;
60.5
+700 bu demek oluyor ki bu hafta zalımları oynayacağum
B planı devreye giriyor ve diyetisyenle görüşüyorum bugün
cumaya eksi gelsin ins canimSabitbelliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1
yinede eksi canim güzelGunaydın kızlar
Cuma gunu 86.8
Bugun 86.6
Fark 200 daha fazla bekliyordum
gayet güzel canimGünaydin kizlar.erken tartildim ama cocuga kahvalti hazirla yedir.yeni geldim.
Kilo bildirimim
Cuma günü 93.6
Bugün 93.0
Fark -600 gr
sen almaya basladin canim yada disarda biseylermi yedinGünaydın kızlar kilo bildirimim dün dışarı çıktık ben acayip üşüdüm ondan sanırım karnım taş gibi oldu kilo olduğunu sanmıyorum dün sabittim cunki
Az yemek ise yaramiyor canim bence menüye Ara ögünler EklemelisinBen yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyorum kızlar
Buralar size emanet
Çok konuşup beni yormayın biriken sayfalarla
Tartı beni yine güldürmedi
+1biliyorum
Cuma günü beni listeden atabilirsiniz
Malesef böyle Özümcüm. Üzgünüm ki bu mesajımı bile ciddiye alıp cevap vermeyen kişiler oldu. Takımı ciddiye alan sahip çıkan herkes zaten cevap veriyor. Biz rahatsizligimizi dile getirmiş olduk, umarım bundan sonra daha fazla dikkat edilir.Tamam abla bunu bilmiyordum. Buna gore ayarlayim. Abla benim sorunum yumurtayi ekmeksiz yiyememek yumurta oldugun da ekmek yiyorum. Ama yulaf vs yerim.
Evet ablacığım yulaf vs yerim artık. Yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum tiksiniyorum
Ne guzel yazmışsın canim...
Gerçekten benimde en kötü dönemimde sizlerin aranizdaydım ve hep yanimda oldunuz
Ben olabildiğince katılıyorum ddiye dusunuyorum.
Benimde bir iki gözlemlediğim var ama hiç paylaşmadm mesela etiketleyerek bile konustugum yorum yaptigim soru sordugum kişiler oluyor ama cevap gelmiyor. Bende belki ben görmemisimdir,veya onlar görmemiştir diye düşünüyorum. Boyle inandiriyorum kendimi inandiramadigimda da lusi'nin dediklerini düşünüp rahatliyorum.
Ama bu durumda etkiliyor beni...
Kuzum iftardan önce tartilmalisin benceKizlar sahuru 5.30 gec yaptigim için tartilmam çok mantıklı değil ne vakit tartılayım?
kacla mezun olmustun canim?69 kg yum...malesef
Nazli demis canim bencede iftara yakin tartilmalisinKizlar sahuru 5.30 gec yaptigim için tartilmam çok mantıklı değil ne vakit tartılayım?
Evet canim artik silkelenmen lazim böyle olmaz 7 lere gelirsen sana spor cezasi veririmKilo bildirimim
Cuma:68.5
Bugün: 69.2
Fark: 0.7
Gittikçe yükseliyor bugün bı dur diyorum artık
Evet farkettim... ilginc ne diyim... umarim düzelir tatlim.Malesef böyle Özümcüm. Üzgünüm ki bu mesajımı bile ciddiye alıp cevap vermeyen kişiler oldu. Takımı ciddiye alan sahip çıkan herkes zaten cevap veriyor. Biz rahatsizligimizi dile getirmiş olduk, umarım bundan sonra daha fazla dikkat edilir.
Tamam canimKuzum iftardan önce tartilmalisin bence
Aynen tatlım.kacla mezun olmustun canim?
Nazli demis canim bencede iftara yakin tartilmalisin
Hemen müdahele etmelisin canım yoksa yeniden 7leri görmek isteyeceğini hiç sanmıyorumKilo bildirimim
Cuma:68.5
Bugün: 69.2
Fark: 0.7
Gittikçe yükseliyor bugün bı dur diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?