- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.981
Anlamadim Bende, baya bi bisküvi yedim üzerine bi kac tane cikolata, ardindan labneli ekmek yedim peynir muz ,Bu sefer kesin çatlıcm bu nedir arkadaş dün gece yemedin mi sen bizi mi kandırıyon
Telefonumda var canim yeni gelmisKız bu zombi smileylerini nerden buldun
Ve yinede kilo almicanTelefonumda var canim yeni gelmishepinizi yicemm ham ham yapicam
Arkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
Benim kizada bilet aldik
sali günü tr ye gidiyor 1 haftalik icin
Sen yürüyünce gör onu canım
amin ins
ilk cocukta hepimiz öyle düsünüyoruz canim tecrübe olmadigindan yürüyünce gör bide sen
havalar az da olsa isinsa iyi olacak
cumaya ins eksi gelicek canim
eksi Olmak güzel Canim cumaya ins daha Cok eksi olur
Bazen olur öyle Ama mecburen kalkip yapiyoruz
bence diyetisyene gerek yok canim, sifir kacamakla bu isi cumaya halledersin
cumaya eksi gelsin ins canim
yinede eksi canim güzel
gayet güzel canim
sen almaya basladin canim yada disarda biseylermi yedin
Az yemek ise yaramiyor canim bence menüye Ara ögünler Eklemelisin
Kız sen hepimizi yersin gene eksi gelirsinTelefonumda var canim yeni gelmishepinizi yicemm ham ham yapicam
böyle aksam sürekli yersem alirim dengelemem lazim bu haftaVe yinede kilo almican
Ah ah ne sen sor ne ben anlatimAh ah cok zor günler beni bekliyor desene. Peki nezaman rahat ediyorsn 2 yasina gelince rahatlarmiyim acaba
E süpermiş tuğçe
Bu soğukta deli mi dürttü
Merveee Dilek seni ezip geçecek belli ki bnden duymuş olma
Ay benm herüfün çenesi açılmasın razıyım sen konuş
Canm bu soğuklarda çıkma dışarı hasta olursan çok bitkin düşersin çıkma
Nerde yaşıyolar ki onlar düşkün mü yemeğe karışırlar mı senin yemene?
ne ettin kaptanım
Aboww bidaha cumaya eksi geleceksin de mi canm
İşte bu
Abow Medinem naptın 70e dayanmışsın
Bu sefer kesin çatlıcm bu nedir arkadaş dün gece yemedin mi sen bizi mi kandırıyon
bide gelinimizle iddaya girsik bakalim:) 1 ay sonunda kim daha fazla kilo verirse o kazaniyocok iyi canim masallah
Dogrudur canim baya özeletti kendini ins gelir yine
senin sporun yeter canim 1 aya halledersin Ama istemen lazim ve kaybolmaman lazim
Bende sasirdim canim
Kız sen hepimizi yersin gene eksi gelirsin
Ne güzel Motive iste Ben sana güveniyorum yikip gecersin
bide gelinimizle iddaya girsik bakalim:) 1 ay sonunda kim daha fazla kilo verirse o kazaniyo
Bende çok mutlu oldumGünaydın
Günaydın canım sabit olman güzel Cumaya direk eksi gelir inşallah.
Pazartesi eksiyle başlamak candır
Sen bu metabolizmayla cumaya her türlü eksi gelirsin zalım kedi
Olsun kuzum Cumaya her türlü eksidesin
Ayyy bayiliyorum böyle dan dan cevap verenlere. Asla yapamadığım şey. Çok iyi yapmışsın Poni
Tugce harika bu
Haftaya eksiyle başlamışsın çok güzel canım
Gerçek bir artı değilse Cumaya kadar düzelir canım ❤
Günaydın Dilekcim
Bursa da yaşıyorlar farklı şehirlerde olunca çok sık gidip geliniyor onlara yapıp yememek ayıp olur az az yedim bendeE süpermiş tuğçe
ne ettin kaptanım
İşte bu
Bu sefer kesin çatlıcm bu nedir arkadaş dün gece yemedin mi sen bizi mi kandırıyon
kız sende yıyp yıyıp kıko almayanlar kervanınamı katıldın yoksa.Anlamadim Bende, baya bi bisküvi yedim üzerine bi kac tane cikolata, ardindan labneli ekmek yedim peynir muz ,
Sonum iyi olmicak benim
Rahat etmekmı. Her yasın kendıne gore zorlugu oluyor canım. Buyudukce farklı sıkıntıları ısteklerı yaramazlıkları oluyor.canları sagolsunda bız peslerınde olalım ınsCok haklısın cnm zamanla bu şekilde bi bağ oluşuyor ve istesende kopamiyorsun burdan ve burdakilerden, burdan kopamamak da hep fit olmak demekyada fit olma yolunda olmak diyim
Hayirlisi olsun abla
Off deme gözüm korkuyorsimdiden basladi koltuga tutunup diz uzerine kalkmaya benm koltuklar alcak bide biraz kolayına geliyor.
Ah ah cok zor günler beni bekliyor desene. Peki nezaman rahat ediyorsn 2 yasina gelince rahatlarmiyim acaba
Sevindim canım ben de Zehra bir buçuk ay kadar oldu buraya geleli senin şu anki kilonda olsam uçarım sevinçten herhalde 6 ay geçmiş herhalde mezuniyetinden her ay ortalama 1 buçuk kilo almışsın galiba en fazla iki ayda 60 a inersin tekrar inşallahmerhaba:)ben ayse eylulde mezun olmustum ama koruyamadim:) bi kac kere geldim geri ama motive olamadim bi turlu...listede olmak beni cok hirslandiriyodu.mecbur 6 ayin dolmasini bekliyodum..ama bugun kafamda bitirdim:)
İnşallahsabıtsın en azından canım. Cumaya eksıye gecersın
Sürekli böyle yersem alirim diye düsünüyorum. Sondu inşallah bugun yapabilirsem spor yapıcam çok boşladımkız sende yıyp yıyıp kıko almayanlar kervanınamı katıldın yoksa.Saka bı yana hep boyle devam etsın canım
Rahat etmekmı. Her yasın kendıne gore zorlugu oluyor canım. Buyudukce farklı sıkıntıları ısteklerı yaramazlıkları oluyor.canları sagolsunda bız peslerınde olalım ıns
Yok yok bugün bastım frene canımEvet canim artik silkelenmen lazim böyle olmaz 7 lere gelirsen sana spor cezasi veririm
Oooo dilek harikasinCuma 86.6
Bugün 85.4
Fark 1,2
Kuzum zor zamanlar geçiriyorsun hepimiz anlıyoruz seni ve yanındayız. Kendini toparla dön aramıza özlendincanım selamlar
sakın mesajını önemsediğimi düşünme nolur
o kadar haklısın ki paylaşım olmadığı zaman-diyet harici de motivasyonum düşerdi benim de
ama şu sıra beni bağışlayın
çok giriyorum çıkıyorum bişeler yazmak yorum yapmak istiyorum ama elim varmıyor dilim dönmüyor resmen
toparlanınca geleceğim aranıza tekrar aktif olarak
Yaaaa sen dün gece yemedin miiii bu eksi ne simdiGecen Cuma : 55.5 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : -100 gr
Yok kuzum bence sen grupla haşır neşirsin son zamanlardaGastrikAsit @Kuasar Kızlar bana yazdıysanız cevap vermediysem vallahi hiç farkında değilim burayı seviyorum benden sıkıntı olan şeyi Direk bana yazabilirsiniz Motivasyon için söylediğiniz şeyler doğru takım Ruhunun olması önemli☺
Bu ara biraz şirazem kaydı. Herşey dikkat etmeme rağmen tartinin sabit gelmesiyle başladıbisküvi, çikolatayı kesince anında düşüyorum ben
problemim o zaten, onlara sarmıştım
sadece öğünlerimi biraz daha artırıp çeşitlendirmem lazım
daha da harikalar yaratacağım :)
bahar mevsiminde kalabiliriz, ne sıcak ne soğuk orta halli
sıcak da istemiyorum, Adana cehennem oluyor
Ben listede olmadığım ve düzenli katılmadığım için mesajına cevap yazmadım ama vallahi ciddiye aldım.
bir de sen neden kilo artışındasın bakayım
Gelcem kuzum inşallah ama oncesu artıları göndermem lazimE süpermiş tuğçe
ne ettin kaptanım
İşte bu
Canım bildirimlere de bakamadım.gezmeye gittim çok şüküriyi yolculuklar cnm
Gezmeyemi yoksa bi durummu var
Hoşgeldin canımGünaydın takımım
Çok özledim sizi ♥
Evime döndüm çok şükür.ama bu sefer gerçekten artıdayım
Diyeti birazcık ucundan bozdum
Ama yarısı ödemdir,az su az hareket,az wc
GastrikAsit canım senin şifalı suyu yaptım içiyorum bugün
Tekrardan hoş geldin canım çabucak atarsın çok uzun sürmedi çünkü şifa olsun inşallah bol bol ödem attırsınGünaydın takımım
Çok özledim sizi
Evime döndüm çok şükür.ama bu sefer gerçekten artıdayım
Diyeti birazcık ucundan bozdum
Ama yarısı ödemdir,az su az hareket,az wc
GastrikAsit canım senin şifalı suyu yaptım içiyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?