Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu sefer kesin çatlıcm bu nedir arkadaş dün gece yemedin mi sen bizi mi kandırıyon
Anlamadim Bende, baya bi bisküvi yedim üzerine bi kac tane cikolata, ardindan labneli ekmek yedim peynir muz ,
Sonum iyi olmicak benim

Cok haklısın cnm zamanla bu şekilde bi bağ oluşuyor ve istesende kopamiyorsun burdan ve burdakilerden, burdan kopamamak da hep fit olmak demek yada fit olma yolunda olmak diyim

Benim kizada bilet aldik
sali günü tr ye gidiyor 1 haftalik icin

Hayirlisi olsun abla

Sen yürüyünce gör onu canım

Off deme gözüm korkuyor simdiden basladi koltuga tutunup diz uzerine kalkmaya benm koltuklar alcak bide biraz kolayına geliyor.

Ah ah cok zor günler beni bekliyor desene. Peki nezaman rahat ediyorsn 2 yasina gelince rahatlarmiyim acaba

Ve yinede kilo almican
böyle aksam sürekli yersem alirim dengelemem lazim bu hafta
Ah ah cok zor günler beni bekliyor desene. Peki nezaman rahat ediyorsn 2 yasina gelince rahatlarmiyim acaba
Ah ah ne sen sor ne ben anlatim Benimkilermi canavar yoksa hepsimi öyle bilmem Ama her yasta Zorluk var cocuk olunca rahat etmeyi unutuyorsun düsecek kalkacak neler olacak. Allah saglik versin gerisi halloluyor hasst böyle

cok iyi canim masallah
Dogrudur canim baya özeletti kendini ins gelir yine

senin sporun yeter canim 1 aya halledersin Ama istemen lazim ve kaybolmaman lazim

Bende sasirdim canim
bide gelinimizle iddaya girsik bakalim:) 1 ay sonunda kim daha fazla kilo verirse o kazaniyo

Bende çok mutlu oldum

Bursa da yaşıyorlar farklı şehirlerde olunca çok sık gidip geliniyor onlara yapıp yememek ayıp olur az az yedim bende

Anlamadim Bende, baya bi bisküvi yedim üzerine bi kac tane cikolata, ardindan labneli ekmek yedim peynir muz ,
Sonum iyi olmicak benim
kız sende yıyp yıyıp kıko almayanlar kervanınamı katıldın yoksa. Saka bı yana hep boyle devam etsın canım
Rahat etmekmı. Her yasın kendıne gore zorlugu oluyor canım. Buyudukce farklı sıkıntıları ısteklerı yaramazlıkları oluyor.canları sagolsunda bız peslerınde olalım ıns

merhaba:)ben ayse eylulde mezun olmustum ama koruyamadim:) bi kac kere geldim geri ama motive olamadim bi turlu...listede olmak beni cok hirslandiriyodu.mecbur 6 ayin dolmasini bekliyodum..ama bugun kafamda bitirdim:)
Sevindim canım ben de Zehra bir buçuk ay kadar oldu buraya geleli senin şu anki kilonda olsam uçarım sevinçten herhalde 6 ay geçmiş herhalde mezuniyetinden her ay ortalama 1 buçuk kilo almışsın galiba en fazla iki ayda 60 a inersin tekrar inşallah
sabıtsın en azından canım. Cumaya eksıye gecersın
İnşallah

Sürekli böyle yersem alirim diye düsünüyorum. Sondu inşallah bugun yapabilirsem spor yapıcam çok boşladım

Evet canim artik silkelenmen lazim böyle olmaz 7 lere gelirsen sana spor cezasi veririm
Yok yok bugün bastım frene canım
Cuma 86.6
Bugün 85.4
Fark 1,2
Oooo dilek harikasin
Kuzum zor zamanlar geçiriyorsun hepimiz anlıyoruz seni ve yanındayız. Kendini toparla dön aramıza özlendin
Gecen Cuma : 55.5 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : -100 gr
Yaaaa sen dün gece yemedin miiii bu eksi ne simdi
Bı sen bı Lusi nasıl bunyeniz var maşallah
Yok kuzum bence sen grupla haşır neşirsin son zamanlarda
Bu ara biraz şirazem kaydı. Herşey dikkat etmeme rağmen tartinin sabit gelmesiyle başladı
Ama iyi oldu yiyince mutlu olmadığımı da gördüm tekrar yola geldim.
Gelcem kuzum inşallah ama oncesu artıları göndermem lazim

iyi yolculuklar cnm
Gezmeyemi yoksa bi durummu var
Canım bildirimlere de bakamadım.gezmeye gittim çok şükür
Anne onu da ye,bunu da tat,aaaa burda diyet olmaz ilk defa gidiyorum bide hayır deyip kırmak istemedim (yalaaannnnn resmen kendim için yedim ) azcık yoldan çıktım ama dönücem

Hoşgeldin canım
Şifa olsun inşallah gitsin bütün ödemler

Tekrardan hoş geldin canım çabucak atarsın çok uzun sürmedi çünkü şifa olsun inşallah bol bol ödem attırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…