- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.001
Esra değil tatlım, başka biri.Handandandan kendine benzettiğin yarışmacıyı açıkladın mı ben mi kaçırdım bence o kişi Esra L4L4 nerden bu kanıya vardın dersen dün sabah siteye girilmeyeşini Esra beni hepten banladılar diye düşündüm şeklinde yorumlamıştı bence o yüzden
sağol kuzumYok yok bugün bastım frene canım
Oooo dilek harikasin
Kuzum zor zamanlar geçiriyorsun hepimiz anlıyoruz seni ve yanındayız. Kendini toparla dön aramıza özlendin ❤❤
Yaaaa sen dün gece yemedin miiii bu eksi ne simdi
Bı sen bı @Lusi nasıl bunyeniz var maşallah❤❤
Yok kuzum bence sen grupla haşır neşirsin son zamanlarda ❤
Bu ara biraz şirazem kaydı. Herşey dikkat etmeme rağmen tartinin sabit gelmesiyle başladı
Ama iyi oldu yiyince mutlu olmadığımı da gördüm tekrar yola geldim.
Gelcem kuzum inşallah ama oncesu artıları göndermem lazim
Gülbe dimiEsra değil tatlım, başka biri.
Hayır tatlımGülbe dimi
Bu kez Bende sasirdim canim, belkide cumartesi ve pazar eksidemiydim diye düsündüm tartilmadimda o günleri o yüzdende olmus olabilirYaaaa sen dün gece yemedin miiii bu eksi ne simdi
Bı sen bı [IMG alt="Lusi"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/235/235327.jpg?1578811014[/IMG] Lusi nasıl bunyeniz var maşallah❤❤
İftardan bı iki saat tartilmak en GüzeliKizlar sahuru 5.30 gec yaptigim için tartilmam çok mantıklı değil ne vakit tartılayım?
Kaptan kendi icimizde grup yapıp yarissak haftaya olmamiHayır tatlım
Yazıklar olsunEsra değil tatlım, başka biri.
Ben bir kere banlandım, henüz Ban kraliçesi olmadım
O zamanEsra değil tatlım, başka biri.
Ben bir kere banlandım, henüz Ban kraliçesi olmadım
Ne yorum yaptım kız ben. Ayrıca niran beyazsa ben siyahım çok farklıyız aslındaO zamanGastrikAsit ben banlanmanızdan değil Esra’nın yorumundan ötürü demiştim
Bence güzel fikir sporda yaptığımız gibi Amazonlar zeynalar gibi grup yapalım herkesin bir rakibi olsun kilosuna denkKaptan kendi icimizde grup yapıp yarissak haftaya olmami
Benim gibi düşünen demişti ya siteye girememe yorumunu benzetmiştim Niran’ın yorumlarınaNe yorum yaptım kız ben. Ayrıca niran beyazsa ben siyahım çok farklıyız aslında
Canim sabahtan beri firsat bulamadim yazmaya.yarin komsulr ev gormeye gelicek.hazırlik yapiyorum.O zamanGastrikAsit ben banlanmanızdan değil Esra’nın yorumundan ötürü demiştim
insalalh benim hedefimde bu yonde")Sevindim canım ben de Zehra bir buçuk ay kadar oldu buraya geleli senin şu anki kilonda olsam uçarım sevinçten herhalde 6 ay geçmiş herhalde mezuniyetinden her ay ortalama 1 buçuk kilo almışsın galiba en fazla iki ayda 60 a inersin tekrar inşallah
İnşallah
Bana mı sana mıYazıklar olsun
OlabilirKaptan kendi icimizde grup yapıp yarissak haftaya olmami
Valla heyecanlı yarışlar olunca hafta nasıl bitiyor anlamıyor insanBence güzel fikir sporda yaptığımız gibi Amazonlar zeynalar gibi grup yapalım herkesin bir rakibi olsun kilosuna denk
Yaptık işte biseyler balimYok yok bugün bastım frene canım
Oooo dilek harikasin
Kuzum zor zamanlar geçiriyorsun hepimiz anlıyoruz seni ve yanındayız. Kendini toparla dön aramıza özlendin
Yaaaa sen dün gece yemedin miiii bu eksi ne simdi
Bı sen bı @Lusi nasıl bunyeniz var maşallah
Yok kuzum bence sen grupla haşır neşirsin son zamanlarda
Bu ara biraz şirazem kaydı. Herşey dikkat etmeme rağmen tartinin sabit gelmesiyle başladı
Ama iyi oldu yiyince mutlu olmadığımı da gördüm tekrar yola geldim.
Gelcem kuzum inşallah ama oncesu artıları göndermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?