- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.021
Simartiyosunuz beniyok dışarda da bişey yemedim kız bilmiorum belki alıyorum ama dün tartldgmda sabittim nasip bklm yarın birgün belli olur
yol yakınken dönmek en güzeli cnm telafi edersn
waooowwww süper eksi kız
çok iyi cnm tebrikelr
Ponicigim doğru ata oynayarak çok akıllıca bir hareket yaptınE süpermiş tuğçe
Bu soğukta deli mi dürttü
Merveee Dilek seni ezip geçecek belli ki bnden duymuş olma
Ay benm herüfün çenesi açılmasın razıyım sen konuş
Canm bu soğuklarda çıkma dışarı hasta olursan çok bitkin düşersin çıkma
Nerde yaşıyolar ki onlar düşkün mü yemeğe karışırlar mı senin yemene?
ne ettin kaptanım
Aboww bidaha cumaya eksi geleceksin de mi canm
İşte bu
Abow Medinem naptın 70e dayanmışsın
Bu sefer kesin çatlıcm bu nedir arkadaş dün gece yemedin mi sen bizi mi kandırıyon
İlerliyen zamanlarda dahada hirslanirsam çıkarırım ozaman canimİnşallah
Umarım canımDün bebek görmesine gittik karbonhidrat tüketmiş oldum birazcık onun etkisi
Aslında akşam ara öğünün olmazsa daha iyi kilo verebileceğine eminim
İki gün üst üste üçer kase tarhananın etkisiben ilk gördüğümde yok değildir 3 kepçedir demiştim hatta
HeyOlabilir
İki grup kuralım
Birinin motivasyon koçu U UcanSupurge olsun
Diğerinin ki U Umudumbitmedi_ olsun
Herkes grubunu motive etsin
Kızlar grup üyelerinizi kura usulü belirler misiniz
Tamam canım merak etme önce seni sonra takımını yeneceğiz genelde hafta birincilerini seçtim takımımaCanim sabahtan beri firsat bulamadim yazmaya.yarin komsulr ev gormeye gelicek.hazırlik yapiyorum.
Tartini gördum.hic olmazsa arti degilsin canim.
Ben 2 gundür artiydım.dun biraz dikkat ettim.odem cayi yapip ictim.bugün gördüm eksiyi.persembe aksami beraber yapar iceriz.en az 500 gr farkediyor.morel bozmak yok.seninle daha cok maçımız var
Aynen ben de ya bu deveyi güdecem ya da bu diyardan gidecekEsınle olan durumunda inş bır orta yol bulursunuz canım. Bazen bende dıyorum nıye evlendımkı dıye.
Dahada onemlısı neden bu kadar eeken dıye sorguluyorum ama eşimide sevıyorum. Zuhal abla demışya ne onunla ne onsuz. Alişkanlık olmustur belkıde bılemıyorum.
Ama ben sunu anladım eşimi degıstırmem mumkunnnn degıl yontulmuyor cunku yontul aya gonlu yok. Dedıgım dedık bı ınsan sabıt fıkırlı. Bende onu oyle kabullendım başka turlu sureklı kavga halı yada sessız bı huzursuzluk halı var.
Bozmak en kolayı. Yuva kurmak ve surdurebılmek emek ıstıyor. Ins halledersınız
Kız ben ne alakaGülbe dimi
Hey
Tamam seçiyorum
Fitt_anne
Poni Bon
Mefkurem
Lusi
GastrikAsit
TemelinSafinazi
Hepsi benim bebeklerimmm
Kura usulü olsun demiştim canım, seçme usulü değilHey
Tamam seçiyorum
Fitt_anne
Poni Bon
Mefkurem
Lusi
GastrikAsit
TemelinSafinazi
Hepsi benim bebeklerimmm
Gülbeeee kız seni unuttuk ya
Biliyorum canımKura usulü olsun demiştim canım, seçme usulü değil
Canım ikinizden biri kurayı çeksinBiliyorum canımkurayı nasıl yapacağız onu bilemedim
Iyi güldüm hepsini secmissin nerdeyseBiliyorum canımkurayı nasıl yapacağız onu bilemedim
Bilmiyom içimden öyle geldiKız ben ne alaka
Tamam.zehraya söyliyim.kagitlara isinm.yazalim.cekelim.Olabilir
İki grup kuralım
Birinin motivasyon koçu U UcanSupurge olsun
Diğerinin ki U Umudumbitmedi_ olsun
Herkes grubunu motive etsin
Kızlar grup üyelerinizi kura usulü belirler misiniz
Kura dedi.uyanık.Hey
Tamam seçiyorum
Fitt_anne
Poni Bon
Mefkurem
Lusi
GastrikAsit
TemelinSafinazi
Hepsi benim bebeklerimmm
Sen beni yenemezsin cınım.Tamam canım merak etme önce seni sonra takımını yeneceğiz genelde hafta birincilerini seçtim takımımasen de takımını kur yarışalım hadi bakalım
Kurayla seçecez canım.
Hadi kura çekelimGülbeeee kız seni unuttuk yadur bakalım bi gelsin U Umudumbitmedi_ adaletsiz bi seçim olur öyle ki takımın %80ini almışım herhalde
Tamam.buarada spor grubu mu kilo grubu mu bu?Canım ikinizden biri kurayı çeksin
Zehra'nın Grubu
Zübeyde'nin Grubu diye.
Sonra takımla paylaşın.
Listeyi paylasiriz da izindekilerle freelere nasil ulasacaz.tek tek msj yazıp soracak miyız?* * * 9.Takim 661. Etap * * *
Kuasar (77.2/
Niran Nevra (76.0/
mefkurem (90.8/
Zeycan123 (66.8/
zsaracoglu (83.1/
Umudumbitmedi_ (93.6/
Gastrikasit(68.5/
Lusi (59.8/
Elalis (70.0/
Tekrar dene (86.6/
9.takim ortalamasi : %
DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER
huban1234 (58.4/ yeni üye BT:03/02/20 BK:59 HDF:50
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon(86.5/) 84.8 le 645.etap
Ucmelekannesi (71) 65.6 la 646.etap
Gulbe seker (101.9/) 96.la 626.etap
❤ FREE CANLAR ❤
Dream00 (55.5/
ekim2009 (91.1/
badem000(73.7/
Pnrrr-20(68.0/
askrhpozitif (86.8/
HAMİLE ÜYELER
Bi prenses annesi(82.8/)Baş:84
U UcanSupurge
U Umudumbitmedi_
listedeki kişileri kesin alın, (eşit paylaşın listedekileri)
izindekiler, freeler 'den katılmak isteyenleri alın kuraya
Canımcım bende eksisi gıbı dahil olamıyorum bazen bı gunaydın mesajı ile kalıyor gecmıs okuyamıyorum menu desen tek tık yazdım bı sekilde buranın hayatımda var olması ıcın ugrasıyprum ama su ara yorgunlukla olmuyor ama dediklerinde haklısınArkadaşlar bu takıma geleli uzun zaman oldu ve hem benden oncekilerle hem benden sonra gelenlerle çok güzel bir bağ kurduk. Gruba düzenli zaman ayıran herkes çok güzel kilolar verdi. Çoğumuz da buraya gelip her türlü sikintimizi paylaştık. Hatirlayanlariniz vardır eşimle ciddi ayrılmayı düşündüğüm dönemde buradaki herkesin fikrini aldım ve hepsi de önemliydi benim için. Yani burası sadece bir zayiflama grubu değil çoğumuz için.
Ama son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Bazı arkadaşlar gruba sadece menü yazmaya geliyor bizimle hiç paylaşımı yok. Bazı arkadaşlar da gelip grupta sadece bir iki kişiyle konuşuyor digerleriyle hiç muhabbeti yok. Zaten konuşmak istediğimiz bir iki kişi varsa gruba gelmeye gerek yok ki özel mesaj yoluyla da iletişimimizi devam ettirebiliriz. Buranın amacı topluca bir bağ kurmak. Haksız oldugumu düşünenler olabilir ama ben hepinizin fikrini merak ediyorum.
Onu dahil etmiyoruz cnm baska takima gecmisDenemedeLady Pear da vardı onun da kilosu 59 filandı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?