- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.041
masallah canim1 saat 20 dk sporumu yaptim Evin işlerine girismem lazım kızımla biraz ilgilenip akşama görüşürüz ❤
demekki kulaklari cinlamis gelinim beni Cok özlemis demistirAndım kayınvalideyi akşama yemeğe geliyolrmış
Bildirimim
+100 gr aslında haftasonu cıslı bişy yemedim hele de dün midemdn pek yiyemedim reglm gecikti şiştim iyice
aha banlanmisDenemede @Lady Pear da vardı onun da kilosu 59 filandı galiba
Canim tek tek isimleri kagida yazip yapilsa daha iyi hakta gecmemis olur.Canım kendimce kiloları yakın olanları kerttim a ve b takımı olarak ayırdım U Umudumbitmedi_
Handandandan
Isimleri kagida yazip kapat karistirBiliyorum canımkurayı nasıl yapacağız onu bilemedim
Arti olman guzel ama yeteri kadar fszla degilAndım kayınvalideyi akşama yemeğe geliyolrmış
Bildirimim
+100 gr aslında haftasonu cıslı bişy yemedim hele de dün midemdn pek yiyemedim reglm gecikti şiştim iyice
He kız çok özlemişmasallah canim
demekki kulaklari cinlamis gelinim beni Cok özlemis demistir
Regl dandir o sislik canim
aha banlanmis@lady pear
Canim tek tek isimleri kagida yazip yapilsa daha iyi hakta gecmemis olur.
Kura dedier ama bilemedim simdi.Canım kendimce kiloları yakın olanları kerttim a ve b takımı olarak ayırdım U Umudumbitmedi_
Handandandan
İyi ki sabah bitmemiş kesin arabayı bahane edip gelmiyor derlerdi bu defaBugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
Demekki gidecegin yer senin hakkinda hayirli degilmiş abla.bi sürü aksilik çikmış.Bugun yolda kaldim
ya kizcen Burda olmayip okudugu yerde olaydi sansin varmisBugun yolda kaldim
Kaynanalarin hepsi ayni Bosver.He kız çok özlemişevle ilgili mevzuyu didikleyip duruyor
Ayyy valla ona şükrettimİyi ki sabah bitmemiş kesin arabayı bahane edip gelmiyor derlerdi bu defakilo ne durumda
Eşimde gececi gelmis uyuyormusya kizcen Burda olmayip okudugu yerde olaydi sansin varmis
Kaynanalarin hepsi ayni Bosver.
Zuhal abla sen baska
Eve geliyodum kizzzDemekki gidecegin yer senin hakkinda hayirli degilmiş abla.bi sürü aksilik çikmış.
Tamam ablaOnu dahil etmiyoruz cnm baska takima gecmis
Öyle bir şeyler yaptımCanim tek tek isimleri kagida yazip yapilsa daha iyi hakta gecmemis olur.
Kendimce iki gruba ayırdım kilosu yakın olanları rakip yaptım siz de tamam derseniz cuma günü başlayalım şimdi kendi arasında rakip olanlar da varIsimleri kagida yazip kapat karistir
Bi kendine bi zubeydeye :)
Cuma Kilo bildirimi yapmayanlar olamaz zaten :)
Onumuzdeki Cuma tekrar guncellenir
Nazlida olmasin, o korumada
Aman abla senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir derler ya seninki de o mevzuBugun yolda kaldim
Kafama göre yazdım canım kaptanlar da tamam derse sen istediğini seç diğeri benim olsunKura dedier ama bilemedim simdi.
Sen nasil istersen.hangi grup senin hangisi benim olacak istersen bi kura çek.
sen benden de eskiymisin2013de 3.takimla bu piyasaya düştüm bende
kiz put gibi duruyonmuHiç bişey yaptığım yok valla ne yazayım ki
sabit bile guzel cnm cumaya en az 1 giderGünaydın herkese bu arada
Kilo bildirimim
Cuma 66.8
Bugün 66.8
Cumadan bu yana yediklerim karbonluydu malesef sabitim ama cumaya kadar güzel eksiyle gelecegime inanıyorum
yinede guzel gitmis tatlimCuma 58.4tüm
Bugün 58.2
200gr gitti hafta sonunu ağır geçirmesem daha iyi verirdim
kedicigim lahanayi karabugdayli yapsanda, lahananin kendide sislik yapar cogundaGünaydın takım mutlu haftalar
Kilomu bildireyim;
60.5
+700 bu demek oluyor ki bu hafta zalımları oynayacağum
B planı devreye giriyor ve diyetisyenle görüşüyorum bugün
dünkü menuyle sabit cikabildeysen cok guzel cnmSabitbelliydi sonumun böyle olacağı
Cuma:83.1
Pazartesi:83.1
öyle bi guldurduki nasil inecegimi bilemedimGünaydın herkese
Hafif mide ağrım var gene beni uyandırmamışlar niyetliyim diye. Kar tatili yapıldı burda da.
Tartı yüzünüzü güldürsün kızlarMefkurem hariç
tugceee masallah tatlim ne guzel gitmis67 idim geçen hafta, 65 e düştüm
biraz daha düzene girmem ve tiroidi ihmal etmemem gerek canım
sende pazartrsiden sonra daha cok gidiyor tatlicimGunaydın kızlar
Cuma gunu 86.8
Bugun 86.6
Fark 200 daha fazla bekliyordum
vayyy haftabasina göre cok guzel eksi tatlimGünaydin kizlar.erken tartildim ama cocuga kahvalti hazirla yedir.yeni geldim.
Kilo bildirimim
Cuma günü 93.6
Bugün 93.0
Fark -600 gr
cumaya sabit olursun cnm :))Günaydın kızlar kilo bildirimim dün dışarı çıktık ben acayip üşüdüm ondan sanırım karnım taş gibi oldu kilo olduğunu sanmıyorum dün sabittim cunki
Cuma: 82.8
Pazartesi: 83.2
Fark: +400
niran suyu ya az ya cok iciyon cnm ondan olabilirmiBen yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyorum kızlar
Buralar size emanet
Çok konuşup beni yormayın biriken sayfalarla
Tartı beni yine güldürmedi
+1biliyorum
Cuma günü beni listeden atabilirsiniz
tatlim bazen sayfada okunmamis mesaja git diyoruz yaTamam abla bunu bilmiyordum. Buna gore ayarlayim. Abla benim sorunum yumurtayi ekmeksiz yiyememek yumurta oldugun da ekmek yiyorum. Ama yulaf vs yerim.
Evet ablacığım yulaf vs yerim artık. Yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum tiksiniyorum
Ne guzel yazmışsın canim...
Gerçekten benimde en kötü dönemimde sizlerin aranizdaydım ve hep yanimda oldunuz
Ben olabildiğince katılıyorum ddiye dusunuyorum.
Benimde bir iki gözlemlediğim var ama hiç paylaşmadm mesela etiketleyerek bile konustugum yorum yaptigim soru sordugum kişiler oluyor ama cevap gelmiyor. Bende belki ben görmemisimdir,veya onlar görmemiştir diye düşünüyorum. Boyle inandiriyorum kendimi inandiramadigimda da lusi'nin dediklerini düşünüp rahatliyorum.
Ama bu durumda etkiliyor beni...
ben daha kötü bekliyodum :) cumaya kadar verilemicek bi rakam degil cnmKilo bildirimim
Cuma:68.5
Bugün: 69.2
Fark: 0.7
Gittikçe yükseliyor bugün bı dur diyorum artık
kizzz dilek ucmuşsun tuu tuuu masallahCuma 86.6
Bugün 85.4
Fark 1,2
kuzum sana niye gelmiyon, yazmiyon diye zaten sitem etmiyoruzcanım selamlar
sakın mesajını önemsediğimi düşünme nolur
o kadar haklısın ki paylaşım olmadığı zaman-diyet harici de motivasyonum düşerdi benim de
ama şu sıra beni bağışlayın
çok giriyorum çıkıyorum bişeler yazmak yorum yapmak istiyorum ama elim varmıyor dilim dönmüyor resmen
toparlanınca geleceğim aranıza tekrar aktif olarak
kiz nazli seni takimdanmi atsakGecen Cuma : 55.5 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : -100 gr
hosgeldin tatlimCanım bildirimlere de bakamadım.gezmeye gittim çok şükür
Anne onu da ye,bunu da tat,aaaa burda diyet olmazilk defa gidiyorum bide hayır deyip kırmak istemedim (yalaaannnnn resmen kendim için yedim ) azcık yoldan çıktım ama dönücem
Ah ben tArtılmadım şimdi tartılsam su kaybım olur çok yatın bakayım
Tartılayım mı abla ?Ak kelebek gulbe bildirim yapmadinmi benmi görmedim
Hay ben şu pis boğazıma ne diyeyim yadünkü menuyle sabit cikabildeysen cok guzel cnm
Ama demekki baya eksi gelecekmişin :))
Istersen tartil cnmTartılayım mı abla ?☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?