Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu mesajimi poni gormesin
Tatlim gizli bisey yaziyom okuma lutfen

bana gelirsek 700 800 artidayim
Tam hatirlamiyom
Cimamla inmem bir oldu :)
Dun 200 falan artiydim
Dedigim gibi döner bana yaramaz bide fazla yedim
Gecede su ictim durdum
Hala agzimda tuz tadi var

Eve geliyodum kizzz
Eve gitme işte abla
Canim eşlesme yapilmayacak.kura cekicez.
I Ilyusa kız senle badem000 ı kerttim kaptanlar da tamam derse siz de yarışmak ister misiniz?
Kaptan 2 grup olsun diyor.kura ile.eslesme yok.canim.her grup karsi grupla.yarisacak.

Tatlim bire bir rakip olunmuyoki
2 takimin yüzdesi hesap edilecek
Hem grup hem kendi aralarında rekabet combosu yaptıydım takımı uçuracaktım çok çılgın projelerim vardı önümü kesiyorsunuz işte bu yüzden gelişmiyor bu ülke sonra niye beyin göçü var

Hem grup hem kendi aralarında rekabet combosu yaptıydım takımı uçuracaktım çok çılgın projelerim vardı önümü kesiyorsunuz işte bu yüzden gelişmiyor bu ülke sonra niye beyin göçü var
Sen grubu batirırsın cınım.allah yardim etsin seninkilere

hayattaki tek mutluluk, kendine temas edebilmen tatlım
bunu başaramayan bir diğer kişi de benim

düzenli gelemiyorum buraya abla, fırsat buldukça bakıyorum
yoksa bir ara aklıma geldi listeye girmek

Nasil biliyosaniz öyle yapin ben karismiyom

Iyi aksamlarrr

Malum haftasonu
cocuklar bendeydi
Neyse yarın yirttim en azindan

Bu arada benim oğlan alman kizdan ayrılmış
oh şükür.
Hanımlar niye evlendim ki diyor musunuz ???
Demeyen var mıdır ki?
I Ilyusa kız senle badem000 ı kerttim kaptanlar da tamam derse siz de yarışmak ister misiniz?
Vazgeçilmiş birebir rekabettin okudum.ama ben bu etiketi bildirim olarak görmedim.tesadüfen gördüm.geçmişi okuyunca.allah allah niye ki.bçyle böyle kaçırdıkşarım oluyorsa kusura bakmayın kızlar.
Devamlı gelmeye çalışıyorum aslında ama menüm kötü olunca da yazamıyorum tabi uğrayacak yüzüm olmuyor
Magic pill i izledim kızlar öneren nirandı sanırım. Handandandan çok teşekkürler faydalı bir paylaşım.etkisi uzun sürer inşallah.

Mefkusum göründüğü üzere yanlış ata oynadin

Bugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
Ay ablam nasıl yaptın yillarin şoförü olarak
Ben pek korkarım yarısında alırım benzini
Çünkü yeni aldığım zaman başıma geldi benzilikler bidonla benzinde vermiyor burda ..Hallettim ama bütün aileyide seferber etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…