Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün güzel bı başlangıç yapmisken bırakıp gitmen herkesi üzer. Hepimiz kirginliklarimizi bir kenara bırakalım birbirimize daha hoşgörülü davranalım yolumuza devam edelim bence. Sen de var mısın?
Akli selim bi mesaj işte

Çok zor canım yarabbim sabır versin sizleere

Doktor araştırmana gerek yok, herhangi bir psikiyatriye git
1. derece yakınını kaybedenlere başlanıyor ilaç

Karı-koca çalışma arkadaşım vardı, adam vefat etti, eşi kendini ilaçlarla toparladı.

Kuzum kendin baş edemicegini dusunuyorsan bi psikologa git bari

Herkes heran birilerini kaybedebilir, kaybedecekte
Allah sirali ölüm versin
Amin abla
Ölümün artık eminimki her türlüsü acı ama bu kadar genç ve beklenmedik olması çok çok zor
Atlattım dediğimin gecesi kafamın içi çamur gibi oluyor
Beceremiyorum üstesinden gelmeyi
Ama aslında başarmak da istemiyorum galiba
Annem babam iyi olmadan ben de iyi olmak istemiyorum galiba
Bilmiyorum işte

Handandandan bugün senin dediğin zencefil cayini yaptım ama biraz abartıp 3 bardak içmiş olabilirim
Bogazimin acısı geçti gerçekten yutkunurken çok azıcık bı acı kaldı ama bugün bütün gün öğrencilere velilere rezil oldum
Zencefilin ödem atıcı ozelliginden herhalde lavabodan çıkamadım. İnsanların evinde defalarca wc.ye girdim

Sesli güldüm ya
Ay canım ya, o özelliği söylemeyi unutmuşum, kusura bakma
Bugün yine yaparsan birşeyciğin kalmaz

Doktor araştırmana gerek yok, herhangi bir psikiyatriye git
1. derece yakınını kaybedenlere başlanıyor ilaç

Karı-koca çalışma arkadaşım vardı, adam vefat etti, eşi kendini ilaçlarla toparladı.
Gideceğim kuzum bi yerden başlayacağım kızlarım için mecburum aslında çünkü büyük çok etkileniyor
Ama keşke kesin bi çözümü olsa ilaçlarla uyuşmak yerine annemi babamı beni gerçekten iyileştirse

Canım psikiyatrik ilaçlara olumsuz bakma ne olur.

Bak ben doğum sonrası depresyona girdim, bebeğim 2 aylıktı, baktım eşime ve kızlarıma evi dar ediyorum, koşa koşa gittim, emzirirken ilaç kullandım ama kendime de geldim.

Çocukluklar çok mazlumlar, senin basit bir öfken bile onlarda derin yaralar açabilir.

Kendin için değil çocukların için gitmelisin

haklısın canım, yaşadığım durumun en masumu onlar hiçbir suçları yok
Ben onlara ne yaşatıyorum kimbilir

Canım ben de öyle bi müddet antidepresan kullandım doğumdan sonra hem psikolojik sebeplerden hem de uykusuzluk yorgunluk stres yüzünden istemsiz kas hareketleri yapıyordum lütfen iyi ol en çok da çocukların için Jasminium84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…