- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.241
Daha yeni başladıkİki tane daha olur o zaman
Akli selim bi mesaj işteBugün güzel bı başlangıç yapmisken bırakıp gitmen herkesi üzer. Hepimiz kirginliklarimizi bir kenara bırakalım birbirimize daha hoşgörülü davranalım yolumuza devam edelim bence. Sen de var mısın?
Çok zor canım yarabbim sabır versin sizleereAmin abla Allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısını
Annemin babamın yaşadığı acıyı aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama bildiğin psikopat gibi sürekli ölümü düşünür oldum abla ya çocuklarıma bişe olursa ya eşimi kaybedersem diye diye sinirlerim harap oldı
Bi yandandiyorum ya anneme ya da babama bişe olursa kalan annem veya babam ne yapar kaldıramaz diyedüşünüyprum
Doktor araştırmana gerek yok, herhangi bir psikiyatriye gitEstağfurullah kuzum dikkate almamak değil hatta aksine doktor araştırmaya başladım bile ama bana çare olur mu emin değilim kafamın içi öyle bi çöplük ki şu an orayı temizlemeye kimsenin gücü yetmez sanki, konuşmayla ya da ilaçla çözemeyeceğim şeyler var içimde
Kızlarım için giderim ilaç da alırım ama kafamın içinde bi köşede kendime öfkem durdukça iyileşemem sadece bastırırım o kadar
Amin ablaKuzum kendin baş edemicegini dusunuyorsan bi psikologa git bari
Herkes heran birilerini kaybedebilir, kaybedecekte
Allah sirali ölüm versin
Amin canım sağolÇok zor canım yarabbim sabır versin sizleere
Anacim sizin bu tatli diliniz beni benden aliyorHobi abla hem ben sensiz duramıyom
Sesli güldüm yaHandandandan bugün senin dediğin zencefil cayini yaptım ama biraz abartıp 3 bardak içmiş olabilirim
Bogazimin acısı geçti gerçekten yutkunurken çok azıcık bı acı kaldı ama bugün gün öğrencilere velilere rezil oldum
Zencefilin ödem atıcı ozelliginden herhalde lavabodan çıkamadım. İnsanların evinde defalarca wc.ye girdim
Gideceğim kuzum bi yerden başlayacağım kızlarım için mecburum aslında çünkü büyük çok etkileniyorDoktor araştırmana gerek yok, herhangi bir psikiyatriye git
1. derece yakınını kaybedenlere başlanıyor ilaç
Karı-koca çalışma arkadaşım vardı, adam vefat etti, eşi kendini ilaçlarla toparladı.
Canım psikiyatrik ilaçlara olumsuz bakma ne olur.Gideceğim kuzum bi yerden başlayacağım kızlarım için mecburum aslında çünkü büyük çok etkileniyor
Ama keşke kesin bi çözümü olsa ilaçlarla uyuşmak yerine annemi babamı beni gerçekten iyileştirse
Sadece kahve miYenimahalledeyim tatlim vuhuvvv kahve içerken fotoğrafımizi ataruk
İskenderun 'a gel, Harbiye Dürüm götürekSadece kahve mi
İki tane hem de allahımmm ağzım değil midem sulandı töbeler töbesi tam zalım işkencesi oİskenderun 'a gel, Harbiye Dürüm götürek
haklısın canım, yaşadığım durumun en masumu onlar hiçbir suçları yokCanım psikiyatrik ilaçlara olumsuz bakma ne olur.
Bak ben doğum sonrası depresyona girdim, bebeğim 2 aylıktı, baktım eşime ve kızlarıma evi dar ediyorum, koşa koşa gittim, emzirirken ilaç kullandım ama kendime de geldim.
Çocukluklar çok mazlumlar, senin basit bir öfken bile onlarda derin yaralar açabilir.
Kendin için değil çocukların için gitmelisin
Kız benide cagirin buluşunca ama zayıflayınca.Bakislariniz koca gotume değil gozlerime olsun istiyorumSen nerelerdesin canım haberleşelim bi gün burdakileri çatlaturuk
Canım ben de öyle bi müddet antidepresan kullandım doğumdan sonra hem psikolojik sebeplerden hem de uykusuzluk yorgunluk stres yüzünden istemsiz kas hareketleri yapıyordum lütfen iyi ol en çok da çocukların içinCanım psikiyatrik ilaçlara olumsuz bakma ne olur.
Bak ben doğum sonrası depresyona girdim, bebeğim 2 aylıktı, baktım eşime ve kızlarıma evi dar ediyorum, koşa koşa gittim, emzirirken ilaç kullandım ama kendime de geldim.
Çocukluklar çok mazlumlar, senin basit bir öfken bile onlarda derin yaralar açabilir.
Kendin için değil çocukların için gitmelisin
O öyle yapti diye herkes ayni olacak degilkiCanım deneme sürecinde hata yapmıyorlar ki
en son aklımda kalan
Frytiop ta aynı şeyi yaptı
Tü tü tü elemtere fiş kem gözlere şişGideyim mi yüksek puanlı sporum olan menume yazayım
Koçum U UcanSupurge bı nazar duası okusan bana bazı arkadaşların nazarı değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?