Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin canim azimle devam edersen gider kilolar :)

Sende ne yemek plani var cnm

Bugun sizlerden kopye cekeyim

Balkabagi corbasi ile firinda tavuk var abla esim o corbayi sevmiyor ona da mantar corbasi yaptm

Hosgeldin canim azimle devam edersen gider kilolar :)

Balkabagi corbasi ile firinda tavuk var abla esim o corbayi sevmiyor ona da mantar corbasi yaptm
Hoşbuldum canım, inşaallah hep birlikte veririz o kiloları..

Dizlerimi zorlamamaya çalışacam bakalım. Fevzi Özgönül'ün "küçülme"tekniğini denicem bu sefer. "Gece yatmadan trambolinde hafif hafif silkelenin, yağlar sıkılaşacaktır" demişti
hoş geldin gülüm
dizlere her 1 kilo fazlalıkta en az 5 kg yük biniyor bizim de fazlalık çok aman ha gülüm kaş yapalım derken gözden olmayalım bence trambolini şimdilik askıya al onun yerine istersen oturduğun yerde bacağının arasına kırlent al sık gevşet bacağında yanma hissi olana kadar yap dinlen sonra bir tur daha yap

Leslie devam et canım en güzeli ve eğlenceli olan o bence, hergün başka bi video yapınca sıkılmazsında
hoşgeldin abla sevindim sorunu cözdüğünüze iyi dayanabiliyorsun öyle abla geç yatıp erken kalkmayı ben bi kaç gün sonra pert olurdum
tunaydin hanimlar:)
hoşgeldin
34619 dayım ve şu an güncel 34653 vay anam babam
kolay gelsin sana
Hakkını helal et iyi güldüm

Uc cocuga bebek cantası yetermı hıc.
Zatem bezler kaplıyor cogu yerı. Komsunun sasırması tuhaf olmus bence

hoş buldum kuzummm
akşam yemek sonrası 1-2 saat uyudum eşim bile kızmak yerine bana acıdı :)))

Kardan dolayı gidemedim balim.cocuk görme iside yatabilir ozaman eliptik yapicam evde

işlerin daha yarısını bitiremedim yaaa yatak odasını yatak çekmeceler çek sil süpür yaptım bir de yeğenin yatırdığım küçük odayı benim sıpa erken geldi karnı ağrıyormuş mercimek çorbası istedi onu koydum şimdi pişiyor , o gelince onun odasını ucundan süpürdüm sadece aralar mutfak salon banyo kaldı 5 dk dinlenip oraları da süpüreyim en azından her yer gür uzun genç kız saçıııııııııı

Kısa erkek tüyünden iyidir abla erişte değil sıpagetti gibi

ınş canım.
oh işler bıtmıs. Sen ne yemek yapacaksın canım.
elıne saglık canım. Ben ne pısırsem acaba

Ay allahtn abla.
Mıç mıç bende sevmıyorum ya

Aynen sabahtan halledincd iyi oluyor ama bubar gene toz alma wc temizligi vs yapmam gerekim
Tavuk firind ve balkabagi corbasi var cnm esimede mantar corbasi sen ne yapiyorsn

Esin çok haklı bence tatlıdan corbabimi olurmuş

Cok da guzel oluyor cnm

Kardan dolayı gidemedim balim.cocuk görme iside yatabilir ozaman eliptik yapicam evde
anladım canım. Sogukta karda evde oturmak en guzelı
Aynen sabahtan halledincd iyi oluyor ama bubar gene toz alma wc temizligi vs yapmam gerekim
Tavuk firind ve balkabagi corbasi var cnm esimede mantar corbasi sen ne yapiyorsn

Cok da guzel oluyor cnm
bende koz patlıcandan karnıyarık yaptım canım. Yanına pılav bırazda mercımek corbam var.
canlarım merhaba

servis değişikliğim nedeniyle bu hafta aranızda olamayacağım
Calısma saatlerınmı degısıyor canım. Kolay gelsın

Merhaba benim adım Nazlı 29 yasindayim. 69 kiloyum gruba geleli baya oldu. Aramıza hoşgeldiniz umarim grubu sever ve güzel kilolar verirsiniz
Yok kuzu ne emzirmesi çocuğum yok ki benim

Kizlarrr napiyosunuz akşam yemekleri yendi mi
Ben bugün yine kabağa devam edicem. Sabaha bı tartilicam bakalım artılar gitmiş mi?
Bugün çıkıp ayakkabı baktım kendime baya dolaştım. Bı modeli çok beğendim ama çok pahalıydı bende orada deneyip internetten aynısını 2/3 fiyatına aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…