- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.541
Adı: kokulusabun
Yaşı: 37
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 10 yaş, ikiz bir kız bir oğlan
9 yaş bir kız
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet, bir anaokulunda idarecilik yapıyorum.
Boy: 1.58
Kilo: 79 olmalı ama sabah tartılıp tekrar yazarım.
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet, cuma takımlarında değil ama diyet günlüklerindeydim.
Kilo alma nedeniniz : doğumlar, hormon hapları ve ilaçlar, (ayrıca yemek tabiki :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Slm hepinize, aslında bekarken de çok zayıf birisi değildim. En düşük kilom 58'di. 60 kiloyla evlendim. Bebek istediğimiz dönemde kullandığım hormon iğneleri ve ilaçlarıyla kısa sürede 75 kilo oldum. Daha sonra 75 ile ikizlerime hamile kaldım ve 75 kilo ile doğuma gittim ( hamileliğim süresince kilo verdim)
Doğum sonrası 63'tüm ama ikizlerle evde bol bol yedim 4 ay sonra 69 kiloyla tekrar hamile kaldım yine 75'le doğum, ardından hormon iğneleri, ilaçları..
Geçen yıl 86'dan 69'a inmiştim. Ama adet düzensizliği sorunum vardı ve 6 ay hormon ilacı aldım tekrar 79'a yükseldim tabii, ilaçtan ziyade iştah açmaları zararıma oldu maalesef.
En büyük sorunum ekmek ve hamur işleri. Çok severim, sık yaparım gece de olsa asla üşenmem ( bu yüzden zayıflayamıyorum
Tatlı sevmem, şekerle aram yok. Çikolata da sadece %80 üstü bitter yerim, diğerleri çok şekerli geliyor çünkü, ayrıca baklava da sevmiyorum.
Şimdilik bu kadar. Merak ettiğiniz şeyler olursa buralardayım..
Sende ne yemek plani var cnm
Bugun sizlerden kopye cekeyim
Hoşbuldum canım, inşaallah hep birlikte veririz o kiloları..Hosgeldin canim azimle devam edersen gider kilolar :)
Balkabagi corbasi ile firinda tavuk var abla esim o corbayi sevmiyor ona da mantar corbasi yaptm
hoş geldin gülümDizlerimi zorlamamaya çalışacam bakalım. Fevzi Özgönül'ün "küçülme"tekniğini denicem bu sefer. "Gece yatmadan trambolinde hafif hafif silkelenin, yağlar sıkılaşacaktır" demişti
Leslie devam et canım en güzeli ve eğlenceli olan o bence, hergün başka bi video yapınca sıkılmazsındaÇok istiyorum da işte hayali güzel, uygulaması zor..
Ama motivasyon düşürmeyeyim
Daha önce de yaptım, yine yaparım.
Evde koşu bandı, trambolin ve pilates bandı var, akşam bi tozunu alayım hepsininleslie yaparak güzel sıkılaşmıştım hee, ne vardı sanki bozulmayaydı
hoşgeldin ablaselam kızlar dün yeğeni yolladım her gün bildiğiniz sabah yattık ee benim oğlan koca var 2 yada 3 saat sonra kalktım hep geri yatsam da 2 saat kadar yatıp kalkıp öğle kahvaltı hazırlayıp yeğeni bekledim 2 de 2 buçuk ta kahvaltı yaptık genelde :)))
10 gün boyu sabaha kadar çene çene çeneeee yapmışız yavvf şükür en azından sorunu bulup kabul etti inşallah bundan sonrası çok güzel olacak
siz de neler var anlatın bakem :)
takım olarak 2 guruba mı ayrıldık biz şimdi yarışıyor muyuz
hoşgeldintunaydin hanimlar:)
kolay gelsin sana34619 dayım ve şu an güncel 34653 vay anam babam
Hakkını helal et iyi güldümTek başıma üçüyle çok zordu zaten.
Hele bi gezmeye gidişimiz vardı, birkeresinde anneme gdiyoruz alt komşumla karşılaştık "hayırdır,tatile mi gidiyosunuz"dedi. Elimde bebek çantası yerine valiz taşıyınca şaşırdı tabii
Uc cocuga bebek cantası yetermı hıc.Tek başıma üçüyle çok zordu zaten.
Hele bi gezmeye gidişimiz vardı, birkeresinde anneme gdiyoruz alt komşumla karşılaştık "hayırdır,tatile mi gidiyosunuz"dedi. Elimde bebek çantası yerine valiz taşıyınca şaşırdı tabii
Kar yağınca gidemiyorum araba ile gittiğim için tırsıyorum ara sokaklardan cnmNe olduu
Esin çok haklı benceHosgeldin canim azimle devam edersen gider kilolar :)
Balkabagi corbasi ile firinda tavuk var abla esim o corbayi sevmiyor ona da mantar corbasi yaptm
hoş buldum kuzummmLeslie devam et canım en güzeli ve eğlenceli olan o bence, hergün başka bi video yapınca sıkılmazsında
hoşgeldin ablasevindim sorunu cözdüğünüze iyi dayanabiliyorsun öyle abla geç yatıp erken kalkmayı ben bi kaç gün sonra pert olurdum
hoşgeldin
kolay gelsin sana
Hakkını helal et iyi güldüm
Kardan dolayı gidemedim balim.cocuk görme iside yatabilir ozaman eliptik yapicam evdehosgeldın canım ben hatıce.
Sen hedefıne lısteye gırmeden ulasırsın zaten.
1 tanesının pesınde dolanmak bıle yorucu ıkızı hıc dusunemıyorum bıle. Buyumusler artık maşallah
hosgeldın abla. Sorunları halletmenıze sevındım
neden nıye yapamadın canım
Hıc takılma canım. Guncelden devam et yetısemezsın
Kısa erkek tüyünden iyidir abla erişte değil sıpagetti gibiişlerin daha yarısını bitiremedim yaaa yatak odasını yatak çekmeceler çek sil süpür yaptım bir de yeğenin yatırdığım küçük odayı benim sıpa erken geldi karnı ağrıyormuş mercimek çorbası istedi onu koydum şimdi pişiyor , o gelince onun odasını ucundan süpürdüm sadece aralar mutfak salon banyo kaldı 5 dk dinlenip oraları da süpüreyim en azından her yer gür uzun genç kız saçıııııııııı
ınş canım.
oh işler bıtmıs. Sen ne yemek yapacaksın canım.
elıne saglık canım. Ben ne pısırsem acaba
Ay allahtn abla.
Mıç mıç bende sevmıyorum ya
Esin çok haklı bencetatlıdan corbabimi olurmuş
Helöööög çıtırlovicler akşama albüm yapacauum sizler içinbeklemede kalın tatlısesten ar yu ridiiii türküsü sizler için gelsün
Beklemedeyim seksüü vücüdünuHelöööög çıtırlovicler akşama albüm yapacauum sizler içinbeklemede kalın tatlısesten ar yu ridiiii türküsü sizler için gelsün
anladım canım. Sogukta karda evde oturmak en guzelıKardan dolayı gidemedim balim.cocuk görme iside yatabilir ozaman eliptik yapicam evde
bende koz patlıcandan karnıyarık yaptım canım. Yanına pılav bırazda mercımek corbam var.Aynen sabahtan halledincd iyi oluyor ama bubar gene toz alma wc temizligi vs yapmam gerekim
Tavuk firind ve balkabagi corbasi var cnm esimede mantar corbasi sen ne yapiyorsn
Cok da guzel oluyor cnm
Calısma saatlerınmı degısıyor canım. Kolay gelsıncanlarım merhaba
servis değişikliğim nedeniyle bu hafta aranızda olamayacağım
Adı: kokulusabun
Yaşı: 37
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 10 yaş, ikiz bir kız bir oğlan
9 yaş bir kız
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet, bir anaokulunda idarecilik yapıyorum.
Boy: 1.58
Kilo: 79 olmalı ama sabah tartılıp tekrar yazarım.
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet, cuma takımlarında değil ama diyet günlüklerindeydim.
Kilo alma nedeniniz : doğumlar, hormon hapları ve ilaçlar, (ayrıca yemek tabiki :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Slm hepinize, aslında bekarken de çok zayıf birisi değildim. En düşük kilom 58'di. 60 kiloyla evlendim. Bebek istediğimiz dönemde kullandığım hormon iğneleri ve ilaçlarıyla kısa sürede 75 kilo oldum. Daha sonra 75 ile ikizlerime hamile kaldım ve 75 kilo ile doğuma gittim ( hamileliğim süresince kilo verdim)
Doğum sonrası 63'tüm ama ikizlerle evde bol bol yedim 4 ay sonra 69 kiloyla tekrar hamile kaldım yine 75'le doğum, ardından hormon iğneleri, ilaçları..
Geçen yıl 86'dan 69'a inmiştim. Ama adet düzensizliği sorunum vardı ve 6 ay hormon ilacı aldım tekrar 79'a yükseldim tabii, ilaçtan ziyade iştah açmaları zararıma oldu maalesef.
En büyük sorunum ekmek ve hamur işleri. Çok severim, sık yaparım gece de olsa asla üşenmem ( bu yüzden zayıflayamıyorum
Tatlı sevmem, şekerle aram yok. Çikolata da sadece %80 üstü bitter yerim, diğerleri çok şekerli geliyor çünkü, ayrıca baklava da sevmiyorum.
Şimdilik bu kadar. Merak ettiğiniz şeyler olursa buralardayım..
Merhaba benim adım Nazlı 29 yasindayim. 69 kiloyum gruba geleli baya oldu. Aramıza hoşgeldiniz umarim grubu sever ve güzel kilolar verirsinizGünaydınlar arkadaşlar
Takım kaptanı katılmamı uygun gördü beni de aranıza alırsanız sevinirim
Boy 168
Kilo 58
İlk hedef 55
Geçmişte Karatay ile 52 kiloya kadar düşmüştüm 5 yıl önce idi sonra ikiz gebelik 20 ay emzirme deyince yeme alışkanlığım değişti
Tatlı sever oldum
1 haftadır şeker tüketmesi hiç
Sabah 08.30 peynir siyah zeytin 4 ceviz yarım muz
Bu arada 2. 5 yıldır haftada 2 reformer pilates yapıyorum görüntü kilolu değil o sebeple avamtajlıyım mümkün oldukça da evde yürüyüş bandında yürüyorum
Yok kuzu ne emzirmesi çocuğum yok ki benimAfiyet olsun çok güzel menü.
Güveçte patayes yoksa çok güzel canım.
Bi süper menü daha :)
Nazlı sen emziriyor muydun.
Emzirmesen de çok az geldi bana bu menü canım.
Helva olmamış canım.
21 deki leblebi de olmasa olurmuş.yemekten hemen spnra yemişsin.
Sporun çok güzel.
Spor candır :)
Şşş çaktırmaHıc takılma canım. Guncelden devam et yetısemezsın
Bence canlı yayın açHelöööög çıtırlovicler akşama albüm yapacauum sizler içinbeklemede kalın tatlısesten ar yu ridiiii türküsü sizler için gelsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?